Bőrn:
Kedves Nyertesünk,
Gratulálunk, Téged választott a zsűri harmadik helyezettnek a Burn energy SZIN promócióján. Nyereményedet az alább felsoroltak közül választhatod ki:
Burn felfújható hattyú
Burn vízalatti, eldobható fényképezőgép
Burn napszemüveg
Burn felfújható strandlabda
Kérlek, hogy a vásárlást igazoló blokkot küldd vissza egy válasz e-mailben, ahol megjelölöd, hogy a fenti ajándékok közül melyiket (1 db) választod, illetve postázási címedet.
Ez nonszensz. És vicc. Összességében is filléres a nyeremény...
A Tisza Cipő oldalát klónozva nyúlnak le bankkártyaadatokat csalók
A megrendelt cipők biztos nem fognak megérkezni, de Malajziában e-cigit és egyéb terméket vásárolgat valaki a lenyúlt kártyaadatokkal.
Én is néztem a coccolinonál nem egyedi a kupon...

" alt="

">
Unilever pedig nem amatőr...
Gáz, hogy ilyen blokkokat is be lehet küldeni.
De!
A tolltartóhoz és a hátizsákhoz megjegyzem:
A Kinder célcsoportja a gyerekek és a gyerekes családok, nem a szingli negyvenes(?) pasik.
A gyerekek pedig örülnek az ilyesminek.
És évről évre vannak újabb és újabb gyerkőcök, akik szeretnének olyat, mint a tesónak van.
Lehet, hogy annyi Blú Szpless öblítője vagyon az Unilevernek, mint amennyi fém tolltartója vala a Kindernek. De említhetném a hűtőhátizsákot is. Nem tudják mán hová tenni.
De a legnagyobb gáz az, hogy olyan blokkal is lehet páHázni, amin nincs Coccolino...
Vágási Feri
Egyetértek. Ez a Coccolino + EcoFamily kaparós sorsjegyes játék egyike a nem a túl jól átgondolt promócióknak. Ha tegyük fel, ki is "sorsolnak" 2500 db nyerő sorsjegyet (ami ugye mind tök ugyanolyan, így visszaellenőrizhetetlen), nincs rá garancia, hogy pontosan ennyit fognak majd (megpróbálni) beváltani.
Számomra kicsit a Penny-s pörgetős játékra hasonlít. Párszáz forintért nem fogok elmenni beváltani (hacsak nincs arra dolgom), úgyhogy végül néhány ajándék beváltatlan marad (Penny + EcoFamily).
Másoknak meg talán megéri körbejárni a boltokat ugyanazzal a szelvénnyel (EcoFamily).
Vágási Feri Hozzászólás: 2023. július 23. :: 12:22
Elég érdekes egyébként ez a kaparós sorsjegyes játék, hiszen nem ellenőrzi az Uniliver, hogy valóban vettél-e Coccolino terméket 3.000,- Ft értékben vagy sem.
Ergo ha valaki vesz egy Sport szeletet az EcoFamilyben és bepáHázza a blokkot az Unilever játékba akár nyerhet egy öblítőt...
Arról nem is szólva, hogy elméletileg minden sorsjegy egyforma (a vonalkód is annak tűnik), így aki nyer egyet (vagy kap egyet egy ösmerőstől) az annyiszor váltja be amennyiszer nem szégyelli...
az ipanema olyan jó márka, hogy a Westend-ben 3-4 hétig állt a bódéjuk (még üzlethelyiséget se béreltek, pedig van szabad), majd kizavarták őket a kínai piacra végre

" alt="

">
anyoka

" alt="

">eroni Nastro Azzurro van 5%-os,az nem jó csak az alkoholmentes 0.0 %
Peroni screvo játékon másodszor utasítják el a blokkom.
Pedig Peroni Nostrot vettem a sparban, éles a kép is.
Mi lehet a gondjuk !?
Nekem nincs bajom, hogy bizonyos szituációban elutasítanak, azzal van bajom, hogy nem indokolják meg, hogy mi a probléma!?
Bocsi, nem kötekedni akartam...
A név, e-mail cím ott figyel a jsz-ban (is)...
Szerintem pont itt nem fog ezzel visszaélni senki sem....
De amúgy teljesen mindegy.
A válasz igencsak megkésett, hiszen nyertesek lettek hírdetve tegnap....
Vágási Feri
Szerintem nevet, és egyéb adatokat ne írjunk ide (se)!
(Az üzenet anélkül is átjött, értettük, hihető...)
Burnék válasza, hogy behalt a renczer idő előtt:
Kedves Játékosunk!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Köszönöm a jelzést, továbbítottam az illetékes kollegáknak.
Üdvözlettel,
Zsuzsanna Barna
Mobile: +36306358573
Business Manager Hungary
MONSTER ENERGY EUROPE LTD.
Kedves Ingrid
Logisztikai partnerünk hibás terméket küldött ki számodra. Kérjük amennyiben lehetséges, a terméket ne bonstd ki, mert szükség lesz a termék visszaküldésére, amit természetesen díjmentesen fogunk elvégezni. A mai nap folyamán összesítjük a hibásan kiküldött csomagokat, és partnerünktől várhat egy e-mailt, amiben benne lesznek a csomagvisszaküldéshez kapcsolodó utasítások.
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt! A strandtáska, vagyis a megfelelő termék, várhatóan a hét folyamán meg fog érkezni hozzád.
Üdvözlettel,
a NIVEA csapata
(Nekem az ipanema papucsok ilyen:
https://www.sportisimo.hu/ipanema/clas-brasil/106
6270/?valtozat
Pont a hajlatban 3mm-ként válik szét, szakad el. Még nincs ötletem, hogy javítsam meg. Mert tök jó a színük. Ragasztó tuti elengedi. Lehet damillal megvarrom.

" alt="

">
Szóval ki tudja jó márka e ez? )
A szandálok jól bírják?
A fenét lúdtalp kiegyenlítő névre a kiadóba...

" alt="

">
Old meg azt a 2cm-t írj az unilevernek...
Most volt időm olvasni a fórumot, és csak pillázom..... köszi mindenkinek a támogatást!

" alt="

"> Ipanema szandi jeligére a kiadóba.....
Én is hütőtáskát kaptam a niveától.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások