Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 148 / 511 oldal |
Hm....igaz, igaz bár én pólót nem szoktam felpróbálni a legnagyobb azt kész, nadrágot, dzsekit igen.....
paint: bocs ,hogy beleszólok,de amikor mi mentünk egy csomó mindent fel kellett próbálni,mert igenis nem mindegy,hogy milyen a méret,zoknit venni 8000 ft értékben sok,egy kisebb fajta hátitáska majdnem 10000ft.nekem is kellett múltkor ráfizetnem is,tehát más helyett dönteni tényleg nehéz. de egy ötletnek azért jó,hogy ne vesszen kárba.
...bocs ha bele szólók, de mi lenne zsu ha valakit megbíznál vegyen valamit neked. Látatlanba pólót, topot, (próba nélkül) táskát, zoknit lehet venni nem? Átküldöd az utalványok kódszámát azt annyi....interneten kinézed mit szeretnél. Én így vettem pólót vkinek. A legnagyobb méretet mondta, meg a színt, típust (mintát) azt annyi.
zsu21
én fogok is,ez esélyegyenlőtlenség
én fogok is,ez esélyegyenlőtlenség

hát mel6 én is erről beszéltem 4 fundango utalványom van még, csak beváltani nem tudom ennyivel pestre utazni sem érdemes már gonoltam rá hogy reklamálni kellene igy semmi értelme az egésznek.
Nórika
köszi
köszi
Nórika
Nagyon igazad volt a Győri Plázával kapcsolatban.Remélem senki nem szándékozik oda elutazni beváltani a Fundangó kuponokat.
Mi is megjártuk-bár írta Nórika,hogy kevés cucc van,de tagnap kaptak-,hogy pont oda mentünk.
1 m-es rúdra van minden kitéve,ami
van,vagyis szinte semmi.3 ilyen nyakbaakasztós vékony pántos női felső,1 ing,1 farmer rövidnadrág,2 ffi rövidgatya,1 uszósort,1 férfi ujjatlan
felső,2 termo vastag téli szabadidőgatya,1 férfi halászgatya,1
strandtáska,1 férfi úszó és ennyi...
pedig még a 4 új dobozt,amit még át sem vettek,azt is kibontotta a srác.na abban meg ilyen virágmintás dolgok voltak..szóval nem az én stílusom.
Na meg semmi normális poló nem volt,na széldzsekiről meg nem is hallottak még
csodálták a rajtunk lévő polót,dzsekit,hogy ezt is ilyen utalványért kaptuk Pesten
ja a slusszpoén meg az volt,mikor azt mondta hétvégén nem működik a rendszer,így nem tudjuk elvinni a cuccokat.Végülis rendes volt,mert a gyerek már ott sírt a karomban,hogy felírt mindent és hétfőn értesít,ha gond van a kódokkal.Így elhozhattunk egy ujjatlan felsőt,egy rövidgatyával már megint a férjem járt jól..
Nagyon igazad volt a Győri Plázával kapcsolatban.Remélem senki nem szándékozik oda elutazni beváltani a Fundangó kuponokat.
Mi is megjártuk-bár írta Nórika,hogy kevés cucc van,de tagnap kaptak-,hogy pont oda mentünk.
1 m-es rúdra van minden kitéve,ami
van,vagyis szinte semmi.3 ilyen nyakbaakasztós vékony pántos női felső,1 ing,1 farmer rövidnadrág,2 ffi rövidgatya,1 uszósort,1 férfi ujjatlan
felső,2 termo vastag téli szabadidőgatya,1 férfi halászgatya,1
strandtáska,1 férfi úszó és ennyi...
pedig még a 4 új dobozt,amit még át sem vettek,azt is kibontotta a srác.na abban meg ilyen virágmintás dolgok voltak..szóval nem az én stílusom.
Na meg semmi normális poló nem volt,na széldzsekiről meg nem is hallottak még
csodálták a rajtunk lévő polót,dzsekit,hogy ezt is ilyen utalványért kaptuk Pesten
ja a slusszpoén meg az volt,mikor azt mondta hétvégén nem működik a rendszer,így nem tudjuk elvinni a cuccokat.Végülis rendes volt,mert a gyerek már ott sírt a karomban,hogy felírt mindent és hétfőn értesít,ha gond van a kódokkal.Így elhozhattunk egy ujjatlan felsőt,egy rövidgatyával már megint a férjem járt jól..
marycsiga
én már pénteken megkapom, pedig vidéken lakom.
A mostani előfizetésem nyeremény, és ha lejár, biztos, hogy nem hosszabbítom meg, mert nincs benne túl sok olvasnivaló-ezt eddig ellensúlyozta a viszonylag sok nyerési lehetőség..
én már pénteken megkapom, pedig vidéken lakom.
A mostani előfizetésem nyeremény, és ha lejár, biztos, hogy nem hosszabbítom meg, mert nincs benne túl sok olvasnivaló-ezt eddig ellensúlyozta a viszonylag sok nyerési lehetőség..
annipanni
köszi.én is vidéki vagyok.
köszi.én is vidéki vagyok.
marycsiga!
semmi haszon az előfizetésből. főleg ha nem vagy budapesti, azaz VIDÉKI vagy. én pl.praktikát egy héttel később kapom, mert vidéki vagyok!
meglepetést előfizetőknek szombaton kellene kapniuk!
semmi haszon az előfizetésből. főleg ha nem vagy budapesti, azaz VIDÉKI vagy. én pl.praktikát egy héttel később kapom, mert vidéki vagyok!
meglepetést előfizetőknek szombaton kellene kapniuk!
Nórika
Előfizető vagy?Nekem is feltünt,de hirtelen ennyire lecsökkenteni?Ráadásul előfizető vagyok régóta,ha csak pár forinttal is de többet fizetek,mint aki az újságosnál megveszi.Na meg hétfőn déli 12.körül kapom meg a postástól.Mi előnyöm van akkor,ha előfizető vagyok?
Előfizető vagy?Nekem is feltünt,de hirtelen ennyire lecsökkenteni?Ráadásul előfizető vagyok régóta,ha csak pár forinttal is de többet fizetek,mint aki az újságosnál megveszi.Na meg hétfőn déli 12.körül kapom meg a postástól.Mi előnyöm van akkor,ha előfizető vagyok?
"Nyertem" két jegyet a Musicalclub mai műsorára. 14 órakor kezdődött, kb. akkor, mikor az éjjel feladott értesítést olvastam. Nagy szeretettel várhatják arrafelé a vendégeket... 

a Miskolci boltban, ahol a Fundangot lehet levásárolni, minden terméket felüláraztak. Pl. a dzsekik 4000 Ft-tal kerülnek többe, mint a múlt hét végén!
A Meglepetés újságban eddig legalább 6-7 beküldhető rejtvény volt, most meg már 3 hete csak 3-4 

A fotexnetes játékkal vigyázzatok, mert általában nem lehet náluk egy az egyben levásárolni az összeget, hanem csak százalékban. Például ötvenezerért kell ahhoz rendelni, hogy megkapd az ötezres kedvezményt. Ezért nem veszek már részt a közvéleménykutatásukban sem.
Van valakinek tapasztalata a Camel licitálással ? Én az életben nem hiszem el, hogy az utolsó másodpercben valaki majd négyszeres pontot tesz az előzőre. Hozzáteszem nem engem licitáltak felül, tehát nem a sértettség beszél belőlem.
Trixi1 Hozzászólás - 2006. május 03. :: 15:09
még elsőbbségi info: az Andrássyn (Oktogonnál) András postás szerint 1 elsőbbségi 1 kupon magánszemélynek, 5 elsőbbségi 1 kupon cégeknek...
még elsőbbségi info: az Andrássyn (Oktogonnál) András postás szerint 1 elsőbbségi 1 kupon magánszemélynek, 5 elsőbbségi 1 kupon cégeknek...
se freemail
, se iwiw
se meló
mit csináljak így???

, se iwiw
se meló
mit csináljak így???

A fórum és a freemail de. egyszerre állt le, gondolom, egy szerverközpontban vannak. A hiba ott lehet(ett).
Minden ingyenes levelezőrendszerrel szokott gond lenni: legyen több helyen címetek. Vmelyik majd csak működik.
Minden ingyenes levelezőrendszerrel szokott gond lenni: legyen több helyen címetek. Vmelyik majd csak működik.
A pallmall oldal, se jön be most.