Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 147 / 303 oldal |
mennyi kódért lehet nyerni, vagy hogy?
Toilokdon ipodot lehet nyerni kódbeváltással. tegnap délután kezdték, és az 50-ből van még 45.
Aki nem ismerné még, vagy most kapott kedvet:
http://www.toilokdo.com/inscription.php?parrain=B
abse
" alt="
">
Aki nem ismerné még, vagy most kapott kedvet:
http://www.toilokdo.com/inscription.php?parrain=B
abse
" alt="
">
krida!
Értékben ugy 1090,-t gondolok érte, v. más játékon valami jó, félre tett ajándékod ha van!?
Értékben ugy 1090,-t gondolok érte, v. más játékon valami jó, félre tett ajándékod ha van!?
én most sorban állok 1-1 plüss nyusziért, plüss ördögért és plüss békáért. Remélem, nem fogy el épp az orrom előtt.
Egyébként - nem is meséltem, képzeljétek, hogy jártam.
Kaparóson nyertem egy halacskás kulcstartót. Megjött a csomag, és nem az volt benne, hanem a kezes tollkészlet!
" alt="
">
Nagyon örültem neki, jópofa tollak!
Egyébként - nem is meséltem, képzeljétek, hogy jártam.
Kaparóson nyertem egy halacskás kulcstartót. Megjött a csomag, és nem az volt benne, hanem a kezes tollkészlet!
" alt="
">
Nagyon örültem neki, jópofa tollak!
nekem kell, de miért cserébe?
" alt="
">
" alt="
">ma megint póruljártam a sorbaállással, elfogyott a fénykép album. Vigasz - ugy hiszem 4,6 buzzot adtak.
Senkinek nem kell halacska, ördög ?!
Senkinek nem kell halacska, ördög ?!
Prizee úgylátszik mostanában sokmindenből kezd kifogyni
" alt="
">
Azért nem szabad feladni, volt már olyan ajándék szerintem, amit később visszaraktak.
A sorbanálláshoz csak annyit, hogy azért engedik az embereket beállni rá, mert mi van ha valaki kiesik a sorból? A végére felhalmozódik pár ajándék, amit más megkaphatott volna.
Tudom ez sem a legjobb megoldás, de ez van.
Én inkább azt várom, hogy a nagyobb ajándékokat is küldjék külföldre is
" alt="
">
" alt="
">
Azért nem szabad feladni, volt már olyan ajándék szerintem, amit később visszaraktak.
A sorbanálláshoz csak annyit, hogy azért engedik az embereket beállni rá, mert mi van ha valaki kiesik a sorból? A végére felhalmozódik pár ajándék, amit más megkaphatott volna.
Tudom ez sem a legjobb megoldás, de ez van.
Én inkább azt várom, hogy a nagyobb ajándékokat is küldjék külföldre is
" alt="
">
Gia, sajnálom, akkor te még rosszabbul jártál...
Nem értem, hogy akkor miért engedtek egyáltalán sorba állni az ajándékért, ha nem volt annyi belőle... a bubzok meg nem vigasztalnak, nem könnyű ajándékhoz jutni belőlük...
Nem értem, hogy akkor miért engedtek egyáltalán sorba állni az ajándékért, ha nem volt annyi belőle... a bubzok meg nem vigasztalnak, nem könnyű ajándékhoz jutni belőlük...nekem újabban lefagy a játék.. 8-9 pályákon... nem lehet végigvinni, a memó és a főzős. nektek nem csinál ilyet?
eddig 3 - cuccot nyertem , abból kettő megjött, egy úton van, tegnapelött adták fel.
Kb. 20-25 ajándékot megkaptam.
és hány jött meg? Hogy hogy még van kedved játszani vele? Mert nekem kicsit elvette. Mondjuk barátom se kapta meg, régen egyszer nyert vele.chicaloca, jó ha hozzászoksz, hogy nem kapod meg. Én másfél éve játszom és 6 db prizee ajándékom nem érkezett meg. Köztük a digitális mérőkanál.
nekem meg nem ért ide a prizee nyereményem, írtam neki,k azt válaszolták, hogy ha három hónap múlva se ér ide akkor szólnak a postának... csalódott vok. ez volt az első nyereményem a prizee-n (sorbanállással sikerült)
ildi80, én 2 hete megnyertem a szalagos órát, én is már egy éve vártam rá, és már nekem sem küldték el. Azt írták elfogyott, küldenek helyette mást.
Nagyon szomcsi vagyok.
Nagyon szomcsi vagyok.29 bubzot kaptam, de... azt az órát szerettem volna. 

értem, de kaptál emiatt bubzot, nem? legalábbis szoktak ilyenkor valami "vigaszt" adni.. bár mit vigasztal az?! .. :/
A cserélhető szíjas, szalagos óra már nincs. 

vagy hány olyan van?
dehát ott van a szalagos óra