Én is megnéztem magamnak azt a kínai palacsintát!
Szavazni még nem sikerült, mert nem hajlandó a regisztrációs levelet elküldeni, de mivel itt az egész hónap előttünk, remélem még időben megjön......
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 148 / 160 oldal |
Én még 23 körül szavaztam a kínai palacsintára. Amúgy ez a recept tényleg izgi! Mindent bele!
Szavaztam!
Csirkemájas rizottó 0
Kinai palacsinta 35
Rablóhús (álrablóhús) 15
Rácos hús 13
Rakott burgonyapüré 21
tejfölös csirke 0
Tepsis krumpli 15
Hajrá Kriszta!
Csirkemájas rizottó 0
Kinai palacsinta 35
Rablóhús (álrablóhús) 15
Rácos hús 13
Rakott burgonyapüré 21
tejfölös csirke 0
Tepsis krumpli 15
Hajrá Kriszta!

Kissé túlóráztam
Viszont a mostani állás egész pontosan:
Csirkemájas rizottó 0
Kinai palacsinta 15
Rablóhús (álrablóhús) 0
Rácos hús 13
Rakott burgonyapüré 11
tejfölös csirke 0
Tepsis krumpli 0
Hajrá Kriszta! Eddig Te vagy a legjobb!
Viszont a mostani állás egész pontosan:
Csirkemájas rizottó 0
Kinai palacsinta 15
Rablóhús (álrablóhús) 0
Rácos hús 13
Rakott burgonyapüré 11
tejfölös csirke 0
Tepsis krumpli 0
Hajrá Kriszta! Eddig Te vagy a legjobb!
Amikor én szavaztam 4-ről ugrott 5-re. Viszont akkor már ő az 1. helyezett, nem?Ha jól emlékszem 11 szavazat volt a legtöbb.
Szalika,
köszi, így már megtaláltam
Szavaztam is, az egyik pillanatban még 10 szavazat volt, miután szavaztam, már 15 lett
Ennyire ügyes lennék? 
köszi, így már megtaláltam
Szavaztam is, az egyik pillanatban még 10 szavazat volt, miután szavaztam, már 15 lett
Ennyire ügyes lennék? 
Kriszta!
Én szavaztam rád! Próbálkoztam másik e-mail címmel is, de csak regisztrált felhasználó szavazhat.
Évi! A receptbajnokságra klikkelj és ott behozza a recepteket, amire szavazni lehet.
Én is próbálkoztam még decemberben,de nekem nem sikerült feltölteni a receptet. Negyed óráig kínlódtam, mire végeztem a recept bepötyögtetésével és a küldésnél valami hiba volt. Ezt 3-4-szer eljátszottam, és meguntam.
Én szavaztam rád! Próbálkoztam másik e-mail címmel is, de csak regisztrált felhasználó szavazhat.
Évi! A receptbajnokságra klikkelj és ott behozza a recepteket, amire szavazni lehet.
Én is próbálkoztam még decemberben,de nekem nem sikerült feltölteni a receptet. Negyed óráig kínlódtam, mire végeztem a recept bepötyögtetésével és a küldésnél valami hiba volt. Ezt 3-4-szer eljátszottam, és meguntam.
Kriszta,
kerestem a kínai palacsintádat a Knorron, hogy szavazzak rá, de nem találtam
Hol van?
kerestem a kínai palacsintádat a Knorron, hogy szavazzak rá, de nem találtam
Hol van?
Voksokat gyüjtenék a Knorr honlapon receptbajnokságban megjelent Kinai Palacsintámra, segítsetek ha módotokban áll, hisz összefogással már volt aki tarolt közülünk a Dr.Oetkernél..hátha megint nyílik virág a fórumozók közül /nekem../
Kisgyerekekkel még élmény is ez az egész. Amíg picik, van a babakocsis dolog (majd "kölcsönkérem" az unokaöcsémet
), aztán amikor nagyobbak, szívesen játszanak, de még nem érzik cikinek...
), aztán amikor nagyobbak, szívesen játszanak, de még nem érzik cikinek...Morticia. régebben én sem szedtem fel, sőt eszembe sem jutott amíg ide nem jöttem közétek.
Milyen rosszaságokat tanulok itt

Milyen rosszaságokat tanulok itt

Ja és az utcán én is felszedem az ilyen kincseket, de amikor velem vannak, akkor mindig előreküldöm őket, hogy szaladjanak egy kicsit, én meg mintha a cipőmet igazítanám, összeszedem. Nem akarom, hogy lássák, mert ugye azt mondom mindig, hogy semmit nem szedünk fel
Általában van nálam zacsi, így abba süllyesztem, itthon meg fertőtlenítem és kész.
Általában van nálam zacsi, így abba süllyesztem, itthon meg fertőtlenítem és kész.
Évekkel ezelőtt a Cornetto fedőrésze játszott. Galyatetőn nyaraltunk, kifigyeltem, hogy a kinti büfénél ilyet árulnak. Este zseblámpával leosontunk, de sajna a kiskukát beöntötték a konténerbe. Ám egy igazi fanatikust ez nem riaszthat vissza
ki is vadásztunk jópárat, de sajnos még egy nyamvadt pólót se nyertünk.
A gyerekeim is idomítva vannak, kidobás előtt mindig megkérdezik mindenről, hogy játszik-e
A nagyobbik jópofa volt a múltkor: épp valami után ácsingóztam, mire megkérdezte:"Megveszed? vagy inkább nyersz egyet magadnak?"
Karácsonykor amikor a CBA-Millis turmixgépeket hozta a portás, tőlük visszhangzott a lépcsőház:"Anya már megint nyert valamit"
ki is vadásztunk jópárat, de sajnos még egy nyamvadt pólót se nyertünk.
A gyerekeim is idomítva vannak, kidobás előtt mindig megkérdezik mindenről, hogy játszik-e
A nagyobbik jópofa volt a múltkor: épp valami után ácsingóztam, mire megkérdezte:"Megveszed? vagy inkább nyersz egyet magadnak?"
Karácsonykor amikor a CBA-Millis turmixgépeket hozta a portás, tőlük visszhangzott a lépcsőház:"Anya már megint nyert valamit"
sada: lehet, hogy te.
miért nem hagytál nekem is egy keveset? 
miért nem hagytál nekem is egy keveset? 
azért nem mertem felszedni, mert mi van ha beküldöm és mondjuk egy vonalkód miatt nem fogadják el a pályázatot?
Legalább 7-8 darabot hagytam ott szakadt vonalkód miatt, sőt volt olyan hogy itthon vettem észre, hogy elszakadt és eldobtam.
Ezentúl összeragasztom.

Legalább 7-8 darabot hagytam ott szakadt vonalkód miatt, sőt volt olyan hogy itthon vettem észre, hogy elszakadt és eldobtam.
Ezentúl összeragasztom.

Reacska
Miért, az eltépett vonalkódost fel sem veszed?
Én azt is összegyűjtöm, aztán hátulról celluxszal összeragasztom, legtöbbször alig látszik. Gondolom, vonalkódolvasóval ellenőrzik, az meg simán beolvassa, nem zavarja, hogy két darabból raktam össze
És a játékkiírásokban sem szerepel sehol, hogy "pályázni csak ép, sértetlen vonalkóddal lehet"

Miért, az eltépett vonalkódost fel sem veszed?
Én azt is összegyűjtöm, aztán hátulról celluxszal összeragasztom, legtöbbször alig látszik. Gondolom, vonalkódolvasóval ellenőrzik, az meg simán beolvassa, nem zavarja, hogy két darabból raktam össze
És a játékkiírásokban sem szerepel sehol, hogy "pályázni csak ép, sértetlen vonalkóddal lehet"

Reacska
Lehet, hogy a bokor is játszani akart.
Ma reggel kényszerűségből 3 megállónyit mentem gyalog (4 helyen is volt dolgom menet közben). Nyilván Boci csoki volt tegnap a napköziben, mert vagy 12-15 vadiúj papírt találtam. Olyan rendetlenek ezek a gyerekek.
Lehet, hogy én előztelek meg?
Lehet, hogy a bokor is játszani akart.
Ma reggel kényszerűségből 3 megállónyit mentem gyalog (4 helyen is volt dolgom menet közben). Nyilván Boci csoki volt tegnap a napköziben, mert vagy 12-15 vadiúj papírt találtam. Olyan rendetlenek ezek a gyerekek.
Lehet, hogy én előztelek meg?

queene szuper vagy.
nem semmi 1004 g csokipapír. gratula.
nem tudom, hogy rossz helyen lakom vagy itt nagyon tiszták az emberek de ennyit nem találok.
Tegnap este párommal közértbe mentünk, sötétben nem tudtam pontosan mit látok, de csokipapír volt.
Előtte nem veszem fel mert kiakad, de gondoltam majd reggel.8-kor indultam és az össze csokipapír eltünt.
lehet hogy éjjel takarított valaki?
de azért sikerült 200 g körül össszeszedni, rengeteg olyant is találtam aminek éppen a vonalkódja volt eltépve. ilyenkor tökideges leszek.
ja és majd kivertem a szemem, mert az egyik bokor mikor benyúltam alá visszacsapodott.
nem semmi 1004 g csokipapír. gratula.
nem tudom, hogy rossz helyen lakom vagy itt nagyon tiszták az emberek de ennyit nem találok.
Tegnap este párommal közértbe mentünk, sötétben nem tudtam pontosan mit látok, de csokipapír volt.
Előtte nem veszem fel mert kiakad, de gondoltam majd reggel.8-kor indultam és az össze csokipapír eltünt.
lehet hogy éjjel takarított valaki?
de azért sikerült 200 g körül össszeszedni, rengeteg olyant is találtam aminek éppen a vonalkódja volt eltépve. ilyenkor tökideges leszek.
ja és majd kivertem a szemem, mert az egyik bokor mikor benyúltam alá visszacsapodott.

savika
Nem figyelt a postás néni. Vagy új dolgozó. Más oka nem lehet
Nem figyelt a postás néni. Vagy új dolgozó. Más oka nem lehet
képzeljétek, minap feladtam egy adag rezgős kupakot és csak 60 ft volt! az ásványvizes kupakokat amik semmivel nem nagyobbak a cc kupakoknál 200 ft-ba kerültek kb. mi történhetett?