Évi
Én szegénylegény alatt azokat értettem akik vettek egy pepsit, beküldték aztán nem nyertek, most meg, hogy újrasorsoltak igen.
Tény, hogy lehet közte olyan aki jóhiszeműen küldött be már beküldött kupakot, de legyünk őszinték nem sok.
Maciimado, zárd be a közleményt... (bezár gomb)

zárd be a közleményt, és akkor látni fogod a listát

Wasd: tipikus hülye marketinges hozzáállás. Amióta játszom ezt tapasztalom. Megnyerted? Örülj neki és kussolj.
Mellesleg nem 1 nyereményről van szó.

Hanem 130-ról. Ezt folyton elfelejted.

Meg tudnátok mondani, hogy a Pepsi nyerteslistája merre lehet megtalálni??? Az oldalukon a nyertesek menüpontban csak a Közleményt
látom.
Szerintem itt nem arról van szó, ki mennyi telefont nyert. Kb. 10 olyan név van, akik 10 körül nyertek, de a lista 60%-a legalább olyan, akinek 1 max. 2 "nyereménye" volt. Ők is szegények, ők is jóhiszeműek voltak (találták, kapták a kupakot, vagy véletlenül kétszer küldték be, mert elfelejtették, hogy egyszer már bement), és őket is meg lehet ám szólaltatni!
Ha áttanulmányozzuk, innen, a Fórumról is vagyunk egy (jó)páran...
Ditke, nagyon meglepődnél, ha a "csalókról" kiderülne, mennyi "szegénylegény" van közöttük
És akinek a gyerekétől vették el így az egy szem telefonját. Ilyen is van.
Van igazad.
Egyet azért hozzátennék ami eme topicban is észlelhető volt. A "szegény magyar ember" nem fog össze.
Számomra ebből pedig az jön le, hogy a sok "szegény magyar ember" pontosan a hátsóját fogja érdekelni, hogy a nyertes - nem nyertesek mit csinálnak.

Reácska
Ez tipikus manapság: a multik hülyítik a fogyasztót, a fogyasztó meg ki akar cseszni a multival, ha valami nem tetszik neki. Nem hiszem, hogy egy embernek pont az ilyen ismeretségre van szüksége. Kétes dicsőség fogyasztóvédelmi hősként megjelenni a bulvárban, hacsak nem az a vágyad, hogy úgy emlékezzenek rád, mint az, aki egy nyereményért kiverte a balhét. Senki nem kötelez téged a kóla vagy akármi fogyasztására, de ha már részt veszel egy ilyen játékban, és nem sikerül tisztán játszanod, hogy semmiképp ne tudják azt mondani, hogy csaltál, akkor bizony ha megszívod, akkor az csakis a te problémád, és csak hülyét csinálsz magadból, ha ezek után mindenféle szerveknél meg a médiában pattogsz.
igen, de szerintem (az én szememben) ez pozitív reklám lenne, a magyar ember nem csípi az "ügyeskedőket, kiskapuzókat", hisz a legtöbben nagyon kevésből élnek és a többség a sok telefont íly módon nyerőket elítélné és mint a mesében a szegénylegény javára írná a dolgot, lám a Pepsi igazságos volt.
Szerintem.
Többféle reklám van. Nem mindegy egy örök másodiknak, hogy milyen ez a reklám.

Szerintem.
Oké.

Reacska, a TV ügyvédjét se hagyjuk ki! (Juszt - műsor)

Reacska
ok, figyelem a fejleményeket
Egyébként szerintem a Pepsi nem tett törvénybe ütközőt, de ez magánvélemény, ha tényleg perre viszed a dolgot kiderül.
Nekem személy szerint tök mindegy ki nyer

Ditke: szerintem ezen kár vitatkozni.
Majd beszámolok a fejleményekről.
Egyébként: ha teszem azt törvénybe ütközőt teszek és a bíróságon kijelentem, hogy bocsánat én nem vállalok felelősséget akkor minden rendben van?

bocs a hibákért, gyorsan gépelek csak rosszul

Reacska
Egyrészt minden játékszabály végén ott van hohy jogi út kizárva.
Másrészt ha mégis bíróságra vinnég, rengetegbe kerülne neked és ugye míg nem dőlt el a per a javadra Te fizetnéd a sztárügyvédedet, ha meg vesztesz akkor pláne.
A netes portálok, újságok, tv egy dolog, de nyilván megjelennének kontra azok is akik újonnan nyertek, szerintem az emberek többsége a Pepsi mellett állna és fújna az ügyeskedőkre, mint az a mai világban lenni szokott. Tudod, a Mónika show-ban (megy még egyáltalán..?) még verekednének is a szembenállók

Kiskapu kontra becsületesség... már látom a főcímet
És egy őrült nagy Pepsi reklámot csinálnál

Rossz a véleményed a jó kis magyar bíróságról.

Az a baj, hogyha bírósági ügy lesz belőle, akkor a bíróság a Pepsi ítáleteit fogja hitelesnek bírálni. Nem válal felelősséget a Pepsi saját hibájuk, figyelmetlenségük miatt, és ezért tehetetlenek vagyunk. Csak a Pepsin múlik, hogy oda adja-e telefonokat a "régi" nyerteseknek. De ha nem adja oda akkor se lehet semmit csinálni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások