Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 146 / 9334 oldal |
Köszönöm, akkor még van miért várakozni 🙂
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Valóban . Rossz dátum lett beirva a sorsolasoknál mert nem hétfőn hanem ma sorsolták az Igló fődíjat és különdíjat valamint a tante fanny fődíjakat
Tante ma sorsolta elvileg a fődíjakat és 5 napon belül értesítik a nyerteseket
zizke,
TanteFanny értesítést én is várom/vártam.
TanteFanny értesítést én is várom/vártam.
Screvo átpasszolt az Euronics-hoz, hogy ott panaszkodjak. Az eszem megáll. Nem ők a játék lebonyolítói?
Másik. Az MPL játékban azt írták 1-2 héten belül telefonálnak, hogy mikor lehet átvenni az utalványokat. Ennek 1 hónapja.
Másik. Az MPL játékban azt írták 1-2 héten belül telefonálnak, hogy mikor lehet átvenni az utalványokat. Ennek 1 hónapja.
Tesco Lays
Nem tudtam utolsó nap feltölteni a blokkot.Akkor írtam nekik. Nekem is ma jött a válasz ,hogy látják a rendszerben azzal a dátummal a pályázatomat( 12.30 ),szóval részt veszek a sorsoláson.
Azt azért láthatják mert aznap többször vásároltam és a többi blokkot már előtte nap feltöltöttem. Szóval 1 blokk kuka .Ugyanez volt a Nutellával is .
Nem tudtam utolsó nap feltölteni a blokkot.Akkor írtam nekik. Nekem is ma jött a válasz ,hogy látják a rendszerben azzal a dátummal a pályázatomat( 12.30 ),szóval részt veszek a sorsoláson.
Azt azért láthatják mert aznap többször vásároltam és a többi blokkot már előtte nap feltöltöttem. Szóval 1 blokk kuka .Ugyanez volt a Nutellával is .
Én is ma kaptam SMS - t az Unileveről .Én is csak a Tesco Domestos napit várom
Gréti81!
Az előbb jött SMS a csomag feladásáról, biztos ez fog jönni, mert mást nem várok. MPL fogja hozni
Az előbb jött SMS a csomag feladásáról, biztos ez fog jönni, mert mást nem várok. MPL fogja hozni
már jó
Szerencseszép gyors válasza
köszönjük a megkeresést, megkaptuk a levelét. A Szerencseszéf oldal működése jelenleg problémákba ütközött, amin a fejlesztő kollégáink dolgoznak, igyekeznek minél hamarabb elhárítani a problémát.
Kérjük, látogasson vissza később az oldalra!
Köszönjük a megértését és türelmét!
Üdvözlettel,
a Magyar Termék csapata
köszönjük a megkeresést, megkaptuk a levelét. A Szerencseszéf oldal működése jelenleg problémákba ütközött, amin a fejlesztő kollégáink dolgoznak, igyekeznek minél hamarabb elhárítani a problémát.
Kérjük, látogasson vissza később az oldalra!
Köszönjük a megértését és türelmét!
Üdvözlettel,
a Magyar Termék csapata
Nálam sem működik
" alt="
">
" alt="
">Tesco Lays után most a Magyar Termék oldala halt be utolsó napra. Hihetetlen.
Agili! Köszönöm szépen!
Gréti81! Még nem kaptam.
Tesco-Lays: nekem is írtak ma, hogy valóban rendszerhibájuk volt és nem látják a blokkomat, ezért küldjem el nekik és ők ellenőrzés után regisztrálják és a fairplay érdekében beillesztik a sorsolásba. Szerintem nektek ha azt írták, hogy látják, akkor tényleg sikeres volt a regisztráció különben bekérték volna a blokkot. Ez korrekt eljárás tőlük, hogy eltolták a sorsolást és lehetőséget biztosítanak a nem sikeres feltöltőknek is. Ezt nem minden cég oldja meg így.
Lyvia, én is írtam nekik 01.01-én, mert sehogyan sem lehetett feltölteni a blokkokat. Másnap azt írták, h egy kis türelmet kérnek, a hiba elhárításán dolgoznak és majd értesítenek. Mivel azóta sem írtak és a jsz. szerint ma volt a sorsolás, ezért ma ismét rájuk írtam. Ugyanazt a választ kaptam, mint Te. Nem tudtam feltölteni a blokkokat, de ők mégis rögzítve látják a rendszerükben. A fődíj sorsolást áthelyezték 01.09-re.
A Tesco-Lays válaszolt a 01.01-jei sikertelen kódfeltöltésemre, annyit írtak, hogy valóban rendszerszintű kimaradások voltak aznap, és a január 7-ei fődíj sorsolást átrakták január 9. 10:00 órára az esélyegyenlőség betartása miatt. Arra jutottak, hogy érvényes volt aznap a feltöltésem, amit eléggé érdekesnek tartok, mert többször is próbálkoztam, mindig sikertelen volt a feltöltés. Másnak is írtak ilyesmit?
Tesco domestos játékon aki nyert napi nyereményt, megkapta már?
Én is várom az Elephantot és az Euronicsot is, közben pedig amit nyertem Euronics webáruházon van egy csomó készleten , úgyhogy nem is értem ..
Köszönöm szépen.