Legutóbb az utazás volt ennyi, most 1 éj szállással
http://book.malevtours.travelonline.hu/
Tescos újságban 1000 Ft-os kupon

" alt="

">
jún 05-07ig vásároljon 8000 Ft felett bmely tesco hipermarketben és 1000 Ft-ot elengedünk a vásárlás végösszegéből.
szintén Tescoban 3-mat fizet 4-et vihet chio chips akció

" alt="

">
Talán ide illik - remélem, még nem volt:
Tankolj 20 liter bármilyen üzemanyagot a MOL töltőállomásain június 1–16. között.
A vásárláskor kapott bizonylat leadása ellenében június 16-án egy teljes árú belépőjegy vásárlása esetén további egy teljes vagy két kedvezményes jegyet kapsz a Budapesti Vidámpark jegypénztáraiban! Teljes árú jegy ára: 4200 Ft, kedvezményes jegy (kizárólag 100 – 140 cm közötti belépők részére) ára: 2700 Ft.
http://www.csak1nap.hu/
Minden nap más kedvezményes dolog. Nyereményjátékuk nincs.
http://www.strandramagyar.hu/
1 belépő 9 napra 100 strandra

" alt="

">
Tankoljon az azonnali szabadidős termékekért!
Hozza ki a maximumot a nyárból!
Tankoljon legalább 25 liter Shell V-Power, Shell V-Power Racing vagy Shell V-Power Diesel
üzemanyagot, és Öné lehet a három szabadidős termék egyike mindössze 395 forintért!
25 liter Shell Euro95, Diesel Extra vagy LPG tankolása, illetve Shell Helix motorolaj (1 vagy 4 literes flakon) vásárlása esetén 795 forintért veheti meg őket.
A promóció 2009. június 1-től augusztus 30-ig vagy a készlet erejéig tart.
Ajándék: focilabda, törölköző, hátizsák...
Itt az oldalon láttam az Opticnet akcióját, miszerint 2 doboz Ciba napi kontaklencse vásárlása mellé Motorola mobilt adnak. Bementem egy üzletübe, mert érdekelt, 17000Ft a két doboz lencse (öszesen 60db), és 3000Ft a vizsgálat ára. (Így maradtam a havi lencsénél, mert a telefon elég gáz a leírások alapján)
Sparban is. Így gyűjtöttünk össze ma 10-et!

" alt="

">
De csak 2 volt "új".
Interspar Tatabánya(gondolom máshol is, csak itt tuti), csak ma:
gyereknap miatt:
Törpöket osztogatnak a bejáratnál a gyerekeknek, ill. 4000 Ft után nem 1 hanem 2 törpöt adnak

" alt="

">
"2009. június 3-án, szerdán az ország minden Plus és Kaiser's üzletében dupla pontot írunk jóvá SuperShop kártyáján bármely termék vásárlásakor!"
Ma és holnap még 10 dm pontra is érvényes a 15%-os kedvezmény, nem csak 15 pontra. Most beszéltem az egyik üzlettel.
Oroszlányiak és környékiek
A helyi dm-ben felújítás lesz, ezért 28-30-ig kiárusítás van, blokk végén 20%-ot levonnak az összegből.
2009. május 30-án minden SPAR, Kaiser’s, INTERSPAR és Plus áruházban DUPLA Hupikék Törpikék figura jár mind a 4.000 Ft-onkénti vásárlások után, mind az ajándék törpös akciós termékek után!
2009. május 30-án, 9.30-14.00 óra között hostess-ek minden INTERSPAR áruházban Hupikék Törpikék figurákat osztogatnak a gyerekeknek, a készlet erejéig!
forrás: spar.hu
Máj. 28 és 30. között 30% kedvezmény a gyermek termékekre a Takkoban.
Nálunk a Dm-ben csak literes Dreft volt, az is 899Ft-ért(akciós újságjukban is benne van). Én a Tescoban vettem 3 liters Dreft-et 1500Ft-ért, ott az egy literes 999Ft volt.
Aki szereti az Ariel Professional-t (spray, vagy a por), nézze meg a DM-ben, mert több helyen láttam, hogy 50%-kal olcsóbban adják, mert 07-hóban lejáratosak. 899Ft volt mindkettő. (Máshol ez 2000Ft körüli)
Premier Outlet:
Bolondos kedd: 05.26.: Úszók, fürdőruhák, bikkinik 25% kedvezménnyel az OUTLET ÁRON FELÜL!
Nem minden Dreft akciós, csak a fekete meg a gyerekes.
A győri DM.-ben sajnos nem akciózták le a Dreft-et.
A tesco-ban viszont 2 Vitamill liszthez fémdobozt adnak, meg Nivea hostessek is voltak, de azt nem láttam, mit adtak.
Szuper szombat
Spar: 30%
Összes kézi mosogatószer
Összes puding (hütős)
Plus: 50%
Panzani express tészta (spagetti, maccheroni, penne) 189 Ft/cs.
EMTEC Chatpack (webkamera, mikrofonos fülhallgató, USB csatlakozó) 2300 Ft
DM-ben a 1,5 literes Dreft 499.-Ft.
Azt mondta az eladó, hogy azért, mert megszűnik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások