hát, nem raktak fel újat
sőt, ez is hamar elfogyott
Már üres a bolt

Hihetetlen összejött egy füstökőszett

Direkt itthon maradtam, mert itt gyorsabb a net, erre semmi, amit szeretnék

vagy az is lehet,hogy elfogy a füstölő és csak akkor teszik fel a köv.-ő ajándékot?
Most az egyszer sikerült belépnem, vásárolni is tudnék, erre füstölő. Pont erre nincs szükségem, én táskára hajtok. Feleslegesen nem akarok vásárolni.
Egy féle ajándék?

Meddig fog tartani? Fél percig?

Egyre kevesebb ajándék egyre magasabb pontért. Ez a füstölő tényleg jó,de a késkészlet szerintem mégiscsak komolyabb és az is 4 pont volt.
Fáreó
Dehogy alszik mindenki, én Veled vagyok
Az uborkaevés nekem is tetszett, bár bevallom, én nem csodálkoztam rajta, én is meg szoktam enni egy egész üveg uborkát is egyzserre

Pedig most nem is vagyok terhes...azt hiszem...csak gondterhes, néha

Hát én olyan jót mulattam itt magamban,(mível mindenki alszik már.)...
a pallmallos topikban, az uborkaevésen! Valszín terhes volt az illető és kívánós,vagy jó étvágya volt.
Tényleg még mindíg csak a füstölő van fent(4 pont)
Lehet reggelre felkerül még tán 1-2 tárgy?

Jó lenne!
...hát valóban kevéske ez a füstölőszett...
mi már nyertünk,de (e/)annyit nem ér meg, egyetlen fokkal jobb csak a napszemcsinél (amire rá van írva, hogy vigyázat a napfény ellen nem véd....)
Mi a baj a füstölőszettel? Én a múltkori játékban nyertem és szerintem nagyon jó

Legalább lenne még valami.Gondolják,kirakunk bármit,úgyis elkapkodják.Vagy lehet ebből rengeteg van nekik.Kiváncsi leszek,hány perc alatt fogy el.
ahhoz túl sok üres hely van alatta

én is így látom
Pallmallos testtáskát keresek, adok érte pallmallos órát, személyesen cserélnék ha lehet. Beírtam a csere-berébe is, de akinek van az általában itt olvas:-))
Csak jól meg hurcolják gondolom....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások