Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 148 / 182 oldal |
Én már nem foglalkozom ezzel a játékkal, bármennyire is jók a nyeremények. Ez már több mint idegesítő, és a klaviatúrám nem bírja a csapkodást.
Amit kora délután nyertem...
Éjfél után szállt föl az angyali üzim!
Csatlakozom a anyerő nem nyerők táborához. Reggel nyertem egy Szulák Andrea CD-t .........

Sziasztok!
Valaki árulja el, hogy csináljátok, hogy nyertek???? Én már a kezdetek óta kaparok naponta vagy 50-szer, már kívülről tudom a szövegeket az oldalakon ( a töltés közben sajna van idő olvasni is ), és még semmit az ég adta világon nem nyertem. Még angyalt sem.
Már annak is örülnék!!!
Valaki árulja el, hogy csináljátok, hogy nyertek???? Én már a kezdetek óta kaparok naponta vagy 50-szer, már kívülről tudom a szövegeket az oldalakon ( a töltés közben sajna van idő olvasni is ), és még semmit az ég adta világon nem nyertem. Még angyalt sem.
Már annak is örülnék!!!
a fehérnemű szettel is befürödtem az előbb
már kezdem unni 
már kezdem unni 
én is nyertem most négy cd-t négy nick-el és csak egy van beírva a nyertesekhez

Én is az egyszeri lány kategóriába tartozom. Nyertem is meg nem is 

Csatlakozom én is.
CD-t nyertem de a nevem sehol.Reklamáltam én is.Azért jó szervezés hogy 10 emberből 8 reklamál.
CD-t nyertem de a nevem sehol.Reklamáltam én is.Azért jó szervezés hogy 10 emberből 8 reklamál.
nyertem egy parfümöt
csak mégse én nyertem szar a rendszer
csak mégse én nyertem szar a rendszer
Szulák Andit én is megnyertem!!
Szulák Andrea CD - nyereménylistán semmi
Na most én is nyertem elméletileg egy Desperado CD-t! Az oldalt is lementettem! De nem az én nevem szerepel a nyertesek között! Írtam reklamáló mailt! Kiváncis leszek a válaszra! 

Ha legközelebb nyerek valamit esetleg, tutira nyomok egy print screen-t, és elküldöm mailben a szervezőknek. Bár lehet, hogy ez sem változtat semmin... 

Ahányszor eddig bejött az oldal a sok óra alatt (kb 6szor), akkor mindig agyalt nyertem
Sztem ma nem is lehet mást
Sztem ma nem is lehet mást

Na, ha ennyien járnak így, azt hiszem keresztet vethetek a parfümömre... Nem hinném, hogy ennyie ajándékot pótolnának. 

Én is Desperado de nem találom a nevem

Végre megtaláltam az első nyereményem, egy Desperado CD-t, amit persze nem én nyertem meg. 

az előbb nyertem tesóm nevén egy cerbona ajándékcsomit. A nyertesek között azonban nem látom a nevét....
Ez az első nyereményem az adventi játékon, nagyon mérges lennék, ha nem kapnám meg!! Írtam levelet, h. nézzenek utána. Valakinek van már tapasztalata ilyen esetben? Visszajeleznek és lesz ajándék???
Ez az első nyereményem az adventi játékon, nagyon mérges lennék, ha nem kapnám meg!! Írtam levelet, h. nézzenek utána. Valakinek van már tapasztalata ilyen esetben? Visszajeleznek és lesz ajándék???Én is nyertem egy Pókát. De a nevem nekem sincs ott.