freemail,nálam is sz@raxik!

má' megint ez a hüje freemail...
most meg adatbázis hibára hivatkozik, és aszongya' hogy próbáljam késöbb...
há' kössz...
A freemailen 1 órája próbálom megnézni a régebbi leveleimet, de egyszerűen azokat az oldalakat nem mutatja, bármit is csinálok vele

nem tudok belenézni, csak a frissen érkezett levélbe, mert ami már az előző oldalakon van, azokat egyáltalán nem hozza be
így bocs, de nem tudok válaszolni senkinek

Még mindíg nem kaptam meg a sörömet!
működésképtelen a freemail
Én is csak a táblás Bocikat őriztem meg.

Hugi71 Hozzászólás - 2006. május 02. :: 08:29
Ááááá, még jó, hogy az összeset* beküldtem a Nestlé 100 éves játékára
* mármint a Bocit...
PM- megőrülök. Ezerötszázszor kértünk jelszóemlékztetőt, próbáltuk telcsin is nem sikerült. Nincs ötletetek?
A miskolci Fundango-beváltónál hoppon maradtunk. Már ott sandán néztek ránk, amikor a férjem két (!) nadrágot akart felpróbálni és amikor mindkettőnél más méret kellett, egyszerűen rávágták, hogy nincs!
A pepsi tényleg nem indult meg nekem se. Nem tudok regizni én sem.Meg se mozdul

Sada!
De nem lehet belépni, vagy regisztrálni.
www.lays.hu-n még semmi?!!!!
Még nem él a Pepsi oldala, pedig már május 1. van!
Paint
dolgozniuk kell, trécselniük pedig csak az ebédszünetben lehet...
Elégedetlen iWiW-tagok
http://www.fn.hu/index.php?id=3&cid=132376
A manhattan netes játékban ma jár le a határidő. Délelőtt megnéztem, nem voltam nyerő helyen, gondoltam, este játszom, hátha.. Nos, nem játszom, mert gondoltak egyet, és lezárták a játékot.

megszoktam, hogy általában éjfélig lehet a zárásra várni. Hát így elestem a lehetőségtől, hogy enyém legyen az Ipod gép

Ma voltunk a Westendbe levásárolni a Fund. utalványokat, a lányok már eléggé görbe szemmel néznek az utalványosokra. Később eszembe jutott, hogy a Sony Ericsonba is be kell menni, a koncertjegyért, ott a srác éppen panaszolta a kollégájának ezen a héten kb. 200 kitöltős kérdőívet kell csak gépre vinnie, szóltam neki íme a 201-ik.
Én megértem sok az "akciós" betérő ember. De hát én sem a vevők előtt panaszkodom, a fenébe megint mennyi színt kértek amit ki kell kevernem. Nem értem mi ez a kedvetlen hozzáállás. Ha egész nap senki sem térne be az üzletekbe az jobb lenne? 0 forgalom, 0 haszon, meg a semmittevés amely idegölő 8 órán keresztül. (szerintem....)

Akkor nem vagyunk egyformák,mert én nem biztos, hogy megtalálok egyes játékokat, és örülök, ha valakitől tudomást szerzek róla.
Igaz, hogy a viagrás és más innen-onnan érkező leveleket én sem szeretem, de nincs se időm sem energiám, hogy minden ilyen levélküldőt megfenyegessek és szancionáljak.
Egyébként is szerettem volna a figyelmeteket felhívni, hogy más nehogy belefusson ebbe a hölgybe
Új lévén biztos még nem tudod, hogy nem mindenki fogadja örömmel a játékmeghívókat. Van akit kifejezetten zavar, és ezt meg lehet érteni.
Ezért lett létrehozva anno a játék meghívók topik, igaz ott is oda kell figyelni, mert van aki csak egy bizonyos játékra adja ott a helyeslését, hogy arra kér meghívót, de vannak sokan, akik jelzik, hogy nekik jöhet bármi.
Nekem nyugodtan küldhetsz, én is beírtam magam oda...
Meg tudom érteni.
Én sem szeretem, ha megkérdezésem nélkül ilyesmikkel bombáznak.
Van elég cím a "Játék meghívók" topicban, ahol szívesen látják a meghívókat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások