Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 761 oldal |
Frank című film premier előtti vetítésére 2db jegy 2014.07.30. Lurdy Ház MiMozink, 19:30
1 Mol matrica beragasztva.
Válaszboríték vagy valamilyen reklám hűtőmágnesért postázom.
Válaszboríték vagy valamilyen reklám hűtőmágnesért postázom.
Megmaradt elég sok kuponom a júl.31-ig érvényes 150 pontosból.
Postaköltségért küldöm.
Postaköltségért küldöm.
-15% Elekro Qutletbe. Hó végéig jó.
Köszi,gondoltam
" alt="
">
" alt="
">
kirri, az első jelentkezőnek már odaadtam. Bocsánat, hogy nem írtam be.
Bobherceg én szeretnèm a jegyet,ha még megvan
Páros jegy a holnapi női vízilabda eb mérkőzésre.
Ma este 19:00-tól a Gyula Vári Jazzfesztiválra felajánlok két nyeremény jegyet. Mi sajnos mégsem tudunk elemnni...
Van 5 db Frette (Spar) pontom, amit felajánlok annak, aki gyűjti:-)
Tele Tesco Pele gyűjtő+focis matricák és MOL Bosch matricagyűjtő elsőbbségivel postázva- válaszborítékért cserébe
EAST-koncertjegy elkelt!
Disney Repcsik – A Mentőalakulat” című 3D-s film premier előtti vetítésére, melyre a mai napon, 2014.07.16-án, 18.00 órától kerül sor a budapesti Palace Cinemas Mammut mozijában.
családi jegyeket nyertünk,így 8 db jegyet kapunk és 3-man vagyunk,ha valaki szeretne csatlakozni ,akkor írjon nyugodtan,még a gép előtt vagyok kb. 1 órát
családi jegyeket nyertünk,így 8 db jegyet kapunk és 3-man vagyunk,ha valaki szeretne csatlakozni ,akkor írjon nyugodtan,még a gép előtt vagyok kb. 1 órát
Szombati EAST-életmű koncertre (Budapest, Zichy-udvar, Óbuda) van két jegyem, sajnos nem tudunk elmenni, szívesen átadom az első jelentkezőnek. Írj privit!
50%-os kedvezmény élményautózásra a Kakucs Ringen kupon
Tropicarium 15% kedvezmény kupon
Balatoni hajókázás 20% kupon
Tropicarium 15% kedvezmény kupon
Balatoni hajókázás 20% kupon
elkelt a koronas
Mivel megszűnik a koronás cukorklub van 40 pont vkódom, válaszborítékért odaadom.
Ha valakinek lenne hasonló felajánlása, légyszi gondoljon rám! Örök hálám!
" alt="
">
" alt="
">éves belépőnek úgy néz ki meglett a gazdája
" alt="
">
" alt="
">A kinderrel nyert 3 éves Budapesti Állatkert gyermekbelépőnél nekünk csak kettő van szükségünk, így ha valakit érdekel, szívesen kérek az ő gyermekének.
Gondolom 14 év alattinak kell lennie , igazolványképre és diákigazolvány vagy ha kisebb valamilyen igazolvány másolatra van hozzá szükségem hozzá
Ez csak a gyerkőc ingyenes belépésére jó!
Gondolom 14 év alattinak kell lennie , igazolványképre és diákigazolvány vagy ha kisebb valamilyen igazolvány másolatra van hozzá szükségem hozzá
Ez csak a gyerkőc ingyenes belépésére jó!