Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 319 oldal |
sztem csinálják így egy páran. akinek nincs pénze elmegy, hátha tud enni, vmit, de mindegy,h mit. ha meg elkapják és nincs pénze, nagyon nem tudnak vele mit kezdeni...főleg egy hajléktalannal...
Vagy pacalpörkölt konzervet. 

Lehet, hogy ott vacsorázott. Zsömlét, felvágottat és uborkát. 

Nagyon kívánta. 

Biztos ikreket várt, vagy talán még több manót!?
Azért elég furi!
Azért elég furi!
Én is gondoltam rá, hogy terhes volt. Nade egy egész beföttesüveggel? 

Ha savanyú ubit evett, biztosan terhes volt.
A terhes nők szeretik üresen!
A terhes nők szeretik üresen!Lehet savanyút kívánt. 

hát akkor bocs 

Kb. 2 hónapja megbontott savanyú uborkát láttam az egyik bevásárlóközpontban. Azt se tudtam sírjak vagy röhögjek. El nem tudom képzelni, hogy valaki annyira éhes legyen, hogy üresen egyen savanyú uborkát. Azért hagyott még 2-3 darabot a beföttesüvegben...

Félreértetted. Én olyan emberekre gondoltam, akin látszik, hogy nem éhes, nem szomjas, csak nassolgat. Pontosabban túrórudit, ropit, chipszet, vagyis olyan dolgot, amivel nem az étvágyát csillapítja, csak a nézelődésben szórakoztatja magát.
borscs
persze, vannak kivételek
ha éppen rosszul érzed magad, lement a vérnyomásod, egyebek
akkor ehetsz, ihatsz, inkább, minthogy összeess 
persze, vannak kivételek
ha éppen rosszul érzed magad, lement a vérnyomásod, egyebek
akkor ehetsz, ihatsz, inkább, minthogy összeess 
"Nem tudom felfogni, hogy felnőtt emberek nem bírják ki, hogy ne egyenek-igyanak bele a dolgokba, amit venni akarnak amíg ki nem fizették."
borscs
úgy látszik, szelektíven olvasol....
arról volt szó,h aki megeszi a csokit, megissza az üdítőt és leteszi vhova az üres papírokat, és NEM FIZETI KI....az a gáz.
Én is volt már,h szomjas voltam nagyon és beleittam, utána menten a pénztárhoz és kifizettem.
úgy látszik, szelektíven olvasol....
arról volt szó,h aki megeszi a csokit, megissza az üdítőt és leteszi vhova az üres papírokat, és NEM FIZETI KI....az a gáz.
Én is volt már,h szomjas voltam nagyon és beleittam, utána menten a pénztárhoz és kifizettem.

egészségedre 

hát 30 fokos melegben ne igyon bele egy üveg vízbe, aki mások véleményével foglalkozik, de én biztos h bele fogok inni.ha kifizetem nem mindegy hogy otthon iszom meg vagy a boltban?
A szomjuság, és az éhség nagy úr. Meg a hosszú sor, és a béna pénztáros is. De én utána kifizetem. Csak akkor szoktam enni, ha kp-val fizetek, ha kártyával akkor nem, mivel a technika néha megtréfál, és műszaki hiba meg stb...
Paint
kifizetted, tehát semmi probléma. De aki a csokipapírt üresen otthagyja vhol, meg félig kiürülve a fél literes üdítőt, azt egy kissé "megdorgálnám"
kifizetted, tehát semmi probléma. De aki a csokipapírt üresen otthagyja vhol, meg félig kiürülve a fél literes üdítőt, azt egy kissé "megdorgálnám"
Remélem holnap sikerül vásárolni valamit a boltból.