Tegnap voltam beváltani a Feldobox Energia ajándékkártyát Dunakeszin. A High Care centernek több kezelésére is lehet. Én a lávaköves masszázsra neveztem be. HÁt, mindenkinek ajánlani tudom, 90 perc!
a 2A-ról ha lemegyünk Dunakeszire, azon az úton van, nincs messze az M3-tól.
akinek van feldoboxa, érdemes kipróbálnia!
Én 2x voltam Pécsen pöttyöst beváltani,meghatalmazással,hoztam el cuccot.egyszer sem volt gond.tegnap 1 valaki volt előttem,a múltkor senki.
Örültek,hogy könnyű volt megszámolni,össze volt tűzve 10 pontosával.Nekem pozitív a pöttyös.
Tegnap zalaegerszegen váltottuk be a pöttysös csomikat legókra, egy hostess volt és egyetlen ember sem állt sorba,kb. 2 percbe telt míg megkaptuk. Nagyon korrekt volt, és tudott róla ,hogy mi - vagyis a tesóm az egyik netbook nyertes,úgyhogy 2 hét múlva mehetünk is érte!
Tegnap váltottuk be a pöttyöket Nyíregyházán. Kb. 40 percet kellett várnunk. Igaz több mint 500 pontunk volt. A hosstes megszámolta, de szerintem a végén csak ráírta amennyit mondtam.
9 bögre és 3 kocsiba való napellenző.
Ezután a Media Markt - NAGYON NEGATÍV -.
Mi tegnap délután váltottuk be a pöttyösöket Veszprémben - nagyon kedvesek és gyorsak voltak. Megérdemlik a dícséretet.
Nyíregyházán is jól ment a pöttyös és imádták a csajt! És összekapcsoztam én is tízesével, örültek is

" alt="

">
Hú, most olvasom mennyi balhé volt a pöttyös átadásnál. Én csak jót mondhatok róluk. 3-szor voltam beváltani, mind a 3 alkalommal elsők voltunk( 9-9.30 körül). Kedves, barátságos hostesszek voltak. Nagyon gördülékenyen ment minden. Pedig kb. 800 pontot kellett leszámolniuk.

" alt="

"> Igaz mire végeztünk már álltak mögöttünk páran, de semmi gond nem volt. (mondjuk azt hülyeségnek tartottam, hogy a csomikat ajándékonként borítékolják) Ezt ki fogja átnézni? (Veszprém)

" alt="

">
pöttyösnél aréna q hosszú sor jön a hostess a-k ig keres én meg az voltam így szinte soron kívül 10 perc alatt meg voltam mert ott nem álltak, bezzeg a k-zs ig.
alíg bírtam lecipelni a zsákokat meg mindent
Egyetlen pozitív a Pöttyössel kapcsolatban, hogy a hűtőtáska 40 literes és még 2 db jégakku is volt benne

" alt="

">
A Kecskeméti Tescoban minden símán ment a pöttyösök beváltásánál! Semmi sorbanállás, kedves, ügyes hosstesekkel, gors és pontos ügyintézéssel! Köszönöm!
Leadtam a senseomat javításra, mert a philips visszakérte. 5 nap múlva meg a futár hozott nekem egy vadi új senseot. Azt hiszem más cég is példát vehetne róla, hogy amit elszúrnak valahogy helyrehozzák. Pl: LG egyes telefonjaik !!!
Nagy nagy piros pont a philipsnek!
Ma a Gyermeksziget nagyon pozitív volt.
csak meglett a cserepartner

" alt="

">
szóval köszi.
annipanni Szivesen segitettem !
Én kaptam tőled Nestlét, és Dörmi tappancsot,( ami régi tipusú volt, és Te kicserélted újakra - hátha igy emlékszel rám,mert én erről jegyeztem meg a neved).Én is köszönöm neked mégegyszer a cserét, sok macit sikerült nyernem, és elajándékozni.
szorri, de arra már nem emlékszem. töröltem a leveleimet csere ügyekben, így még csak visszakeresni sem tudom, de ő tudni fogja, hogy ő az, akinek köszönetet mondok. bár ha olvasod, akkor írj ide egy szívesen segítettemet

" alt="

">
még egyszer köszönöm

" alt="

"> (ja 30 db-ot kaptam cserébe nestlékért)
anipanni
Szerintem, írd ki a nevét, ez pozitív, biztosan jól esik neki is, hogy ebben segíthetett!

" alt="

">
pénteken kaptam egy levelet a helyi iskolától amelyben megköszönik a kosárlabdákat, melyeket az iskolának nyertem.
nem is hittem volna, hogy megköszönik valaha is.
bár hozzáteszem, hogy arra nem voltak képesek, hogy összeszedjék, mert nem akarják ezen drága termékek vásárlására buzdítani a szegény családokat, amit elfogadok, de akik ezt veszik legalább összeszedhették volna. na mindegy.
így egyedül gyűjtöttem a városkánkból.
innen a fórumról köszönöm a cserét annak az egy valakinek, akivel cseréltem anno, az sokat lendített a darabszámon akkor.
Mi az Aréna Plázában váltottuk be a babzsákokat és egyéb apróságokat, kb 12 perc alatt, pedig kígyózott sor. Én is minden papírt kisimítva, szépen felragasztva külön csomagoltam / ajándék, a hostess felkiáltott mikor meglátta: úristen...mit szólt volna ha elé öntöm a 900 pontnyi papírt?

" alt="

"> Vagy arra gondolt, mennyit dolgoztam vele...

" alt="

">
Az xls futárszolgálatnak nagyon nagy pozitív!!! A futárral délelőtt elbeszéltünk egymás mellett, ő vidéki címre ment, én a bp-ire gondoltam.Az ügyfélszolgálatos hölgy javította a címet és a pestire jön a Coke palack. Itt is köszönöm nekik!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások