Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 149 / 160 oldal |
Én is emlékszem még azokra az évekre, amikor inkább egyes ülésre ültem a buszon akkor is, ha anc velem volt. Hú, de sértődött volt utána!
Azért őket is meg kell érteni, én még emlékszem kamaszkoromra, én is mindig cikisnek találtam a szüleimet, mondjuk más okok miatt, de az a kamasz szempontjából mindegy, ha ciki az anyu, azt szégyellni kell és kész!! 

queene
Eszembe jutottál, mikor ma a fiammal jártam a várost, és csak a szemem csücskéből mertem megereszteni egy-egy epekedő pillantást a Milkás, Sport csokis papírokra, szalagos Chio zacskóra..
Eszembe jutottál, mikor ma a fiammal jártam a várost, és csak a szemem csücskéből mertem megereszteni egy-egy epekedő pillantást a Milkás, Sport csokis papírokra, szalagos Chio zacskóra..
tanczos
Ilyen gyerekeket szeretnék!!!!
Nagylányom inkább letagadna az utcán, ha felemelek a földről egy csokipapírt, nemhogy segítene a gyűjtögetésben...
De azért nem cserélem el
Ilyen gyerekeket szeretnék!!!!
Nagylányom inkább letagadna az utcán, ha felemelek a földről egy csokipapírt, nemhogy segítene a gyűjtögetésben...
De azért nem cserélem el

tanczos
2001-ben pólóra és boxerre lehetett becserélni. (A maradék pólót most nyáron sorsolták ki.) Elötte évben meg garantált ajándékokra: szatyor, kalap, egérpad, stb. lehetett pályázni. Azt hiszem, akkoriban kezdtem el gyűjtögetni.
2001-ben pólóra és boxerre lehetett becserélni. (A maradék pólót most nyáron sorsolták ki.) Elötte évben meg garantált ajándékokra: szatyor, kalap, egérpad, stb. lehetett pályázni. Azt hiszem, akkoriban kezdtem el gyűjtögetni.

Két évvel ezelőtt, nyár, Velencei tó, 35 fok:
Hosszú sorbanállás után sikerült hozzájutnom álmaim mandulás Magnumjához. Közben a szemem sarkából figyeltem két szutykos gyerkőcöt, akik pár méterrel arrébb lejmolták az osztrákokat és a büfé elől eljövőket. Biztosan az apróra fáj a foguk, gondoltam, de tévedtem. Amikor kiálltam a sorból és éppen egy jóízűt haraptam a hűs rudacskából már előttem is teremtek és az egyik felém nyújtotta koszos mancsocskáját:
-Csókolom! Elkérhetjük a papírját? -bökött a jégkrémre.
Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, de odaadtam a Magnumom csomagolását.
Szerintem az is valami akció lehetett
Hosszú sorbanállás után sikerült hozzájutnom álmaim mandulás Magnumjához. Közben a szemem sarkából figyeltem két szutykos gyerkőcöt, akik pár méterrel arrébb lejmolták az osztrákokat és a büfé elől eljövőket. Biztosan az apróra fáj a foguk, gondoltam, de tévedtem. Amikor kiálltam a sorból és éppen egy jóízűt haraptam a hűs rudacskából már előttem is teremtek és az egyik felém nyújtotta koszos mancsocskáját:
-Csókolom! Elkérhetjük a papírját? -bökött a jégkrémre.
Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, de odaadtam a Magnumom csomagolását.
Szerintem az is valami akció lehetett

nomen
Majd ha nem a sarat kell dagasztani Ópusztaszeren, meg bejön egy-két Hunniális, akkor vigyél ki a parkba egy babakocsit, lehet, hogy még kevés is lesz! Pl. májusban az osztálykirándulások idején.
De ha külföldi magyar vagy, olcsobb a belépő. 
Majd ha nem a sarat kell dagasztani Ópusztaszeren, meg bejön egy-két Hunniális, akkor vigyél ki a parkba egy babakocsit, lehet, hogy még kevés is lesz! Pl. májusban az osztálykirándulások idején.
De ha külföldi magyar vagy, olcsobb a belépő. 
queene, szép akció lehetett!
A Bazilika körbe van kerítve egy alacsony kis kerítéssel, és mögötte ott bent figyel egy 3Bit. Lehet, hogy ma már be merek mászni érte?
A Bazilika körbe van kerítve egy alacsony kis kerítéssel, és mögötte ott bent figyel egy 3Bit. Lehet, hogy ma már be merek mászni érte?
Sajnos, mennem kell, vár a posta
Este visszanézek, addig is gyűjtögessetek szorgalmasan! Ha mást nem, legalább élményeket
Én is mindig szívesen olvasgatom a "sorstársak" kalandjait 
Este visszanézek, addig is gyűjtögessetek szorgalmasan! Ha mást nem, legalább élményeket
Én is mindig szívesen olvasgatom a "sorstársak" kalandjait 
Évi, azaz, tegyé' még rá 1 lapáttal!
Hogy mindehol ott-e? Hát persze! Nyáron csak ezért járok kirándulni és direkt frekventált helyekre!
Hogy mindehol ott-e? Hát persze! Nyáron csak ezért járok kirándulni és direkt frekventált helyekre!
Novake
Öööö, nyelvem botol, én kis botor
Véletlenül félreírt a billentyű, amikor elképzeltem a szomszéd néni búráját, amint éppen szemléli a babakocsiból kikandikáló macskafejeket
Öööö, nyelvem botol, én kis botor
Véletlenül félreírt a billentyű, amikor elképzeltem a szomszéd néni búráját, amint éppen szemléli a babakocsiból kikandikáló macskafejeket

Még nem is meséltem el a csodát!
Tavaly mentem a Bajcsy-Zs. úton (Pest), épp renovált/ják a Bazilikát. Valamelyik munkás az utcán dobta el az uzsis zacsijának a maradékát. Messziről kiszúrtam a piros-kék csomagolást (igen, bizony, két 35 g-os Pirosmogyorós papír figyelt benne), felkaptam, be a gyűjtőzacskómba. Amikor mosom ki (flóraszeptes zsilipelés), hajtogatom szét, mit látok? Mindkettőbe bele volt még csomagolva egy-egy Sportszelet papír!
Most mégis az az őszhajú néni mosolyog a plakátról...
Tavaly mentem a Bajcsy-Zs. úton (Pest), épp renovált/ják a Bazilikát. Valamelyik munkás az utcán dobta el az uzsis zacsijának a maradékát. Messziről kiszúrtam a piros-kék csomagolást (igen, bizony, két 35 g-os Pirosmogyorós papír figyelt benne), felkaptam, be a gyűjtőzacskómba. Amikor mosom ki (flóraszeptes zsilipelés), hajtogatom szét, mit látok? Mindkettőbe bele volt még csomagolva egy-egy Sportszelet papír!
Most mégis az az őszhajú néni mosolyog a plakátról...

Hát azért én tegnap komolyan kétségbevontam épelméjűségemet, amikor a járda és az úttest közé léptem be egy Pepsis-palack miatt, és bokáig süllyedtem az olvadó hó által feláztatott sárba, lucsokba, trutyiba, borzasztó volt
De ma borítékoltam a gonoszt, és már a csizmámat is kipucoltam
De ma borítékoltam a gonoszt, és már a csizmámat is kipucoltam
Nomen, elnézted, nem 1002, hanem 1004
Nyugi, én is csak képedek rajta, mert nekem sincs ilyen sikerélményem (31 gramm
). Azért Te se panaszkodhatsz az agárdi stranddal
Mindenhol ott vagy? Mert mintha Ópusztaszer pöttyet messzebb volna Agárdtól
Nyugi, én is csak képedek rajta, mert nekem sincs ilyen sikerélményem (31 gramm
). Azért Te se panaszkodhatsz az agárdi stranddal
Mindenhol ott vagy? Mert mintha Ópusztaszer pöttyet messzebb volna Agárdtól

Évi! Babakocsit veeeennnnnni??? Nyernit akartál mondani, ugye? 

Elképesztőek és baromi jó fejek vagytok! Már csak azt sajnálom, hogy mindnyájatok egy-egy (sőt, több!) potenciális ellenfél...
1002 g! Szűzméri!
Ópusztaszer, nagy placc, nyitott kukák, dögmeleg, kupakhegyek, 32 pont...
Hol van ez Hozzátok?
1002 g! Szűzméri!
Ópusztaszer, nagy placc, nyitott kukák, dögmeleg, kupakhegyek, 32 pont...
Hol van ez Hozzátok?

Mé', nem a gólya hozza?

Megy ez, gyerekek
Hol is lehet hirtelen babakocsit venni?
De én nem tagadom le a gyereket! Tessék nézni, Terka néni, milyen édes a pici szőrös pofikája. És olyan aranyosan mondja, hogy miauu...
Ja, hogy ez a sok papír? Hát játszania is kell valamivel, nem?
Hol is lehet hirtelen babakocsit venni?
De én nem tagadom le a gyereket! Tessék nézni, Terka néni, milyen édes a pici szőrös pofikája. És olyan aranyosan mondja, hogy miauu...
Ja, hogy ez a sok papír? Hát játszania is kell valamivel, nem?

Viszont akkor imitálni kellene a terhességet 9 hónapig (hasra kötött párnákkal
) meg magyarázatot adni, ki is az apja. Én részemről megvárom majd igaziból. Remélem akkor is lesznek még nyereményjátékok 
) meg magyarázatot adni, ki is az apja. Én részemről megvárom majd igaziból. Remélem akkor is lesznek még nyereményjátékok 
- Á, nem szabad kitakarni. Nagyon hideg van. És most mennünk kell. Csókolom