Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 148 / 891 oldal |
Segítséget kérnék, hogy a számítógépen hogyan kell pdf-et, vagy doc-kiterjesztésű file-t írni? Csak ebben a két módban fogadják el az önéletrajzomat.
sürgősen vennék balaton sound napijegyet!!
SÜRGŐŐSS!!!!
SÜRGŐŐSS!!!!
fedit19!
várom leveled!köszi
" alt="
">
várom leveled!köszi
" alt="
">Sziasztok!
Keresem az alábbi könyvet, akinek megvan vagy tudja, hogy hol lehet biztosan kapni, kérem írjon:
Toldi Miklós írta Tatay Sándor!
Előre is köszönöm!
Keresem az alábbi könyvet, akinek megvan vagy tudja, hogy hol lehet biztosan kapni, kérem írjon:
Toldi Miklós írta Tatay Sándor!
Előre is köszönöm!
Pécsen át kellene venni egy csomagot magánszemélytől, aztán Pestre felhozni és átadni. Tudna nekem valaki segíteni ? Köszönöm !
Nagyon köszönöm a 2 segítő szándékú fórumosnak - meglett a fülhallgatóm!
" alt="
">
" alt="
">Kellene 1 db chio kód. Vettem 20 zacsival, és az egyikben nem volt kód.
" alt="
">
Az ajándékból amit kinéztem már csak 2 db van.
" alt="
">
" alt="
">
Amint tudom visszaadom.
" alt="
">
Az ajándékból amit kinéztem már csak 2 db van.
" alt="
">
" alt="
">
Amint tudom visszaadom.
vonattal is jo.mert kimegyek allomasra csak le kell dobni.
valaki veletlenul nem jon pestrol Szeged fele most a napokban? a lanyomnak van ket taskanyi cucca.amit nem tud elhozni.
Ha valaki lakik Interspar közelében Budapesten és még jár arrafelé, szeretném megkérni, hogy vegyen nekem egy elsősegélydobozt, most 2000 Ft, de az Örs vezér téren már nem elfogyott és szeretném minél hamarabb beszerezni. Köszönöm előre is!
Segítséget szeretnék kérni az Actimeles játék pontgyűjtéséhez.
6 pontot valahogy összegyűjtöttem, de még 22-re van szükségem, hogy meg legyen a póló.
Köszönöm!
6 pontot valahogy összegyűjtöttem, de még 22-re van szükségem, hogy meg legyen a póló.
Köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni az Actimeles pontgyűjtéshez.
A játékkal én nem tudok pontot gyűjteni. Nem tudok ezekkel a fehér figurákkal játszani. 6 pontot valahogy sikerült gyűjtenem, de tovább nem megy, lemerült és nem tudom feltölteni sem.
Köszönöm szépen, ha valaki segít.
A játékkal én nem tudok pontot gyűjteni. Nem tudok ezekkel a fehér figurákkal játszani. 6 pontot valahogy sikerült gyűjtenem, de tovább nem megy, lemerült és nem tudom feltölteni sem.
Köszönöm szépen, ha valaki segít.
Tudna valaki segíteni, hogy kell összeszerelni egy 90 cm-es trambulint? Előre is köszönöm.
Szia Móni! Köszi a gyors választ: Erika
ordoglakat:igen.az még nem csomag
Sziasztok! Postázással kapcsolatban kérnék segítséget. 32 x 24 x 5 cm-es dobozban könyvet, melynek súlya 1400 gr, levélként feladhatok?
Előre is köszi a választ: Erika
Előre is köszi a választ: Erika
heny76!
Ma kaptunk ilyen tankolós kupont,fiam megy tankolni valamelyik nap!
A múltkorit is csak a Tesco akciós újságban olvastuk!
Ma kaptunk ilyen tankolós kupont,fiam megy tankolni valamelyik nap!
A múltkorit is csak a Tesco akciós újságban olvastuk!
jojó!
Köszönöm a választ. Olyan is érdekelne esetleg, aki a mostani alkalommal tankolt, mert gyanús, hogy nem jelenik meg sehol vagy csak én nem találom. TE a múltkor tudtál a Shellnek erről a viszont akciójáról?
Köszönöm a választ. Olyan is érdekelne esetleg, aki a mostani alkalommal tankolt, mert gyanús, hogy nem jelenik meg sehol vagy csak én nem találom. TE a múltkor tudtál a Shellnek erről a viszont akciójáról?
Köszönöm a válaszokat
juditzita
Én csak jót tapasztaltam vele.
Kislánynak is adhatod (ha nem fémérzékeny), csak tartsd be az adagolási tanácsokat!
Én csak jót tapasztaltam vele.
Kislánynak is adhatod (ha nem fémérzékeny), csak tartsd be az adagolási tanácsokat!