SzerencsésFlótás
Vagyis a remek nyeremény átvételéért el kell autóznod Budára.
Nem viheted a tündéri kisunokáidat, mert nem múltak el 18 évesek, viszont kell egy sofőr, aki kibírja sör nélkül és hazavisz téged, v. legalább a grillt.
A nyeremény átadó buli Bp-en lesz:
Bulihétvége helyszíne:
Vendégház a hegyen - 1037 Bp. Vadóc utca 21184 hrsz.
Megközelítés: egyénileg
Max. 10 fő. Csak nagykorú.
Vagyis egy családi buli sem játszik itt.
Hajaj távoznék angolosan pár grillezett cuccal...

" alt="

">
Szerintem maradok az ízesített drehernél.
Bajlódjatok Ti a grillel.
Úgy kell elpasszolni a grillt, hogy a vevőnél kell szervezni a bemutatót.
Tehát már az ő hásziendájára küldjék a cuccot és ott üzemeljék be. Így nem lesz használt.
Legrosszabb esetben (ha neked kell átvenni) te is ott leszel, átveszed, majd fél óra elteltévek angolosan távozol.
Paintuci
A Staropramen fődíj(ak) = 3 db grill egy használati bemutató során kerülnek át a nyertesekhez. Ez is a nyeremény része. Mármint a beüzemelés. Ezért lesz használt, mire megkapod.
Nyilván ha valaki eladni szeretné, ez hátrány. Ha viszont tényleg szükséged lenne rá, akkor viszont elég menő, hogy találkoztál valakivel, aki nagyon profin tudja kezelni.
Nem értem, nem értem!!
Hol van már, miért nincs, mikor lesz?? 🤔
Már más is hányolja, nem csak én!
LÁJKGOMBOT AKARUNK! LÁJKGOMBOT AKARUNK!
a következő számot küldeném mindenkinek, aki szereti,
és üdvözlöm a Juventus rádió hallgatóit.
https://youtu.be/9KDHsvlRVUY
Miért lesz az a grill használd mire odaér?

" alt="

">
Gá…Gá…Gá…! A korom hozzatok kepest atomvillanas! Jo ejt!
Én a játék öröméért is játszom, nem megélhetési játékosként, talán pont ezért talált meg egy fődíj. Nem értem miért kell kiakadni egyes játékok nyereményein, nem kell vele játszani, és ennyi. Van elég játék, cseresznyére...🤩
Mióta játszom? 20 éve. És 2 évvel ezelőtt 1 millió forintot nyertem egy 79 forintos Dörmi blokkal. De örülök a kisebb nyereményeknek is. És itt a pont...
Egyébként nagyon vagány az az Ipanema szandi,de sajna nekem még nem sikerült nyernem soha...
sada! Ha tudnám lájkolni a hozzászólásod...😁
Az utolsó mondatod imádom! 😂😂😂😂
Nyugodj már meg!
Mindenki másnak örül.
Imádod azokat a játékokat, ahol drága, de kevés dolgot lehet nyerni,
s általában nem is nyered meg.
De legalább ábrándozol a sorsolásig.
Nekem pl as 700ezres grill akkor sem kellene, ha ingyen adnák. (Még eladni sem lehet, mert már használt lesz, mire megkapod.)
Máshol kisebb a nyeremény, de sokkal több, jobbak az esélyek.
Különben se egyél jégkrémet, mert nem stimmel a piacon vett pálinkához és hülyén nézne ki a lábadon az Ipanema szandál.

" alt="

">
Az Ipanema hiaba 10 ezer az Unileveres Carte'dor egyetlen" univerzális" nyereménye ,egyben napi heti meg fődíj is egy világmárkától aki betegre keresi magát rajtunk -rajtad is de tapsikoljál és rebegjél hála imát!
Mióta játszol?!
Raffaello kb 1500 forintért-Nézd már meg mit ad a nyertesének csak a költőpénz 700 euró plussz a szuper nyaralás!
Most Staropramen 350 ft egy dobozos kb 700 ezres grill
Ostoroztam a Naturaquat de akkor es most is irom egy 150 ft os ásványvízzel alapban is kb 5 milliós autó
Hamarosan jön a BURN max 500 ft ért egy kb 15 Milliós autó
Tehát ne reklámozd már a lúdtalp kiegyenlítődet mert ebben a megvilágításban már mást képen fest de lehet csak szerintem
Na pont most selejtest kaptam, de van vagy 4, le sem szakadnak rólam.... 😍
Az Ipanema szandi 10.000 HUF, nem kötény kategória.
SzerencsésFlótás 2023-07-15 :: 14:00
Legalább itt ne lenne “hűtőhátizsáknak” titulálva a Magnumos förmedvény!
Vagy ha kapod, akkor egy vacak, ha eladni v. cserélni akarod, akkor meg máris szintet lép és egyből Hátizsák?
Csak kérdezem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások