Nálam is volt ilyen nyerőpercesnél is ( szegény cserepartner szólt ) meg Balatonnál is ( néztem ,hogy mi van, nem is küldtem el korábban )

Megoldás:
biztos vki a sajátján, elgépelt 1 kódot,és pont olyat(azt sikerült elütnie),ami késöbb a ti szűz csomagolásotokban volt. Már volt szó róla itt a fórumon,hogy előfordúl az ilyen,ha nem szánt szándékkal is. De,tudom ez titeket nem vigasztal,hanem bosszankodtok miatta,megértem,én is bosszús lennék,hasonló esetben!
Én is jártam igy csokikóddal hogy azt írta már elküldték, de én bontottam ki és tudom én nem küldtem el még. Ezt én sem értem
törpi, hát ez az! És még a rossz érzés, amiről írtál, párosul a csalódottsággal! Olyan jó lenne az ilyeneket valahogy lebuktatni!
betti79, én is jártam már így a PALL MALL-lel,két cserepartnernél is,de mind a kettőtől kaptam cserekódot értük,de nekem is kínos volt,hogy vajon mit gondolnak rólam,meg ők is lehet,hogy elgondolkodtak,hogy hogy lehet ez. a 3.-ik kódomnál már szóvá se tettem.
Nyerő perces kódokat adtam egy cseretárgyért. Kibontottam a csokit, elküldtem a kódot, majd azt írta a kedves cserepartnerem, hogy az egyik kódot már elküldték! Le voltam merevedve, nem akartam elhinni neki persze, hisz én bontottam ki. Küldtem helyette másikat, ami remélem jó lesz, ha nem akkor már beírok nekik, mert elegem van a csalásokból! Ezután ma, kibontottam egy Balatont, beküldtem a kódot, amire kiírta, hogy valaki már beküldte. Innen kezdve már mindent elhisz az ember, ha a saját bőrén tapasztalja meg! A szomorú csak az, hogy az ember megveszi a csokit a játékért, a nyeremény reményében, aztán így jár! De remélem, aki beküldte vagy nem nyert vele, vagy ha nyert is a Balatonnal, akkor nem tudja bemutatni a nyaraláshoz a kódot. Bár ha mást nyert, akkor úgyis megkapja!

Volt márciusban egy játék egy ceredi magánház hirdette meg.
(csengved.hu). A honlapon az áll, hogy sorsolás április 6-án!
Tud valaki valamit a nyertesről, mert én már e-mail-ben is érdeklődtem, de mégcsak válaszra sem méltattak. (Még a visszajelzés sem jött vissza, hogy a számítógépen megjelentették az üzenetemet.)
Vagy mégsem. Az előbb beléptem jó volt most meg már nem,. Ezt elszóltam

Írj inkább a citromailos címedről!

vw! Van citromailom,de nem tudom,hogy kell azon keresztül megnézni a freemailt! Ha itt vagy segíts légyszi!
Én most is el tudom olvasni a freemailos leveleimet.
Igaz, nem az eredetit, hanem a "biztonsági másolatokat", egy másik levelezőben.
Ezt már olyan sokszor beírtam, de látom, sokan nem hasznosították az ötletet.
And81!
Ha van citromailod akkor onnan le tudod tölteni a freemailos leveleidet.
Tegnap kaptam pár pallmall kódot e-mailbe,és amíg nem jó a freemail,addig nem tudom beküldeni őket!Ki kellett volna nyomtatnom,de nem gondoltam,hogy ez lesz.
andi nekem se jött be de engem már nem is érdekel!!

Mostanában annyit szarakodik ez a freemail!Bejön valakinek most?Mert nekem nem!
Ma elmentünk a Mammutba, ott is körülnézni, Fund. ügyben. BOMBARIADÓ VOLT.
Szökőévente egyszer megyek arra hát akkor is minek...

Hát most bánhatom is mivel csak pólót, táskát vettem eddig magamnak, egy kevéske kellene ahoz mínuszba, hogy az xxl-es dzseki rám jöjjön, meg a többi. Így akiknek vásárolok nekik több jut, de a pólók azok tök jók, van az a világoszöld az a legjobb.

(eszméletlen jó a színe)

nagyon köszi mindenkinek hogy probáltok segiteni
Paint azért megnyugtat hogy te se vagy nádszál vékony
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások