Köszi guppi, én ebből biztos nem hámoztam volna ki, hogy nyertem

" alt="

">
Kapsz egy levelet, szerintem a sorbanállás biztosabb, bár a szerencsések rövidebb idő alatt nyerhetnek. Ez az e-mail sorbanállás után érkezett:
Félicitations ........!
Tu es venu confirmer ton choix de Cadeau tous les jours sur la page de La File d'Attente et de ce fait tu gagnes 1 Rubik's Cube Prizee ! Bravo !
Tu as 2 semaines pour valider ton adresse afin de recevoir ton cadeau ! Clique vite ici !
Puisque tu as remporté ce cadeau, tu as été retiré de la File d'Attente dans laquelle tu te trouvais.
Tu peux, bien sûr, recommencer autant de fois que tu le souhaites !
Bonne continuation !
L'Equipe de Prizee
Honnan lehet tudni, ha valaki nyer a prizee-n akár sorban állással, akár sorsolással? Melyiknek van több esélye? Én egy plüsst szeretnék.
Nicika!
Kdos menüpont fent. Azon belül pedig megtalálod a ketegóriákat.
Játszik valaki a MagiKdo.com játékkal? Hol van ott az ajándék lista? Nem találom! Lécci valaki segítsen!
Toilokdo játékosok!
Megvan a ticket mimi titkos sorsjegy megszerzésének módja. Akit érdekel írjon

" alt="

">
http://www.toilokdo.com/inscription.php?parrain=B
abse
hát a másik sorbaállással is póruljártam , elfogyott a színes ceruza is!!
Viki: Például Bubbly nem teljesen gömb alakú volt, hanem egy kicsit lapított, Diabolonak hosszabbak voltak a lábai és távolabb estek a fogai, Snuggy pedig fordítva tartotta a répát amin 5 kis csík volt?
Bogi: változtak egy kicsit de nem nagyon.
A 4 plüssfigura mindig is ilyen volt vagy idő közben változott?
valaki segítsen légyszi!

" alt="

">
toilokdo-n szeretnék beváltani byncode-ot de nem megy..hogyan kell?? kér valami 7 számjegyű kódot vagy mit amit be kellee írni a byn szó után. az micsoda? nem értem.
A PrizeeFrance-ról tudtok valamit?
Értem, köszi mindenkinek a segítséget!
Napi 1 játék az alap a Poem tree-ből. mondjuk 1-5 gyémántot lehet szerezni 1 játékkal. Azt rád bízom hogy számolod ki, hogy mennyi gyémánt jön össze 1 hónap alatt

" alt="

">
6 maxpack a klub,
én plusz 5-öt beváltottam az egy hét alatt, azért.
mindig visszaállítom az első pályára, max 3-ig megyek el.
és persze a kezdetekben elcsesztem nem egyszer..

" alt="

">
Egy hét alatt össze lehet szedni egy halra valót? Az tök jó. Mi az, hogy a harmadik pályánál nem mész feljebb? Hogy működik ez az egész? Azért érdeklődök mert nem szeretnék 5 MaxPackot kidobni az ablakon ha nem éri meg...
Babse többet tud mondani szerintem

" alt="

">
én egy hete vagyok tag és van egy halam

" alt="

">
az 57 gyémánt volt.
viszont 5 maxpack is benne van.
de 3-as pályánál sose megyek feljebb, azt nem lehet elrontani

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Helló!
Tapasztalataitok alapján egy havi PrizeeClub tagsággal kb hány gyémántot lehet összeszedni?
beváltasz egy kódot, és akkor ugye van lehetőséged egy kaparóssal is játszani a 3közül. Ami általános esetben kettő:1.Wheel of fortune, 2Megajack, és ez a 3., a ToiloZik.
Kódonkét egyet játszhatsz, választhatsz a 3ból. És a toilozikkel lehet nyerni. Vagy pontot kapsz(nekem eddig 500 és 300 jött össze) vagy Ipodot

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások