Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 146 / 891 oldal |
Van néhány pdf-to-word-converter, én is a neten kerestem rá. Igaz, csak 1-2 hétig jók próba verzióban, de nekem 2-3 oldalhoz (kérelmek az egyetemen) pont elég volt ennyi - sikerült bele írnom a kipontozott részekre...amit ők úgy gondoltak, hogy majd kézzel beleírja a hallgató.
PDF-formátumba bele lehet valahogy írni? Önéletrajzomban elrontottam egy szót, és javítanom kellene.
vodi24!
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">jojó
csak a helyiségnevet írd be, akkor működik
én is küzdöttem vele, mire rájöttem, hogy csak a "város" kell
csak a helyiségnevet írd be, akkor működik
én is küzdöttem vele, mire rájöttem, hogy csak a "város" kell
Raid játékhoz kérnék segítséget!
Lakcím formátumot nem fogadja el?Mit nem írok jól?Köszönöm szépen.
Lakcím formátumot nem fogadja el?Mit nem írok jól?Köszönöm szépen.
Olyan segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek elfekvőben Dinoszauruszok Királya kártyái, állítólag pár éve lehetett hozzájutni, én most a vaterán kívül sehol nem látom, de azért elég durva ára van, érdeklődnék, hogy tudna-e valaki segíteni?
Hátha valakinek van otthon kéznél, meg tudná írni a nekem 3,5 literes ariel color gél vonalkódját?
Előre is köszönöm,
Előre is köszönöm,
Nem sürgős, de ha valakinek az alábbi könyvek feleslegessé váltlak, szívesen fogadnám, de fizetek/adok is érte valamit
" alt="
">
Köszi, ha segítesz!
Somos Béla: Irodalom 10. 14240/1 Nemzeti Tankönyvkiadó
Somos Béla: Irodalmi atlaszkönyvek + Szöveggyűjtemény (14240/SZ1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Szárai Mikós: Történelem II. (NT 14225 Műszaki Kiadó)
Földrajz 10. Társadalomföldrajz (MS2625T Mozaik Kiadó)
Természetföldrajz (MS2621T mozaik Kiadó)
Nem Headway Elementary Third Edition Tanknyv és munkafüzet ( OX-4715096, OX-4714556 Oxford Kiadó)
Sokszínű matematika 10. (MS 2310T Mozaik Kiadó)
Medgyes Sándorné : Fizika 10. (NT 14232 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Kónya Józsefné: Kémia I. (NT 14130-230 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Lénárd Gábor: Biológia II. gimnázium 11. évfolyam (NT16208/1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
" alt="
">
Köszi, ha segítesz!
Somos Béla: Irodalom 10. 14240/1 Nemzeti Tankönyvkiadó
Somos Béla: Irodalmi atlaszkönyvek + Szöveggyűjtemény (14240/SZ1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Szárai Mikós: Történelem II. (NT 14225 Műszaki Kiadó)
Földrajz 10. Társadalomföldrajz (MS2625T Mozaik Kiadó)
Természetföldrajz (MS2621T mozaik Kiadó)
Nem Headway Elementary Third Edition Tanknyv és munkafüzet ( OX-4715096, OX-4714556 Oxford Kiadó)
Sokszínű matematika 10. (MS 2310T Mozaik Kiadó)
Medgyes Sándorné : Fizika 10. (NT 14232 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Kónya Józsefné: Kémia I. (NT 14130-230 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Lénárd Gábor: Biológia II. gimnázium 11. évfolyam (NT16208/1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Sziasztok!
Tudom ez a kérdés/kérés nem nyereményjáték téma, de nekem felérne a segítség egy nyereménnyel.
Ma elkezdtem olvasni A szürke ötven árnyalata c. könyvet, de csak az első 30 oldala volt vhová feltöltve és most tök kíváncsi vagyok, meg minden.
Szóval a lényeg, hogy nincs meg vkinek véletlenül gépen és el tudná nekem küldeni? Itt tudom, hogy sokan vagyunk és remélem nyerhetek tőletek egy átolvasós éjszakát
" alt="
">
Előre is köszönöm!
Tudom ez a kérdés/kérés nem nyereményjáték téma, de nekem felérne a segítség egy nyereménnyel.
Ma elkezdtem olvasni A szürke ötven árnyalata c. könyvet, de csak az első 30 oldala volt vhová feltöltve és most tök kíváncsi vagyok, meg minden.
Szóval a lényeg, hogy nincs meg vkinek véletlenül gépen és el tudná nekem küldeni? Itt tudom, hogy sokan vagyunk és remélem nyerhetek tőletek egy átolvasós éjszakát
" alt="
">
Előre is köszönöm!
Van valaki aki OTP LTP-vel foglalkozik és nagyon tisztában van a kiutalás szabályaival???
Nagyon kéne egy kis segítség.
Előre is köszi!
Nagyon kéne egy kis segítség.
Előre is köszi!
cse ! Böbe ! Nézz rá a freemailodra!
Szeretnék segítséget kérni facebook ügyben, letiltott és adatokat kér. Tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm.
Zsolesz180 -segítenék, de nem aktív az email címed.
Sziasztok!
Egy könyv átvételében szeretnék segítséget kérni. Ulpius-Ház Könyvesboltban vehető át Tatabányán, Győrben vagy a 8 budapesti bolt egyikében (ulpiushaz.hu/boltjaink) A legfontosabb, hogy átvételre kerüljön, azaz ne maradjon náluk, az már csak másodlagos kérdés, hogy miként jut el hozzám Székesfehérvárra, de majd megoldjuk.
Köszönöm
Egy könyv átvételében szeretnék segítséget kérni. Ulpius-Ház Könyvesboltban vehető át Tatabányán, Győrben vagy a 8 budapesti bolt egyikében (ulpiushaz.hu/boltjaink) A legfontosabb, hogy átvételre kerüljön, azaz ne maradjon náluk, az már csak másodlagos kérdés, hogy miként jut el hozzám Székesfehérvárra, de majd megoldjuk.
Köszönöm
Sziasztok! SOS segítséget szeretnék kérni olyan olyan fórumostól, aki okmányirodában dolgozik, gépkocsival kapcsolatban.
Előre is köszönöm!
" alt="
">
Előre is köszönöm!
" alt="
">Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata alapítvány létrehozásában?
Esetleg európai uniós pályázat elkészítésében?
Nagyon-nagyon megköszönném a segítséget.
Van valakinek tapasztalata alapítvány létrehozásában?
Esetleg európai uniós pályázat elkészítésében?
Nagyon-nagyon megköszönném a segítséget.
Köszi!
Blokkon terméknév+ AP vesz részt!
Feltöltöd,aztán be kell küldeni,utána írják jóvá!
igen
" alt="
">
" alt="
">