Szerintem nem küldenek külön e-mailt.
A címed ott van a profilodban, oda küldik a nyereményt.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 9334 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nivea Q10 Power Care Karácsonyi nyertesek, e-amilt kapott már valaki ? Névsor már fent van egy ideje.
weber
Tudom, h amikor beírtam, még nem volt ott az utolsó 10 (utalvány) nyertes, de másnap már igen.
Tudom, h amikor beírtam, még nem volt ott az utolsó 10 (utalvány) nyertes, de másnap már igen.
Írtam is, bár most nézem, az Eleplant-nál is elkéstek, mert a szabályzatuk szerint december 31-ig 2 alkalommal kellett volna megkísérelniük a kiszállítást. Hát ez egyszer sem sikerült.
Köszi, akkor írok is nekik. Nem is néztem a szabályzatot, mert mostanában minden sokára érkezik.
weber:
még mi is várunk nyereményt a Screvo-Euronics-tól. Játékszabály szerint 11.16-ig kellett volna küldeni
" alt="
">
még mi is várunk nyereményt a Screvo-Euronics-tól. Játékszabály szerint 11.16-ig kellett volna küldeni
" alt="
">TanteFanny nyertes e-mailt kapott már valaki?
sada! Amikor beírtad, akkor még a 24-ei nap nem volt fent.
Müller: már egy hete...
Bang Bang:
Dr Oetker, Cola, Pöttyös, Nescafe játékokkal foglalkozott.
Dr Oetker, Cola, Pöttyös, Nescafe játékokkal foglalkozott.
Sziasztok! Bang Bang Kft. milyen nyereményt küld? Kaptam csomag értesítőt de nyeremény értesítő nem jött. Köszi.
Tényleg hiányoznak. Nagyon figyelmes vagy! A Müllernél viszont már pótolták az utolsó napi nyerteseket.
Spár: Játssz velünk mindennap karácsonyig, az 5-dik nap nyertesei hiányoznak!
köszi, jojó
Nekünk még nem jött értesítő sms !
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mentek-e már ki nyertesértesítők a mostani Spar-Knorr nyereményjáték kapcsán?
Köszi előre is.
" alt="
">
Tudja esetleg valaki, hogy mentek-e már ki nyertesértesítők a mostani Spar-Knorr nyereményjáték kapcsán?
Köszi előre is.
" alt="
">Kriszta05 ,2025-01-06 :: 15:26
Sziasztok!
Most érkezett meg a Lidl - Nassolj és nyerj! visszaigazolás és frissítették a nyertes listát.
Sziasztok!
Most érkezett meg a Lidl - Nassolj és nyerj! visszaigazolás és frissítették a nyertes listát.
Rossmann játékra ti már tudtok feltölteni? Nekem még mindig nem engedi,holott az app már nem írja,hogy műszaki hiba van,és jónak tűnik.
köszönöm!
agili
nem
nem