Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 174 oldal |
Tesco-Jégkorszakos DVD már elfogyott!
Szomorú nap a mai
" alt="
"> Nekem se jött össze, pedig nagyon bizakodtam, hogy talán ma hívnak. Kemény dolog ez a nyereményjátékozás. Párszor összejön, és a fellegekben jársz, aztán mindíg ezt az érzést szeretnéd. És amikor semmi, akkor nagyon sz@r.
" alt="
"> Nekem se jött össze, pedig nagyon bizakodtam, hogy talán ma hívnak. Kemény dolog ez a nyereményjátékozás. Párszor összejön, és a fellegekben jársz, aztán mindíg ezt az érzést szeretnéd. És amikor semmi, akkor nagyon sz@r.Én sem nyertem már pár hónapja, a két Knorr csésze volt tavaly az utolsó nyereményem, pedig sok mindennel játszom, igaz óvatosan, nem viszem túlzásba, de a plüss Rudiért még mindig fáj kicsit a szívem, pedig már nem is tetszik..
" alt="
">... Na, de sebaj! Ami késik, nem múlik!
" alt="
"> ..(
" alt="
">... Na, de sebaj! Ami késik, nem múlik!
" alt="
"> ..(Én sem nyertem semmit már majd egy hóapja, de azzal bíztatom magam, hogy még csak 8 nap telt el az új évből, még van időm. Bár elismerem, kicsit frusztráló olvasni a sok "idei első nyereményem" és főleg az "idei harmadik nyereményem" beírást.
" alt="
">
" alt="
">mostanában nekem sem sikerül nyerni!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Háát bizti elátkozott valaki,mert bármivel is próbálkozom,sehol semmi.Jó lenne ha Fortuna ismét kegyeibe fogadna bennünket is.
Paintuci, tudom a számot, ráadásul a férjem kártyája megadta magát, hívni sem tudták volna.
Holnap majd rájuk csörgök.
Holnap majd rájuk csörgök.
Az oetkerben még én is bízom,,, nem egy.két blokkom volt, és most mintha elkerülne a szerencse...
Ebben azért nagyon bíztam ....
Ebben azért nagyon bíztam ....
Szerintem még holnap van rá esély h. telóznak... sőt akik esetleg elárulják mi a számuk, akiket hívtak akkor fel is lehet őket hívni...
De szerintem jó ha ma a felét utolérték... legalábbis remélem...
" alt="
">
De szerintem jó ha ma a felét utolérték... legalábbis remélem...
" alt="
">Paintuci, úgy legyen, ez a hajszál még megmaradt!
Törpi, igen tudom igazad van és tényleg nincs egy szavam sem, egy csomóval nem nyertem és azon túl is léptem, csak most ebben úgy bíztam és amikor úgy nagyon nagyon várom és bízom benne akkor jobban elszomorodom, ha nincs eredménye
" alt="
"> De ha túl leszek ezen a lövöldözésen is akkor majd más színben látom a világot és jöhetnek az újabb játékok
" alt="
">
Törpi, igen tudom igazad van és tényleg nincs egy szavam sem, egy csomóval nem nyertem és azon túl is léptem, csak most ebben úgy bíztam és amikor úgy nagyon nagyon várom és bízom benne akkor jobban elszomorodom, ha nincs eredménye
" alt="
"> De ha túl leszek ezen a lövöldözésen is akkor majd más színben látom a világot és jöhetnek az újabb játékok
" alt="
">Galeria: én sem nyertem. sokmindennel nem. pl. Oetkerrel még sohasem,pedig volt pár játékuk,sem az Unilever Baba,Domestos,dm-es játékon pedig sokat vásároltam. sem KME játékon,sem Duracell és még sorolhatnám,,tudom nem vígasztal,de sokan nem nyertünk,de ez van,majd mással nyerünk
Nem biztos h. ma mindenkit hívtak...
Nem szeretnék panaszkodik, volt szerencsém nyerni nem keveset az elmúlt időkben, de most az oetker miatt nagyon el vagyok keseredve, rengeteg blokkom van, cseréltem vettem és még csak egy árva utalvány annyi nem jött össze, kicsit lehetek szomorú?
Tavaly amikor minden órában autót lehetett nyerni a lottón, kisorsolták az én időpontomat, csak nem az én szelvényszámomat! Ilyen közel még nem voltam nagy nyereményhez, azóta direkt nem játszom ezen!!!
Nekem is csak hármas és kettő mellette!
engem hétfő óta csak kerülget fortuna,a milliós nyereményektől 3-4-3 percre voltam.most meg 3 db 3as a skandin és a többi mellette
" alt="
">
" alt="
">sebaj...
" alt="
">
" alt="
">sebaj...Kiestem a csapatból, most nyertem a fotópályázaton
" alt="
">
Bár a nagyobb ajik elkerülnek.
" alt="
">
" alt="
">
Bár a nagyobb ajik elkerülnek.
" alt="
">nyerjünk
" alt="
">
" alt="
">lányok, akkor most már csináljunk valamit!!!
énisénisénis
" alt="
">
én sem én sem én sem
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
én sem én sem én sem
" alt="