Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 182 oldal |
igen, nekem is csak angyali...
Na beindult, de csak angyalit ad...
gyanús is volt, hogy úgy begyorsult 

Nálam is error-t ír ki, lehet, hogy most próbálják megcsinálni.
Na most viszont meghalt az oldal, vmi errort ír ki! 

nálam a kezdet kezdetétől lassan működik, de most pár napja már csak nem is történik semmi, ha lekapartam a sorsjegyet
(
Ki se ír semmit, nem vált másik oldalra
(
Ki se ír semmit, nem vált másik oldalra
Most nálam is gyors, de egyszerűen ha kapargatok, állandóan kiírja hogy hibát észlelt és bezár az internet. Pedig most raktam újra a gépet, mert azt hittem vírus. De úgy néz ki nem.-
Nem bírja ezt az oldalt
Nem bírja ezt az oldalt

Persze hogy nem tudtak semmit tenni. Hétvége volt, és senkit nem érdekelt mi van a rendszerrel. Tudnivaló volt, hogy max. ma állítják helyre.
Aki pedig játszik, és nyer... azaz nem nyer.... az le van...... Mossák kezeiket.
Egyébként nálam most gyors lett, nem akadozik mint eddig.
Aki pedig játszik, és nyer... azaz nem nyer.... az le van...... Mossák kezeiket.
Egyébként nálam most gyors lett, nem akadozik mint eddig.
Úgy érzékelem, feljavult a rendszer! Talán most már tényleg lehet nyerni?!
Lille!
Szinte semmit. Felírta az adataimat és azt ígérte, hogy jelentkezik, ha megoldást találtak a dolgora....
Szinte semmit. Felírta az adataimat és azt ígérte, hogy jelentkezik, ha megoldást találtak a dolgora....
Én az előbb nyertem két cd-t, amit ugye valószínűleg nem nyertem meg, de mindkettőt elküldtem e-mail-ben és fel is hívtam Doba Évát. A szokásos hápogás és nagyon sajnálja, de hiba van a rendszerben, amit nem tudnak kijavítani már péntek óta.
Engem igen is elkeserít és most már az x. esetnél felháborít, hogy kihasználják az embert, vagyis inkább átverik! Mondtam, hogy az lett volna az első, hogy felfüggesztik az oldalt, amíg nem sikerül kijavítani a hibát. Meg is kértem rá, hogy függesszék fel és azok, akik nyertek, de mégsem, kapják meg abból az ajándékaikat.
Én nem fogom annyiban hagyni, még ha el is ítéltek érte. Nem a két cd-ről van szó, hanem egyáltalán!
Bocsánat érte! :-(((((
Engem igen is elkeserít és most már az x. esetnél felháborít, hogy kihasználják az embert, vagyis inkább átverik! Mondtam, hogy az lett volna az első, hogy felfüggesztik az oldalt, amíg nem sikerül kijavítani a hibát. Meg is kértem rá, hogy függesszék fel és azok, akik nyertek, de mégsem, kapják meg abból az ajándékaikat.
Én nem fogom annyiban hagyni, még ha el is ítéltek érte. Nem a két cd-ről van szó, hanem egyáltalán!
Bocsánat érte! :-(((((
Sógi: elképzelhető, hogy ugyanazt nyerted, vagyis sajnos nem nyerted/nyertük meg. Nekem sem vette el a kedvem, de ettől eltekintve bosszantó, mivel parfümöt még eddig nem sikerült nyernem. De milyen rossz lehet annak, aki még eddig nem nyert semmit
A mosógépnél nem szívesen kaparnék ilyet, mert akkor tuti, hogy a mentő vinne el.
A mosógépnél nem szívesen kaparnék ilyet, mert akkor tuti, hogy a mentő vinne el.
ördöglakat - lehet , hogy én is ezt a Robert Cawalli parfümöt ( nyertem )
amit te is. Csak engem kiléptetett a rendszer - még levelet sem tudtam irni
Tudom, hogy mindenki nyerni szeretne, de ezért nem érdemes elkeseredni mert hiba van a rendszerbe. Ezt is csak emberek programmozták - ők is hibázhatnak. Én azért tovább játszom és kisértem a szerencsémet
amit te is. Csak engem kiléptetett a rendszer - még levelet sem tudtam irni
Tudom, hogy mindenki nyerni szeretne, de ezért nem érdemes elkeseredni mert hiba van a rendszerbe. Ezt is csak emberek programmozták - ők is hibázhatnak. Én azért tovább játszom és kisértem a szerencsémet

An.13!
Pontosan mit mondott? Azon kívül, hogy utánanéznek? Mert én most küldtem nekik egy emilt, hogy tegnap 2 CD-t, ma meg egy parfümöt nem nyertem meg, érdemes irogatni nekik, vagy úgysem adnak még kárpótlásul sem semmit?!
Pontosan mit mondott? Azon kívül, hogy utánanéznek? Mert én most küldtem nekik egy emilt, hogy tegnap 2 CD-t, ma meg egy parfümöt nem nyertem meg, érdemes irogatni nekik, vagy úgysem adnak még kárpótlásul sem semmit?!
akor nekem egy fokkal jobb... én még 3 egyformát sem láttam angyalkán kívül semmiből... legalább nem öl az ideg...
Hát én már 2x nem nyertem meg amit megnyertem.
Beszéltem ma reggel a nővel - semmi jóval nem bíztatott.
Beszéltem ma reggel a nővel - semmi jóval nem bíztatott.
Tegnap innen többen is megnyertük a Póka Angélát, és a Szulák Andrea CD-t is. Én lementettem a szombati parfümös oldalt, merthogy azt is nyertem, és elküldtem nekik. Hogy mit válaszolnak majd megírom. Eddig 6 nyereményből, kettőt nyertem meg ténylegesen. Már 2 CD-t, és 2 parfümöt nem nyertem meg...
hmm... nekem már be sem jön az oldal 

Lindus én is most kapartam le egy nyerő parüföm 9:31-kor és nem én kerültem fel a listára, de tegnap egy fehérneművel, a lányom pedig egy Cerbona csomaggal járt így.
A mostaniról csináltam 2 fényképet, hátha szükség lesz rá.
A mostaniról csináltam 2 fényképet, hátha szükség lesz rá.
Megint nyertem egy parfümöt, de sehol nincs a Lindus25 név. Szerintem egyszerre ha többen kaparnak nyertest, lehet, hogy már kiválaszja a gép, hogy aki még nem nyert annak a nevét írja ki.