Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 149 / 174 oldal |
Én mail-ben érdeklödtem
Nekem sem sikerült a milka
" alt="
">
" alt="
">Amint látom a milkánál is több féle ember ül a telefonnál.Én ma felhívtam és azt mondta nem tudja megmondani hogy nyertem e vagy sem mert a közjegyző még nem hitelesitette.Ezek szerint másnak megmondták.Ez ugyanolyan mint a soproni hétfőn nem nyertem kedden egy másik nő vette fel a telefont akkor már nyertem.
Milka nekem se sikerült, se gyorsasági se sorsolásos.
" alt="
">
" alt="
">Hát akkor én már le is mondok a milka elsőbbségiről
" alt="
">
" alt="
">Érdemes az elsöbbségit hamarabb feladni mivel sok az anyag több a levél és az elsöbbségi sem ér oda ilyenkor másnapra szerintem!
Paintuci!
Telefonon már meg tudják mondani a nyertesek nevét
Telefonon már meg tudják mondani a nyertesek nevét
...és honnan tudjátok h. nem nyertetek? Van vmi lista, telefonáltatok, v. még nem jött aji? Mert az aji lehet úton van.
tgabi!
Nem biztos, hogy a st-i posta a ludas...lehet, hogy a pesti szétosztásnál van gubanc
" alt="
">
Több ezer levelet küldenek abba a postafiókba...szerintem nem győzik
" alt="
">
Nem biztos, hogy a st-i posta a ludas...lehet, hogy a pesti szétosztásnál van gubanc
" alt="
">
Több ezer levelet küldenek abba a postafiókba...szerintem nem győzik
" alt="
">TH! Én is elsőbbségivel adtam fel 31-én és nekem sem sikerült, lehet hogy a Starjáni postával van valami probléma? Mert nekem ezek a gyorsaságik nem nagyon sikerülnek!
Milka 1. fordulóban nem sikerült az első 1000-be bekerülnünk (okt. 31-én elsőbbségivel adtuk fel), sem sorsolt ajándék nem sikerült
" alt="
">
" alt="
">szabcsina
én is azzal vigasztalom magam hogy a páratlan évek jönnek be nekem, lehet te is így vagy ezzel
" alt="
">
én is azzal vigasztalom magam hogy a páratlan évek jönnek be nekem, lehet te is így vagy ezzel
" alt="
">A Mexx parfümért már 6000 Ft-ot költöttem és még egyetlenegy pályázattal sem sikerült nyernem
" alt="
">
Nagyon szomorú vagyok
" alt="
"> (Már csak egy pályázatom maradt.Aki nyert, az kb. mikor küldte???Küldtem már hajnalban, korán reggel, délután, este, de sosem jött még össze )
" alt="
">
Nagyon szomorú vagyok
" alt="
"> (Már csak egy pályázatom maradt.Aki nyert, az kb. mikor küldte???Küldtem már hajnalban, korán reggel, délután, este, de sosem jött még össze )Sada
Közben én is rájöttem, hogy szombat volt az utolsó nap. Az első nap kellett volna még a többi telefonomról is küldeni, de hát úgy gondoltam ráér még, nem kell túlzásba esnem, lesz még nap amikor próbálkozhatok. Nem baj, így legalább másoknak is jutott.
Közben én is rájöttem, hogy szombat volt az utolsó nap. Az első nap kellett volna még a többi telefonomról is küldeni, de hát úgy gondoltam ráér még, nem kell túlzásba esnem, lesz még nap amikor próbálkozhatok. Nem baj, így legalább másoknak is jutott.
editesztan
A CKM kódos 15-ig, szombatig tartott, de a szomnbat 00:00-kor kezdődött és a 20 borotva 1 perc alatt elfogyott.
A CKM kódos 15-ig, szombatig tartott, de a szomnbat 00:00-kor kezdődött és a 20 borotva 1 perc alatt elfogyott.
legalább még egy bubba párna összejött volna. (Kisgyerek is van a családban, és ráadásul 2 is, bár 1 párna már van, de annyira jól néz ki)
Nem feltétlenül ilyen borotvát akarok adni, csak 1-2 gonddal kevesebb lett volna. Sok a fiú a családban.
edit
" alt="
"> és lesz elég a csereberében vagy a teszveszen, ha mindenképp ilyet szeretnél.... csak pozitívan
" alt="
">
" alt="
"> és lesz elég a csereberében vagy a teszveszen, ha mindenképp ilyet szeretnél.... csak pozitívan
" alt="
">Az Unileveres játékok nekem sem jöttek be, évekre elláttam magam a termékeikkel, kozmetikumok a családnak, de nem termet semmi. Hát most nem veszek egy darabig!
HÁt mégis hülye vagyok, hisz ma már 16-a van. Akkor még napközben jól gondoltam, hogy péntek az utolsó nap. Ó jaj, jaj, jaj. Egyébként az első napon nyertem már, de még kellett volna karácsonyra. De csak optimistán: Nyerek majd mást!