" alt="

">
igazából tiszta zoknira gondoltam

" alt="

"> bár mivel beteg vagyok és se szagokat, se ízeket nem érzek tök mind1

" alt="

">
Kábítózni akarsz?

" alt="

">
köszönöm szépen mindenkinek, aki segített!!! Ha ezek után sem nyerem meg a licitet, megeszem a zoknimat....
Én is ma voltam beváltani a Pöttyösöket Debrecenben. Nagyon sokan voltak, több mint egy órát álltam sorba az ajikért. És nálunk is tényleg mindenki csak úgy odadobálta eléjük a csomagokat. Én meg még itthon 10-ével kiszámoltam, össze gémkapcsoztam, és egy zacskóba csak egy ajándék árát tettem, és ráírtam mennyi van benne. Dicsértek is a hoszteszek, a több mint 500 papírt könnyebb volt nekik így megszámolni.
Budaörsi Tescoban a hűtőládámat és a pólómat nagyon flottul megkaptam, 5 perc sem kellett hozzá. Viszont délelőtt az Árkádban kilómáteres sor kígyózótt a Pöttyös standnál

" alt="

">
A Pöttyös is adhatna nekem egy piros pontot, mert ahogy elnéztem az embereket, mindenki csak odaszórt nekik egy nagy adag pöttyös papírt; én meg szépen kilapítgattam nekik, harmincasával összecsomiztam, nem sok fejtörést okoztam nekik

" alt="

">
Talán van aki emlékszik, hogy kb. 2 hónapja leírtam, hogy a Snickersen nyert Ipodomat azért nem kaptam meg, mert a postán valaki lenyúlta.
A HPS rendben feladta, de hozzánk már nem érkezett meg.
Az első reakció a Hps-től az volt, hogy így jártam és arra hivatkoztak, hogy a játékszabályzat szerint nem felelősek a posta hibája miatt.
Aztán mindenféle hatósággal megfenyegettem Őket és ugyan eddig tartott, de végül csak megkaptam!
Okulásként másoknak is üzenem, hogy ne adják fel és ne hagyják lerázni magukat!
A pozitív, hogy nekem sikerült és az első reakciók után a HPS-nél egy kedves hölgy is nagyon segítőkész volt.
most jött,nagyon korrektek:
Kedves Cosmopolitan-előfizetés nyertes!
Sajnos a júniusi Cosmopolitan előfizetői példányait tartalmazó lista összeállításánál probléma merült fel, így nem tudtuk Neked kipostázni ezt a lapszámot. Az adminisztrációs hiba kompenzálásaként nemcsak a júliusi lapszámot küldjük ki, hanem az augusztusi és szeptemberi Cosmopolitan magazint is postázzuk. Így még negyed évig házhoz visszük kedvenc magazinodat. A csúszásért elnézésedet kérjük, és ígérjük, a jövőben még nagyobb figyelmet fordítunk az előfizetői lista nyomon követésére.
Createm küldte: Tesco üzletsor DVD:-)
Ma reggel hozta a futár, és tök szimpi meg kedves volt. Tanulhatnának tőlük a postán...:-)
Nagy piros pont a Createam-nek és a GLS-nek is! hétfőn elfaxolt blokkra, ma már megérkezett az utalvány

" alt="

">
A Kinder pontokat nekem is feltöltötték. De még hiányzik egy beküldés.
Feltöltötték éjjel a pontjaimat

" alt="

">
Még nem tudom milyen lesz a licit, de bízom benne fenn tudok maradni

" alt="

">
már fent van a Kinderen,hogy mire lehet licitálni. a törcsi nagyon tetszik( mondjuk én 1 pontot sem küldtem be)
Jó hír a fogyókúrázóknak: egy db Koral Happy Smile csak 70 Kkcal :-)
ma hozta el párom a pöttyös babzsákot hatalmas és nagyon tetszik. Jobb mint gondoltam!!!
A nagyfiunk szülinapjára kapta (2éves volt tegnap, ma volt a "buli") épp benne alszik

" alt="

"> nagyon jó
Békéscsabán a pöttyös beváltók nagyon rendesek voltak!!
Nagyon tetszik a Törley játék, és az ajándékok is.
bárki aki ir neki elmondom privibe,de nem adhatja tovább.
nem rossz hirét akarom kelteni,és csak az én verzióm ismeritek majd.
ezért nem cserebere fekete listába irom.
attól függetlenül még most sem irt semmit, hogy kidumálja a dolgot.
bed ,sokan cserélünk pöttyöset ,jó lenne ha tudnánk kivel nem kell.......
Egyenlőre a negatívból átkerül ide az Ulpius nyereménykönyv, most kaptam e-mailt, hogy elküldték nekem a könyvet, csak valami hiba történt és visszament hozzájuk, igy ma újra postázzák és kárpótlásul kapom még egy könyvet.

" alt="

"> Remélem most már tényleg ide fog érni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások