Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 146 / 511 oldal |
Beküldtem a kismackós játékba 3 borítékot múlt pénteken,mivel hétfőtől van a játék,az első 5000kap biztos ajándékot.Kedd óta olvasható a hivatalos játékszabályzat,láttam,hogy a tel.számot is fel kellett volna tüntetni a borítékon,amit én nem tettem meg,mert nem gondoltam,hogy kell.Felhívtam az infó vonalat,és közölték,hogy így nem vehetek részt a játékban,esetleg megkaphatom a gyorsasági ajándékot,de nem biztos! Marha jó! A szórólapon ez nem volt írva ! A weboldal meg nem volt elérhető!
Fáreó!
1 tipp: kolléganőmnél a modemet kellett kicserélni hasonló panaszoknál, szintén kábeles, bár nem Matáv.
1 tipp: kolléganőmnél a modemet kellett kicserélni hasonló panaszoknál, szintén kábeles, bár nem Matáv.
Válaszoltam.
Nekem is az van! 

t-online-s kábelnet.
sada,milyen neted van,melyik szolgáltatónál vagy?
Dobnál 1 mailt,tanácsért,,hogy,mimódon jelentsem be? Köszi!
Dobnál 1 mailt,tanácsért,,hogy,mimódon jelentsem be? Köszi!
Nálunk télen volt ilyen. Újra és újra bejelentettük, többször kijöttek, le akartak rázni minket, végül már falkában jöttek, fél napokra.
A legvégén elejétől fogva "letapogatták" a kábelt, hol van a jelvesztés és megtalálták pár sarokkal tőlünk a hibát.
A t-online-s ügyintéző pedig rendszeresen érdeklődött, hol tartananak a kábelesek.
kopp, kopp...
Azóta nincs gond...
kopp, kopp...
A legvégén elejétől fogva "letapogatták" a kábelt, hol van a jelvesztés és megtalálták pár sarokkal tőlünk a hibát.
A t-online-s ügyintéző pedig rendszeresen érdeklődött, hol tartananak a kábelesek.
kopp, kopp...
Azóta nincs gond...
kopp, kopp...
Ja,és a net sebessége is lassúlt,egyre késöbb,lasabban hoza be az oldalakat,(pl. a webnyereményt is),küldi el a választ stb.
Bocsi,akinek a Net-kimaradás miatt nem tok. időben válaszolni a mailjére!
Bocsi,akinek a Net-kimaradás miatt nem tok. időben válaszolni a mailjére!
Már nem csak a póstával van baj nálam,hanem a Nettel is,kezdek felmérgesedni!
Már vagy 2-3 hete,csak úgy magától,netezés közben elmegy,megszakad a kapcsolat,egyre sűrűbben és többször,van hogy csak másodpercekre,fél percre,perce,de hosszabb időre is.
Pedig kábelnetem van,eddig nem nagyon volt gond vele,néha-néha pár órát szünetelt,kb. fél napot havonta max. 2x,de ez már egyre tűrhetetlenebb,nem tok. így rendesen gépezni!
1 lap elküldése közben pl. 1 játéknál elmegy,és elvész minden beírt infó,a mailokról nem is beszélve,soxor nem küldi el,még jó hogy azt berakja a postázandók közé. Ez már így megy 1 ideje, min. 2 hete,és napjában vagy 50x!
Az elején még csak 4x-5x,aztán már 10x,majd 20x-30x,most meg már min. 50x!
És tegnap este már a kábel TV,adás is vacakolt,az is elment,pár pillanatra ,max. fél percre.
Matáv-kábelnet van különben,mi a csudát lehetne csinálni,mert ha bejelentem, tuti nem történik semmi.
Ja, a fórum hozzászólásokról nem is beszélve,mindíg mentenem kell,mert,ha megint nincs kapcsolat elvész és írhatnám be újból.
Ha visszajön a vonal,akkor csak újra bemásolom és küldöm,de ez így már nagyon idegesítő!
Már vagy 2-3 hete,csak úgy magától,netezés közben elmegy,megszakad a kapcsolat,egyre sűrűbben és többször,van hogy csak másodpercekre,fél percre,perce,de hosszabb időre is.
Pedig kábelnetem van,eddig nem nagyon volt gond vele,néha-néha pár órát szünetelt,kb. fél napot havonta max. 2x,de ez már egyre tűrhetetlenebb,nem tok. így rendesen gépezni!
1 lap elküldése közben pl. 1 játéknál elmegy,és elvész minden beírt infó,a mailokról nem is beszélve,soxor nem küldi el,még jó hogy azt berakja a postázandók közé. Ez már így megy 1 ideje, min. 2 hete,és napjában vagy 50x!
Az elején még csak 4x-5x,aztán már 10x,majd 20x-30x,most meg már min. 50x!
És tegnap este már a kábel TV,adás is vacakolt,az is elment,pár pillanatra ,max. fél percre.
Matáv-kábelnet van különben,mi a csudát lehetne csinálni,mert ha bejelentem, tuti nem történik semmi.
Ja, a fórum hozzászólásokról nem is beszélve,mindíg mentenem kell,mert,ha megint nincs kapcsolat elvész és írhatnám be újból.
Ha visszajön a vonal,akkor csak újra bemásolom és küldöm,de ez így már nagyon idegesítő!
az ikea honlapján találtam nagyon szép boros poharakat jó áron amik nagyon megtetszettek, így hát elindultunk megnézni és megvenni. természetesen egyik sem volt megtalálható az üzletben, sem árban sem készlet. valami más poharakat lehet kapni 500ft/db, a hatos készlet/2000ft helyett.

Pénteken a lottózóban 4 perccel előttem vett valaki ötöslottót, és megnyerte a Seat-ot.
Hogy nem tudtam egy kicsit gyorsabb lenni????
Hogy nem tudtam egy kicsit gyorsabb lenni????

Nekem is írt a csereparnerem, hogy 8-ból 2 nyerőperces már használt volt. De én azelőtt 5 percel vettem és én nem küldtem el!
Remélem ő is elolvasa az alattam lévő hozzászólásokat és nem gondolja rólam, hogy én csaltam!
Remélem ő is elolvasa az alattam lévő hozzászólásokat és nem gondolja rólam, hogy én csaltam!
Miskolcon vettem a Sparban.
Én még olyat, nem is láttam. 

Találtam egy finom boci napolinit, citromos, fehér csokiban.
De nincs fönn a játszó termékek között
De nincs fönn a játszó termékek között

)laszlo0515
Persze, lehet... én annyit értek a számítógéphez hogy hol kell bekapcsolni
Persze, lehet... én annyit értek a számítógéphez hogy hol kell bekapcsolni

És akkor mi van ha letíltják, majd folytatja holnap!! De akinek van elyen robotja az nem hiszem hogy megvesz több száz csokit!! Ja és gondolom a játéknál is valamilyen progit használtak, hogy kavarodjanak a betűk miért ne lehetne kitalálni egy hasonló progit!!
Különben nem tom ez csak az én véleményem!! 
Különben nem tom ez csak az én véleményem!! 
laszlo1515
szerintem véletlen inkább, a program azt nem tudja hogy mi az amit már beküldtek és ha naponta 5-öt elront akkor letiltják. Inkább az időpontra ír programot valaki, aki ért az ilyesmihez...szerintem
szerintem véletlen inkább, a program azt nem tudja hogy mi az amit már beküldtek és ha naponta 5-öt elront akkor letiltják. Inkább az időpontra ír programot valaki, aki ért az ilyesmihez...szerintem
Szerintem meg egyszerűen vannak ilyen programok a csalóknak! Szerintem!