juditzita
Nekem nincs tapasztalatom, de itt találni jót is, rosszat is vele kapcsolatban:
http://www.emich.hu/wp/2008/04/29/kontra-ezust-ko
lloid
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az ezüst kolloid-ról??
3,5 éves kislánynak szeretném adni....
A válaszokat előre is köszönöm

" alt="

">
heny76!
Igen ,úgy működik,ahogy írod,múltkor mi is így tankoltunk!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a mostani Tescos akciós újságban meg a honlapon is megjelent megint az 5000 ft feletti vásárlásnál 1 db Shell -10 ft/l kupont adnak.
Ez nagyon jó, de a múltkori akciónál nagy meglepetésemre a Shell csinált egy olyat, hogyha 25 l felett tankolsz visszaadtak 1 db 500 ft-os olyan kupont, ami szintén addig a 7 napig volt beváltható a Tescoban 3000 ft vásárlás felett, amddig a Tesco adta a Shelles kuponokat, holnap mennék vásárolni a Tescoba, és érdekelne, hogy valaki járt- e már tankolni ilyen szelvénnyel, esetleg a Shell kútnál van- e újra erről infó, mert a neten csak a májusit látom, azt is a Facebooknál Shell Sárvár alatt. Nagyon megköszönném a válaszokat.
Írtam!

" alt="

">
Nyertem egy könyvet, a baj csak az, hogy Pesten kellene átvenni, nem postázzák, én pedig 230 km-re lakom onnan. :/
A könyv címe: Míg a halandók alszanak / Kurt Vonnegut. Ha valaki elmenne érte, nagyon szívesen elcserélném valami apróságra!
Olyan fórumos segítségét szeretném kérni aki a 2012-es labdarúgó EB világában otthonosan mozog .Előre is köszönöm .
patrik4
Biztos van dm kártyád, különben honnan lenne a sok kuponfüzeted.
Lépj be vele itt:
https://secure.cardsys.at/idmshu/pages/start.jsf
Aztán az adatok módosításánál a jobb felső sarokban pipáld ki a baba programot.
Szia
először a DM-ben kell kérned ideiglenes kártyát, azzal tudsz regisztrálni
Nem sürgős, de valaki tudna segíteni?
Hogyan és hol tudok a DM bababónusz programba jelentkezni neten keresztül?
Köszi!
senki?

" alt="

">
Sziasztok!
Az OMV nyerteslistát legyenszíves valaki átküldeni, nekem nem nyílik meg!
Előre is köszönöm!
Iskolaigazgató, illetve vmi jogban jártas van köztünk?
Az igazgatónő nem engedi, hogy elmenjek holnap az évzáróra, mert szabin vagyok (ő írt ki 2 hétre - napközis tanító voltam 1 évig). Nem tettem semmi konkrét dolgot amiért kirúgott, és most nem engedi, hogy jelen legyek azzal a magyarázattal, hogy a gyerekeket felzaklatom.
Mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy megtilthatja, de szerinte igazgatóként joga van kitiltani.
kalapozó v. felajánlások topic ....
szükségem lenne 3 db actimel kódra, minél hamarabb az actimelcsapat.hu oldalon lévő játékhoz!!!! köszi
"Nyíregyházi" segítséget kérnék valakitől.A szabadtéri színpadhoz közeli szállást keresek.Panzió,ilyesmi
köszi
szívesen

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások