Így oké, ha akkor beszüntették, mert akkor a gyűjtő ládákat is beszedték gondolom.

" alt="

">
"egyik pontban sincs igazad"
Legfeljebb annyit jelenthetsz ki, h neked más a véleményed - de ezt eddig is tudtuk.
A Coop igenis területi alapon szerveződik. Az, hogy néhány bolt(ocska) távolabbi régióhoz csatlakozik, csak kivétel, ami erősíti a szabályt.
"Maradj otthon" elvárás mellett nem túl etikus vásárlásra ösztönző játékokat szervezni.
"mert már a játék vége felé szüntették be"
1 héttel a start után, márc. 18-án és ezt kifüggesztették a boltjaikban és az oldalukon.
http://www.tiszacoop.hu/index.php/
Városomban 2 "fajta" Coop van. A Tisza-coopban nem váltják be a sportszelet papírt, a másikban igen.

" alt="

">
Nekem szerencsére nem volt Coopos pályázatom, pont ezért, mert amit ott vettem másik játék miatt, ahhoz kell a blokk, amúgy meg drága, sport szeletet, meg momentset nem veszek annyiért. (egyszerre, meg az is olcsóbb máshol), de azért érdekes, hogy március 16-tól van "maradjotthon" kampány, és csak most jutott eszükbe megszüntetni.
sada!
A 10:44-kor írt 3 pontban egyikben sincs igazad:
1. Pl Mecsek Füszért Coop bolt van pl. Martonvásáron és Budapesten is, nyíregyházi Coop van Nagyrédén, stb.
2. Bizony bukta, mert van aki csak a játék kedvéért vásárol négyezért, mert máshol sokkal olcsóbban megkapná a termékeket, ugyanis a Coop-ok drágák.
3. Nem haszontalan dolgokat kell venni, hanem pl. 4ezerért Moment, Sport Szelet, Dörmi, amikhez nem a blokk kell, azt nyugodtan be lehet dobni.
De általában: nyugodtan meg lehet szüntetni a promóciót, csak nem a játékosok sérelmére, utána kell nézni. Bizony itt is sorsolni kell/ene/, arányosan, de elég sokat, mert már a játék vége felé szüntették be.
Véleményem szerint, semmi köze játékuknak a koronavírushoz, ugyanúgy, ahogy a Nádudvari is önös érdekből szüntette be promóját, mert látták, hogy a túróikat játék nélkül is vitték.
üdv
cetlik: akkor még azok a kicsi, gyűjtős blokkok voltak.
Az országos Coop hasonló játékára rengeteg zsák blokkot hordtak össze a régiókból Bp-re a sorsolásra. Minimum osztályteremnyi helyen méter magasan álltok a kiborogatott cetlik.
Ha van blokkod, dobd be, enni nem kér, de direkt ezért kár elindulni vásárolni.
Vágási Feri
A mi Coop-unk is szokatt hasonló játékokat szervezni. Egyszer elmentem a Szeged Coop (még csak nem is az Alföld Pro-Coop) sorsolására a NÁ-ba. Cca. 1 m³ blokkot gurítottak be egy olyan kerekes, rácsos konténerben(?), amiben az üres csomagolóanyagokat szokták gyűjteni.
Egy óvodás kislány húzta ki a blokkokat, közben többször átforgatták. Tehát nem volt semmi sus-kus.
De az esély végtelenül kicsi volt.
OTP nem minden számlacsomaghoz adja a kedvezményt, meg kell nézni. Nekem pl. nincs ilyen lehetőségem.
Nyíregyházán azóta van Tisza- Coop, mióta a Szolnok Coop megvásárolta a Héliker Zrt. üzleteit.
Buktam volna annak a lehetőségét, hogy a blokkon lévő árukkal (pl. Chio, Head&Shoulders, Pápai hús, Rama sütőmárzsáren, Fa/Vademecum/ Belgian, Milka DM stb. stb.) pályázgassak más játékba. Nem szeretem ezt a blokkbedobós mutatványt.
Pár éve épp' dolgom volt Hmvhely-en és akkor vettem egy nagy mosóport, amivel kb meg is vala a 4.000 pénz. De ez volt az ucsó ilyen mutatványom. Nem is nyertem...
Vágási Feri
Nyereményjátékon kívül is van ám élet !

" alt="

">
Egészség többet ér bármilyen nyereménytől !
1.
Természetesen nincs, mert a Coop területi alapon szerveződik.
2.
Miért buktál volna? Feltehetőleg azért vásároltál volna, mert szükséged volt azokra a termékekre, akár van vásárlást ösztönző játék, akár nincs.
3.
Ha mégis csak a játék miatt köröztél volna mindenféle felesleges cuccot összevásárolva v. ne adj' Isten, blokkot gyűjtve, magadat és másokat is veszélyeztetve, akkor meg is érdemelnéd.
Mekkora mák, hogy Szegeden nincs Tisza-Coop üzlet... Mert buktam volna minimum 4.000,- Ft-ot.
OTP:
Április 1. és június 30. között díjmentesen végezheti
az elektronikusan indított eseti és rendszeres átutalásait havi 100 000 Ft-os limitösszegig, ha április 20-ig aktiválja a kedvezményt az Internetnetes szolgáltatás
Igénylések/E-utalás akció menüpontban.
A Miskolci Nemzeti Színház facebookján az A mi osztályunk előadást lehet megnézni, emlékeim szerint vasárnapig.
Vágási Feri
A többi töltöttnek is

" alt="

">
Nagyot újítottak !

" alt="

">
Ennek az almás-kivis tibi csokinak elég érdekös íze van...
Lehet aktiválni a dm, otp, auchan, stb kuponokat!
Akkor ebből is lehet majd csípegetni az illetékeseknek... Jut is marad is...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások