Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 148 / 9334 oldal |
Tesco Domestossal nyert hátizsákot kapott már valaki?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
weber
Eleplant nyereményt még nekem se küldte a Screvo.
Eleplant nyereményt még nekem se küldte a Screvo.
Tartozik még valakinek a Screvo Euronics, illetve Eleplant nyereménnyel?
pityesz76
Jól írod,akár csak úgy küldhetnék is a nyereményt.Be kell regisztrálni az adatokat ,nem értem miért kell még ráerősíteni ÉS MÉG AKKOR SEM TUDJÁK HOVA KELL POSTÁZNI
" alt="
"> pld a Spár P@G nyeremény .
Jól írod,akár csak úgy küldhetnék is a nyereményt.Be kell regisztrálni az adatokat ,nem értem miért kell még ráerősíteni ÉS MÉG AKKOR SEM TUDJÁK HOVA KELL POSTÁZNI
" alt="
"> pld a Spár P@G nyeremény .Evereday-nál még ők se tudják mikor merre mennek
" alt="
">
" alt="
">Amilyen gyorsak talán január vége de inkább februárra lehet számítani kiértesítesre hamarabb nem hiszem. A Tesco pampers játéknál is kb úgy 5 hónap telt el miután értesitést kaptam hogy nyertem . Ebből kiindúlva sztem Február lesz az
agili80
én is ezt kérdezem,de lesz-e sorsolás ?
" alt="
">
hihetetlen,hogy szeptember 30-án lezárult és még semmi
" alt="
">
talán most gyártják a gépeket
" alt="
"> mi tart olyan sokáig ?
én is ezt kérdezem,de lesz-e sorsolás ?
" alt="
">
hihetetlen,hogy szeptember 30-án lezárult és még semmi
" alt="
">
talán most gyártják a gépeket
" alt="
"> mi tart olyan sokáig ?Sziasztok
Valaki kapott már értesítést a jar mosogatógépkapszula (2024. szeptemberben zárult) játékkal kapcsolatban? 45 darab mosogatógépet sorsolnak :-)
Valaki kapott már értesítést a jar mosogatógépkapszula (2024. szeptemberben zárult) játékkal kapcsolatban? 45 darab mosogatógépet sorsolnak :-)
Paintuci, pityesz76
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, és a segítő szándékot! Szerintem ezt a kérdést a sok bizonytalanság, és a konkrét jelentkezők hiánya miatt én is megoldom saját erőből, vagy ahogy majd tudom...
Nekem kicsit kiesnek a CBA üzletek, normál esetben nem vásárolnék itt. Részemről az volt az ötlet, hátha más igen, és tudnánk egymásnak segíteni. De ha ezzel meg épp elveszítem a jogot az esetleges nyereményre, akkor az egész hűhó nem ér semmit, szóval erről ennyit.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, és a segítő szándékot! Szerintem ezt a kérdést a sok bizonytalanság, és a konkrét jelentkezők hiánya miatt én is megoldom saját erőből, vagy ahogy majd tudom...
Nekem kicsit kiesnek a CBA üzletek, normál esetben nem vásárolnék itt. Részemről az volt az ötlet, hátha más igen, és tudnánk egymásnak segíteni. De ha ezzel meg épp elveszítem a jogot az esetleges nyereményre, akkor az egész hűhó nem ér semmit, szóval erről ennyit.
Johnny x nem biztos mi gondoljuk jol pityesszel, mert emailben is nekem tobbet mast mondanak... nem tudom, azt gondolom mindenki el tudja donteni, hogy játszik... mi saját bankártyással biztos ami biztos, de lehet nem jo elmélet...
Igen, de ebben az esetben is ugyanaz a kérdés. Mi alapján azonosítják a blokkot az én kártyámmal, ha az első 4 számjegyét kell csak mutatnom? Pont elég ha ugyanannál a banknál van az illető, mint a másik ember, akivel cserél(mert ugye a csere-bere topikból indult a beszélgetés). Messze a legtöbb ember OTP-s, szóval elég csak olyan blokkokat cserélni mondjuk. Mondjuk 555 nyereménynél biztos nem ellenőriz senki semmi ilyesmit, csak a fődíjnál. Gondolom én.
weber
Elhiszem. De ez a beszélgetés a CBA/Príma Mastercard játékról szól.
Elhiszem. De ez a beszélgetés a CBA/Príma Mastercard játékról szól.
Tesco önkiszolgáló nem adott fecnit a Mastercardos vásárláshoz, de a blokkon szerepel, h Mastercard.
Ahogy írtam is, CBA-ban még nem voltam soha, így nem tudom ott hogy van. De mivel a kis cetlit más Mastercardos játéknál nem kell eltenni a játékhoz, mivel rajta van a blokkon, hogy mivel fizettél, így ott az utolsó 4 számjegy látszik csak. Ennek ellenére a játékszabály ugyanaz, mármint hogy nyertesség esetén a bankkártya első 4 számjegyét kell felmutatni.
weber
A blokkon csak annyi van:
bankkártya: xxxx Ft
A kis cetlin viszont a bankkártya első és utolsó 4-4 számjegye szerepel.
A középső 2*4 van kicsillagozva. (**** ****)
A blokkon csak annyi van:
bankkártya: xxxx Ft
A kis cetlin viszont a bankkártya első és utolsó 4-4 számjegye szerepel.
A középső 2*4 van kicsillagozva. (**** ****)
ez a kérdés sokunkban felmerűl, csak azknak nem, kik milliókat vágnak zsebre egy ilyen, logikátlan játékszAbály összetákolása után.
A Mastercardos problémakörhöz. Korán van még, tudom, kávé folyamatban, csak olvasgatok. Mi alapján történik a beazonosítás, ha a blokkon a kártya utolsó 4 számjegye található, felmutatnom viszont az első 4-et kell? Az első számjegyekből megállapítható maga a bank és slussz.
igen, köszönöm, de a nyeremény miatt kérdezem: (25 db 100 000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány.)
Ott van a játék oldalán.
https://www.spar.hu/content/dam/sparhuwebsite/hus
egakcio/2024-garfield/1220/allati-rekordok-2altalano
sreszvetelifeltetelek.pdf
https://www.spar.hu/content/dam/sparhuwebsite/hus
egakcio/2024-garfield/1220/allati-rekordok-2altalano
sreszvetelifeltetelek.pdf
Spar állati rekordok, játékszabály van esetleg?