még mindig nem megy a játék, várjuk az sms-eket, a kupakokat nem kell megőrizni-most hívtam őket

hívtak már valakit?

Befejezés: 2007.12.31.
Csak változni fog a napi nyeremény.
2007.08.19-ig van ez a telcsi.
Ördöglakat:
Kezdete: 2007.05.16.
Befejezés: 2007.08.19.
Szerintem napi egy telefon elég gáz a CC részéről.

Igaza van Goldwomannek.
ez is igaz

Azért azt se felejtsük el, hogy még egyik colás játék sem tartott 6 és fél hónapig.
Gondolom azért van csak napi egy telefon.
goldwoman,igazad van.
de még mindig nem jött az 5 jegyű aktiváló kód,így hogy játsszak?

csak ott nem napi egy teló volt

akkor hogy fogok nyerni, sehogy?

egyébként hívtak már valakit?
goldwoman
Ilyen jellegű játéka eddig a Pepsinek volt.
Szerintem érdemes a hivatalost lementeni, mert könnyen lehet, hogy ez is változni fog menet közben.
és utólag be lehet küldeni a regizés előtt beküldött kódokat?

Mivan ha valakinek nincs nete?
marycsiga
mindenképp kell regizni, mert ha nem regiztél akkor olyan sms-t fogsz kapni hogy regizzél

én is hívtam őket és mindenkit vissza fognak hívni amennyiben működik a rendszer ez legalább pozitív

arra viszont nem tudtak válaszolni hogy meg kell-e őrizni a kupakokat

a játékszabályban nem szerepel hogy meg kéne őrizni, de idáig mindig kérték őket

az oké,hogy aktiváló kód nélkül nem lehet játszani,de smsben elvileg lehet küldeni(csak nem müködik),mert nem mindenkinek van nete,hogy regizzen a coke.hun.
még egy játék ami nem müködik rendesen

Újra érdeklődtem!
Most egy másik hölgy mondta, hogy műszaki hiba van a telefonvonallal, és azért nem jön az aktiváló kód,de remélhetőleg ma sikerül kijavítaniuk a hibát!
az még lenne, de aktiváló kód nélkül nem lehet játszani

Én még játékos colát sem kaptam

kapott már valaki 5 jegyű ellenőrző kódot sms-ben?

köszi
valóban külön fórumot "érdemel" a coke ( sajni-bajni)
babar Hozzászólás - 2007. május 16. :: 10:35
Aki érdekelt benne!
Beszéltem a Coca-cola ügyfélszolgálattal ( mivel én sem kaptam aktiváló kódot, és addig nem lehet a kupakkódot elküldeni ), és azt mondta a hülgy.hogy nagyon lelassult a rendszerük,javítják,de ha ma nem kapom meg a kódot,akkor újra telefonáljak nekik,és akkor utánanéznek!
Remélem sikerült segíteni!
Tery Hozzászólás - 2007. május 16. :: 10:19
Akkor más is úgy járt.... regisztrációs 5 jegyü izé még nem jött. sms-ben küldött kódra semmi válasz. az oldal sem élt reggel 8 körűl én 1/2 9-kor sms-ben próbálkoztam. akkor most ment a kódunk a levesbe?
Galeria Hozzászólás - 2007. május 16. :: 10:12
Én sms-ben küldtem be de semmi
kriszty Hozzászólás - 2007. május 16. :: 10:05
Ezek szerint még nem működik a játék...
dorika Hozzászólás - 2007. május 16. :: 09:59
Én 3 órája nem kaptam sms-t. Sőt írtam nekik mail-t az is visszajön hibaüzenettel!
marycsiga Hozzászólás - 2007. május 16. :: 09:45
rabszi,megelőztél.épp ezt akartam kérdezni.
még én sem kaptam semmit.
rabszi Hozzászólás - 2007. május 16. :: 09:38
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki regizte magát a coke.hu oldalán az sms-ben mennyi idő után kapta meg az aktiváló kódot? Már2 órája regiztem,de sehol az sms. Köszi
Újabb hozzászólások