Sziasztok én elvileg nyertem cd-t, de nem vagyok a listán, szerintetek tényleg nyertem?

Igen, én is megírtam hogy mennyi mindent nyertem és sehol semmi, ma délután lett elolvasva, jött a visszajelzés. Sztem őrült sok levelet kaphattak és nem is győzik én azt gondolom!
Úgy látszik, ma már a "sajnos nem nyert"-et is levették, csak angyalok vannak.
Én az elmúlt 3 napban 6 ajándékot nyertem, s egyszer sem kerülem fel a nyertesek listájára. Írtam D. É.-nek, de még cak nem is válaszolt . Felháborító, hogy hülyére veszik az embert. Hol van itt a reklámetika?
Ma tuti nem jön össze, mert kifejezetten unom most a kaparászást
Vmit főzni kéne inkább!
Idegesít most a játék, mert nyertem a fehérneműt és tökre örültem és feleslegesen

Igen kértem, de nem hirdettem, mert akkor nem teljesül

edebede: Fortunától kérted már?

jtékon = játékon

Igen köszi szépen, minden lehetséges jtékon résztvettem már parfümért
Mániákus parfümgyűjtő vagyok!!!
Csak eddig ez az adventes tűnt a legegyszerűbbnek, de mostmár látom hogy nem így van

Ha beszélgetünk, vmit mindig elírunk

oké... én is elírtam edebede

ebedebe: meg a velveten is lehet parfümöt nyerni...
Tyűha,rosszul írtam a neved,na majd kavarog a parfüm,de csak odatalál,bocsika! EDEBEDE már megjegyzem egy életre.
Megint angyali üzi!!!!!!!
Ebedebe! Kértem neked parfümöt az angyalkáktól! Szóval el van intézve,csak várd!
Hát,nemcsak magam,hanem a férejm és a srácaimat is, hadd futkossanak Bobóország nevelői egy picit....
Szóval parfüm! Tyű,azt lehetett nyerni máshol is. Tudod? Parfümmánia vagy milyen oldalon és a douglas-parfumeria-nál vagy hol. Tudtad?Ha esetleg rosszcímet írtam bocsi. Már nem nagyon emlékszem.
Igen emléxem hogy te kényeztetni akarod magad:-)
Én viszont illatozni szeretnék, mindig úgy izgulok ha véletlenül parfüm sorjegyet kapok, de sosem sikerül sajna. Ma elméletileg egy fehérneműt nyertem, de sajna a listában nem vagyok benne.
Még van időnk, majdcsak összejön

Köszönöm a bíztatást! Most csomó játékban utazok, csak lesz vmi!
Bár tudod mondtam,hogy az álmom a wellness. Most jól írtam! Sok szerencsét neked is!
délink
Így kezdődik! IUtána nyersz majd mást is

Csak maradk kitartó
A játék kezdete óta kaparok és most végre nyertem egy angyali üzit!
Nagyon örülök! Sok sikert mindenkinek!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások