Oké, köszi!
A 'This present is alloted 10 times the 23/05/2008 at 4.00 am' - ez jelenti, hogy 10-et osztanak ki, vagy teljesen rossz úton járok...
gragi: oda van írva az adott ajihoz, ha nemmegy megnézem neked.
Másik kérdésedre válasz, bárhonnan bejelentkezhetsz, költözésnél nem lesz gond csak majd az adataid javítsd ki!
Aránylag kezdő vagyok Prizee-n. Tudnátok segíteni, hogy sorbanállásnál honnan tudom, hogy mennyit sorsolnak az adott ajiból!?
Másik, hogy nemsokára költözünk, sztetek a prizee bejelentkezés géphez 'kapcsolódó', ugye? Tehát ugyanarról a gépről be fogok tudni jelentkezni (lehet elég hülye kérdés).
áháá már értem most sikerült is megtalálnom a választ magamtól, csak nem találtam a játékleírást eddig

sziasztok!
mi a prizee-on az a prizee challenge-es kiírás felül?? most léptem fel és ez van kiírva. rálépek és kiírja h. your points: 0
ez valami extra játék vagy a heti játékkal van kapcsolatban és csak az játszhat vele aki bevált max pack-ot??
http://www.packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&p=bu
bullesecret
ment mailban is

Tudja valaki, hogy az új játékosok hogyan tudják megszerezni a Bubbly Ticket játékot?
A Binbangon hogy kell vásárolni? Kódot szeretnék venni de nincs ott egy valider vagy akármi gomb amivel vehetnék a franciát meg nem értem, köszi.
köszi törpi.Akkor jó.

Gabi77: 4-et,mind különböző
Olyat kérdeznék valakitől, hogy ma nyertem prizee illatosítót. 1 db-ot küldenek vagy mindegyik fajtából?
Megköszönném a választ.
A múltkor Max Pack szerzésre a Yacado-t javasoltátok, amit azóta már nem lehet. Van más is, amiért érdemes ezzel játszani, vagy felejtsem el?
Köszike
köszi
a follow up your orders-nél kell gondolom figyelni , h. mikor változik az ajándék státusza kipostázottra ugye?
onnan számítva 2hét vagy a nyerés napjától?

ildi80: pontosat nem tudok, nem nyertem még ajándékot. De a TresorQuesten is van butik, ahol sorsolnak, és van Sorbanállás is, mint a Prizeenél, csak ott minden ajándékhoz Transmutation kell.
A szintekről se tudok konkrétat, de úgy néz ki, hogy hasonlóan a Prizeehez, az oldal látogatásával automatikusan is növekszik, de ha kódot váltasz be, biztos az is megdobja

Az 1 dolog hogy mikor nyerted meg

Figyeld hogy melyik nap postázták el. Kb 2-3 hét alatt meg szokott jönni.
Bublesz: csak azért nem válaszoltam, mert nem tudom
Igazából szerintem csak nehezítés annak, akinek túl könnyű a játék

sziasztok!
a prizee-os ajik kb. mennyi idő alatt érkeznek meg? változó? most 9-én nyertem egy kulcstartót.
Aki játszik a TresorQuest-en, attól kérdezném, hogy nehéz-e ajándékot nyerni, egyáltalán milyen módjai vannak? Addig már eljutottam, hogy sorsolnak, és a butikban van egy rész a "plomb", és egy másik a "transmutation" szinten lévőknek, de hogy/mikor lehet transmutation szintre eljutni??

Tényleg egy kérdés tibii-nek
a Memo Crono játékban mire jo a diabolik mod ?
Mert ugy kegyetlen nehézzé válik a játék.
köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások