Segítsetek már a G2space-re nem tudok regisztrálni.
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 303 oldal |
Prizee.com/ kód van http://www.find-jeux.com
Hát ha még ezt is, akkor lassan meg fogok őrülni
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Gabi77, sajnos semmit. Le kell nyelni, hogy a postán lenyúlták. De még előkerülhet valami csoda folytán.
SOS Prizee.
06.17.-én küldték ki a fiamnak a rubik kockát. Nos még nem érkezett meg. Igazán tegnap járt le a 2 hét. Ilyenkor mit lehet vagy kell csinálni?
Köszi annak, aki válaszol
06.17.-én küldték ki a fiamnak a rubik kockát. Nos még nem érkezett meg. Igazán tegnap járt le a 2 hét. Ilyenkor mit lehet vagy kell csinálni?
Köszi annak, aki válaszol
Ja, s nagyon köszi
" alt="
">
Képben vagyok franciából nagyon
" alt="
">
" alt="
">
Képben vagyok franciából nagyon
" alt="
">Csak a felfüggesztés előtti autós illatosítómról van szó. Visszakaptam a játékaimat, de a sorból kiléptettek. Kezdhetem előről. Ezt meg még előtte vártam ki
" alt="
">
" alt="
">
Mit nyertél?
Most csomagolják, most készítik elő az útra, tehát preparálják, benne is van a szóban.
" alt="
">
" alt="
">Tud nekem valaki segíteni ebben mit jelent? Nem jövök rá sehogy.
Köszi előre is
En Préparation
Köszi előre is
En Préparation
De nem is enged játszani.
" alt="
">
" alt="
">Szerintem most nincs heti játék, mindenki játszhat a nyaralásért, ha jól értem, nem kell hozzá MaxPack.
Most váltottam be PP-t a Prizee-n, és nem enged játszani a heti játékkal... Egyszerűen visszairányít a kezdő oldalra.
" alt="
">
" alt="
">Tudna segíteni valaki, ha lehetséges e-mailben Prizee-vel kapcsolatban?
Még eléggé újonc vagyok ;-)
Hogyan kell végezni pontosan a sorbanállós ajándék igénylést? Hol tudom követni, hogy hol tartok a sorban és hogyan lehet megerősíteni?
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Még eléggé újonc vagyok ;-)
Hogyan kell végezni pontosan a sorbanállós ajándék igénylést? Hol tudom követni, hogy hol tartok a sorban és hogyan lehet megerősíteni?
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Tudna segíteni valaki, ha lehetséges e-mail-ben Prizee-vel kapcsolatban.
Még eléggé új vagyok ;-)
Hogyan kell véghezvinni pontosan a sorbanállós ajándék igénylést? Hol tudom követni, hogy hol tart a sor, illetve, hogy én hol állok, és hol kell érvényesíteni minden nap?
előre is nagyon köszönöm :-)
Kellemes napot mindenkinek!
Még eléggé új vagyok ;-)
Hogyan kell véghezvinni pontosan a sorbanállós ajándék igénylést? Hol tudom követni, hogy hol tart a sor, illetve, hogy én hol állok, és hol kell érvényesíteni minden nap?
előre is nagyon köszönöm :-)
Kellemes napot mindenkinek!
én pár hete egyik nap is nyertem valamit meg az azt követő napon is. az ajikat kölön csomagban de összegumizva kaptam meg másfél hétre a postázástol számítva.
" alt="
">
" alt="
">Köszi, megtaláltam, még egyiket se küldték el.
" alt="
">
Az érdekes lenne, kíváncsi vagyok melyik ér ide elöbb.
" alt="
">
" alt="
">
Az érdekes lenne, kíváncsi vagyok melyik ér ide elöbb.
" alt="
">Meg tudod nézni h mikor küldik:
ton compte - Suivi de tes commandes - Tes Commandes
Ha olyan van h "Envoyé" , akkor mögötte ott a dátum is h mikor küldik.
"En Préparation": lényegében nem küldték még el
" alt="
">
Szerintem nem tesznek egy csomagba két cuccot. Meg lehet h amit később nyertél, azt küldik előbb
" alt="
">
ton compte - Suivi de tes commandes - Tes Commandes
Ha olyan van h "Envoyé" , akkor mögötte ott a dátum is h mikor küldik.
"En Préparation": lényegében nem küldték még el
" alt="
">
Szerintem nem tesznek egy csomagba két cuccot. Meg lehet h amit később nyertél, azt küldik előbb
" alt="
">
Hello!
Én tuti a sort választanám, mert a sorsolással még soha nem nyertem, valahogy nem vagyok túl szerencsés.
" alt="
">
Ha egymás után 2 napon szereztem egy-egy ajándékot egybe vagy külön-külön fogják kiküldeni? Kb mennyi idő? Valahol meg tudom nézni, hogy mikor adták fel?
guppi: Látom nyertél egy Rubik kockát, grat.
" alt="
"> Én is szemezek vele, de nem tudom, hogy sikerülne-e kirakni. A hagyományosat ki tudom, de a képek miatt ezt nem nehezebb?
Én tuti a sort választanám, mert a sorsolással még soha nem nyertem, valahogy nem vagyok túl szerencsés.
" alt="
">
Ha egymás után 2 napon szereztem egy-egy ajándékot egybe vagy külön-külön fogják kiküldeni? Kb mennyi idő? Valahol meg tudom nézni, hogy mikor adták fel?
guppi: Látom nyertél egy Rubik kockát, grat.
" alt="
"> Én is szemezek vele, de nem tudom, hogy sikerülne-e kirakni. A hagyományosat ki tudom, de a képek miatt ezt nem nehezebb?Hali!
Szerintem mindkettőnek attől függ az esélye, hogy hányan jelentkeznek fel rá.
A sorsolás sem tuti mert mostanság kivettek pár ajándékot. De nekünk már sokminden van sorból
Vitrinből szintén. Természetesen lehet 1 nap is ugyanúgy mint 5-6-7 hónap.
Szerencse kérdése.
A békára, ördögre meg halra nagyobb esélyed van
" alt="
">
Szerintem mindkettőnek attől függ az esélye, hogy hányan jelentkeznek fel rá.
A sorsolás sem tuti mert mostanság kivettek pár ajándékot. De nekünk már sokminden van sorból
Vitrinből szintén. Természetesen lehet 1 nap is ugyanúgy mint 5-6-7 hónap.
Szerencse kérdése.
A békára, ördögre meg halra nagyobb esélyed van
" alt="
">