Én az első ajándékra váltottam be – fürdőszobai kosár, és azt is kaptam.
De van hűtőtáskám tavalyról, és én nagyon szeretem.
Írj nekik, ha gondolod, de szerintem nem jártál rosszul a hűtőtáskával sem.

" alt="

">
Sziasztok! Váltott be valaki Nivea pontokat múlthéten?
Mert most hozták ki a csomagomat, s nem strandtáska van benne, hanem hűtőtáska... Bosszantó a dolog

" alt="

">

" alt="

">
Szerencsésflotás ..
Nem Dalt küldtem" ha megnézed , amit ide bigyesztettem egy konkrét szöveget , de kinek nem inge.

" alt="

">
SzerencsésFlótás
Jó duma.
De az is lehet, hogy a kislányt nem egy meseelőadásra vitték el.
Vagyis vagy az előadás volt unalmas, vagy a kislányt vitték el idejekorán a darabra.
Floti kicsit az is ahogy mostanában beszélsz másokkal, kicsit durva vagy... de csak egy kicsit... most csak próbálunk szépen meggyőzni... tényleg, még én is...
Egy picit legyél kedvesebb.
Tudod itt sok a csaj, egy nő más nyereménynek örül, és sorolhatnám... egyéb szociologiai tanulmányt a nyereményjátékokról...
2cm meg sokat számít tudod...

" alt="

">
Betája Te meg írj az unilevernek, ha kell többször az a papucs kicsit selejtes... határozottan, többször... segíteni fognak....
Nekem nagyon tetszik amikor Bodrogi muvesz ur visszaidezi azt a tortenetet amikor nema ahitatos csond van a szinhazban es megszolal egy kislany vekony cerna hangon” JAJJJ De UNALMAS!!!
Betája azt a szösszenetet azért írta ide be, mert ez a rovat erre való.
Nem profilozásra, nem blogolásra, nem mások mocskolására.
Ha nincs benned empátia, hogy együtt érezz valakivel, aki nyert valamit, aminek örült, de valami apróság elrontotta az örömét, hát akkor megvan, miért nem olyan ez az oldal, amilyennek indult sok-sok éve, s miért írnak be egyre kevesebben.
Rám ne hivatkozz. Én nem azt mondtam, hogy a Staro el van baltázva, hanem azt magyaráztam el, engem miért nem érdekel.
Vannak, akik direkt örülnének egy jó kis bulinak a barátaikkal.
Vegyél másmilyen sört, játsz azzal. Vagy igyál hűtött csapvizet. Az olcsóbb.
Rengeteg játék van, lehet választani.
Van aki - a szinte esélytelen- fődíjra hajt, s
van aki szeret játszani és tud örülni az apróbb nyereményeknek.
Ha összeadod az Unilever nyeremények éves értékét -én nem tettem meg- erős a tippem, hogy több autó ára is kijönne.
De nem egy, hanem több száz vásárlójuknak okoznak örömöt.
Ne akard a véleményedet ráerőszakolni másokra.
S még valami:
Rengeteget emlegeted a tiszteletet.
Tudod, a tisztelet olyan dolog, ami nincs a kezdő csomagban, azt ki kell érdemelni.
Te se személyeskedj folyton, ne minősítgess másokat csak azért, mert mást gondolnak a világról, a játékokról, mint te.
Fogadd el, hogy vannak, akik azért vásárolnak, mert az adott dolgot máskor is megveszik és a játék öröméért játszanak. Amikor fizetsz, az árut fizeted ki, nem az esetleges autót.
Jégkrémet sem a szandiért veszek, de ha nyernék, lenne, aki örülne neki a családban.
Nyertem már autót meg millát is, az ötösnek is tudnék örülni, de értékelem az élet apróbb örömeit.
A kacatok meg járulékos kellemetlenség. Ajándékozd el olyannak, aki tud neki örülni. És örülj annak, hogy sikerült valakinek örömet szerezned.
Betája azt a szösszenetet arról a nyomorult papucsról szerintem semmi rossz szándékkal, nem provokatív céllal írta... ez egy negatív tapasztalat ami jogos mert ne selejtes nyereményt kapjon már.
Az h. ki kit kedvel nem szólok én ebbe bele... Te ügyed.
Ez a stropramen meg nem olyan rossz játék ha belegondolunk, egy jó buli.
Úgy döntöttem játszunk...
Aztán odaadom a barátnőmnek, akihez beugrunk grillezni mikor megyünk Hajdúszoboszlóra nekik van házuk elfér a kert végében, pincében.
Mondjuk az esély kicsi mert csak egy dbt kell venni.
Praktikernél is kicsi az esély.
Ott akár vehetsz egy szöget is.
(Béke szeretet... kb 20 éve megy a fórum, én remélem nekem nincs már hátra 20 évem.
Neked?)
Paint
Most nem értek egyet Veled de fontos a véleményed
Előre bocsájtanám,hogy az egész gyerekes és van fontosabb dolgom is mint Betájával foglalkozni. Elsőkörben arról írtam,hogy sok olyan játék van ami ár-érték -arányban jó és van ami eléggé értéktelen. Én nem személyeskedtem ha valaki magára vette az Ő baja. Betája olyan mint a kis sunyi diák aki a pad alatt rugdos és ártatlan őzike szemekkel pislogja a nagy világba -" Én ? Dehogyis! Nem is értem?
Elejt a sunyi kis szösszeneteit " Én nem vagyok megélhetési játékos-írja nem írja de sejteti a másik ember biztosan az. Majd megjegyzéseket tesz az általam bellinkelt 1961 világslágerre- ki kérte,hogy hallgassa? De ismétlem ez óvodás szint és még az sem biztos,hogy nagycsoportos. Én a marketing stílus visszáságait akartam érzékeltetni kár,hogy félre ment Itt van PL A legújabb Staropramen promóció ami jól kezdődik aztán alaposan ellett baltázva és ebben sadának abszolút igaza van Most nem írok többet mert lejött a kávé utánna megyek pityókás kenyeret venni és a Praktikerbe valami hasznosat 8M na ez már igen . Láttam tegnap a heti naplóban azt a fiatalembertaki ágyhoz kötötten él ezernyi bajjal,szenvedéssel. Becsüljünk meg minden percet és egymást is. Sok szerencsét jó egészséget Mindenkinek Betájának is természetesen!
...és inkább szandál, mint thermobögre, vagy parafa alátét.
Floti az a baj nem nagyon vagy kedves a jó néppel erre felé...
Mindenkinek meg van a magához való esze itt, hogy eldöntse melyik játékkal akar játszani.
Ha Betájának megér xdb caerte dort az a szandi miért ne és illik az egyéniségéhez, ruhatárához akkor ez az ő döntése.
Lehet a raffaello ugyanaz az árkategória de pl én nem szeretem a kókuszt. Még tusfürdő, sampon, testápolóban sem, még fagyiban sem.
Ha pedig 2cmel hosszabb az a szandál pántja szólni kell az unilevernek... hátha kicseréli.
Nekünk is gond volt egy laptoppal igaz 3 hónap alatt de megoldódott.
(Mindig ez mondom a férfi kollégáknak, és egy két főnökömnek, a nőknél beválik a kedvesség, az a nő akivel kedvesek mindent megcsinál.... lehet duzzogva de megoldja.
Szóval próbáld ki.)
Van elég játék szelektálni ami jó, vagy éppen nem, játszunk vele vagy ne.
Ha már dalt is lehet itt küldeni Én ezt küldeném.
https://youtu.be/H56qRqHfSRQ
sada
Igazad van Eloszor csak azt neztem meg h s grill elegge ertekes ha nem tevedek 5700 ezer a vetelara es szerencses esetben akar egy sorert Nem olvastam utanna az atadasi korulmenyeknek amik nem eppen elegansak Adott esetben remelem kihagyhato
Örülj neki, nem kellett felárat fizetned a szaunáért!
A(z alkoholmentes) sör direkt jó ebben a melegben: izotóniás ital!
Szeged akkora város, hogy kényelmesen és gyorsan be lehet járni kerékpárral, v a suhanó halállal (e-roller). És még az ellenszél is hűt.

" alt="

">
Sőt: lapos is, nem kell az emelkedőkkel megküzdeni.
Minek veszed el a helyet a mamókák elől a trolin?
Na, ezt el se' olvastam...
De hátha ki lehetne lobbizni, hogy nem kérjük a bemutatót/beüzemelést, csak és kizárólag a grillt...
Bárhogy is, néhány Staroprament azért legurítok. Ebben a hőségben nem lesz nehéz. Az imént az 5-ös trolival gurultam haza a Mars térről (mindössze 5 megálló + piros lámpák...), de fogytam legalább nyóc kilót... Olyan trolin, amin gyakorlatilag ablakok sem voltak, amiket el lehetett volna húzni. Szegeden qrva drága a bérlet és a jegy, továbbá nagyon szeretnek bírságolni az ellenőrök, de arra nem fussa, hogy klímás trolikat vegyenek... Van néhány üzemben, azokon meg csak minden szökőévben működik a wifi.
Mégiscsak jobb az a szandál:
Akkor és ott veszed fel, ahol csak akarod.
És nem kell vendégeket hívni a főpróbára!

" alt="

">
Sőt, még az időpontot sem te döntöd el.
2023.09.16-17.,
2023.09.23-24. v.
2023.10.06-07.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások