Attól függ.
Honnan tudod mekkora hírdetést kívánok csapni az ügynek?
Média, Fókusz, Blikk, netes portálok, anyavállalat megkeresése, termék bojkottja?
Tele vagyok lehetőségekkel.

Reacska
Persze, itt leginkább a hírnév az amit veszthet a Pepsi, de szerintem ezzel a hozzáállással sokkal többet nyer, hiszen így sok olyan ember nyert aki eddig azt hitte hogy nem és elújságolja mindenkinek, hogy lám-lám, mégiscsak kiderült a turpisság és milyen jó hogy a Pepsi mégis a becsületes játékosoknak adta a telefont. Most ha nézem a nyerteslistát lényegesen változatosabb mint neveket mind településeket tekintve.
sorsolások "előtt". Az előtt kimaradt.
Sok variáció van még arra, hogy akiktől elvették a telefon(ok)t azok visszaszerezzék.
Ditke: szerintem nem védhető.
A kérdés itt inkább az: számít-e a pepsinek a good-willje vagy sem. Mert eleve a goldért fog kapni bűntetést. A többiről nem beszélek. Ha megtévesztő szórólapért bírságoltak már, szerinted egy ilyenkért nem fognak?
1. Rossz szofter amit ki tudja kinek a hibájából nem teszteltek és sorsolások sem ellenőrízték (ez is benne van a hirős játékszabályban)
2. Nyertesek kiértesítése, oldalra való kitétele majd visszavonása
3. Régi nyertesek lesz*rása
4. Játékszabály több helyen nem egyértelmű volta?
A játékszabály 27. pontja szerint a szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a játékból azokat a játékosokat, akik nem felelnek meg a játékszabályzatban írt feltételeknek.
sikoly
én nem nyertem egyetlen telefont sem, se korábban, se azóta
Csak időnként beleolvasok a fórumba, van-e valami fejlemény és nem bírtam megállni hogy ne szóljak hozzá.
A szabályztaban az is benne van hogy a Pepsi a kiszállításig változtathatja a nyerteslistát.
Ditke, több ponton hibáztak, mégis a fogyasztókkal akarják lenyeletni a békát. Ahogy korábban is írta valaki: ilyen esetben nem feltétlenül pénz-, hanem netán presztízskérdés az ügyvédnek.
És még egy: akad a körben angolos is. Arra az esetre, ha a Pepsi igazi "főnöksége" nem tudná, hogy itt mi zajlik.
Ditke62 , de bent van a játékszabályban, hogy jogi útra nem terelhető. Az egyetlen remény a fogy. védelem . És ha a Pesi nem adja oda telefont, akkor se tudsz mit csinálni, mert a szabályzatban az is benne van, hogy nem válalnak felelőséget az ő hibályuk, figyelmetlenségük miatt. Ezt most mindenkinek mondtam.
No lám, lám. Egy újabb ismeretlenségbe burkolódzó, bátor hozzászóló.
Úgy hívják, hogy Pepsi.....
a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Rt. nem meri felvállalni a nyilvános e-mail
címet ezen a fórumon?
Más:
érdekes a két májusi lista - a régi és az új - összehasonlítása....
Reacska
A fogyasztóvédelem még ingyen van, de az ügyvéd már nagggyon sokba kerül. És nyilván nekik is vannak igen jól megfizettett ügyvédeik, akikkel átnézették a szabályzatot, a mostani közleményükben a megadott pontokra hivatkoznak és szerintem elég védhetőnek tűnik a dolog...
Nem elnéző vagyok, csak ha látom, hogy miben keressem a kódot, nem a címkét vagy a feliratot nézem (józan paraszti ész). Egyébként is minden kóláskupakba belenézek már jó ideje
Egyébként meg ha lenne pénzem arra, hogy raklapnyi kólákat vegyek egy telefon miatt, inkább megveszem a telefont boltban. És most ne essék szó arról, hogy rokonoknak, ismerősöknek is lehet nyerni, na meg persze eladni a mobilokat, hogy bejöjjön a pénz; mert persze ez kecsegtető, de egy "mezei" játékos, mint pl. én, nem erre hajt.
Wasd: a pepsi az ilyen emberekre számít.

Mint amilyen te vagy. Elnézőkre. Én nem leszek, meg mások sem.

Szerencsére.

Paint Mel6 szerintem nincs gépközelben mert vendége van, úgyhogy ha visszajön biztos ír majd
Nem a kód a lényeg, hanem a játékszabály, mint már megtudtuk ugye, tehát ...
Tényleg Telkó barátnőjétől is elvették? Ebben a játékban? Rea lehet, hogy összeveszett azóta a barátnőjével és azért törte a pálcát, nem is minket akart bosszantani, hanem az Ő telefonját akarta megfúrni

Mintha a Maxon sem láttam volna.....

Nem tom pontosan.... De lehet azon van akciós címke. No további jó mindenfélét, szép napot mindenkinek, megyek.

A kód a lényeg

Nincs rajta címke. Csak kód a kupakban.
De ez nem csoda, a féllityis lighton sincs címke.

Vélhetőleg tévedésből nem fognak "játékos" cimkét nyomtatni olyan kiszerelésre, ami nem játszik. Ahhoz már nagyon hülyének kell lenni - persze így sem maradtak lehülyézés nélkül
Jól emlékszem, hogy ez egy vébés széria? Mert ha igen, mért pont ez maradt volna ki a játékból, nem? Lásd: spíler...
mel6 írtam neked megint....

Valaszolsz?

Wasd: amúgy ízlések és pofonok. Nekem ízlik, és ismételten kiskapuzni fogok, mert 2l-esben fogok venni. ...és jó sokat nehogy feljelentés miatt még visszavonják az üzletekből.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások