Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 149 / 2049 oldal |
Nem értem,hogy a Cola játékoknál, Pl most a Naturaquanál miért nincs " feltöltött kód" opció A Pepsinél van és azonnal látható. A Naturaquánál Fiat500 Dolcevitát ígérnek a Jsz ben meg csak az alap van leírva.Nem arról van szó,hogy ez nem lenne jó az Ipanéma papucsok a Kaiseres kötények na meg a Bagoly örökbefogadás sokkja után ,hanem a tiszteletről Ne nézzék már hülyének a vevőt meg a leendő nyertest. Felett hívva erre az ellentmondásra a figyelmük és minden maradt a régiben. A Dolcevita felszereltségnél 7" a kijelző itt csak 5" A Dolcevita értékes 15"-os alufelnije helyett itt 14" -os lemezfelni van csak és sok minden hiányzik még amitől Dolcevita a Dolcevita. Ha bárki úgy gondolná,hogy a nyertes örüljön h kap ehy autót csak részben van igaza mert azért megvan a bevételi haszna a Naturaquának szépen a promócióból ,tehát nem kellene így trükközniük .
Ipanema szandimat ma vettem fel először. A jobb lábasból kiléptem... összemértem, a hátsó pántja 2 cm-el hosszabb...mint a bal-é, ami jó. Selejt...
En se nem veszek Finlandiat! Futyulok rajuk! Vettem is egy Futyulost- komolyan!
Nyár 23. A népszerű műsor. 11:35-ig lehet küldeni a megfejtést minden nap. Ma észre vettem, hogy a később kihirdetett nyerteshez már 1/4 12-kor kiírták, hogy keresik privátban. Természetesen az igazságérzetemet ez bántotta. Ki is írtam. Letiltottak, még az oldalt sem látom. Amúgy egyrw laposabb a műsor, minden évben ugyan azok. Az énekesek 1tátognak. Régen nem így volt. Évekig jártunk a felvételre, de miután a Balatoni nyárból Nyár 21(22, 23)lett teljesen megváltozott. Pedig Bence élőben nagyon kedves.
Kétségtelen hogy nevetséges a heti díj, és nézem a ki hány éves topicot, szerintem mindenki "kinőtt" a vackok gyűjtéséből, csak még erre nem jöttek rá a marketingesek, elmúlt bő 20 év, más ajándékokra vágyunk.
Vágási Feri, Paintuci
Nyilván mindkettőtöknek igaza van valamilyen részben, illetve a saját nézőpontjából.
Egyetértek Vágási Ferivel, hogy a Finlandia (amit én sem veszek) szervezője nem túl elegánsan "zárja ki" a fődíj sorsolásból a sokat vásárló játékosokat. Persze ha valaki komolyabban játszik, és "nagy a család" meg tudja találni a módját, hogy a rokonságból még a negyed-ötödági leszármazottak is pontosan 1 db terméket vásároljanak. Attól még gáz, hogy kb. ingyen osztogatott promóciós terméket próbál elsütni a szervező cég heti nyeremény címszóval.
Abban viszont Paintucival értek egyet, hogy ha ez így van, akkor szépen lépni kell tovább azokra a játékokra, amik szót érdemelnek. Amiben jók a nyeremények, vagy olyan terméket kell hozzájuk venni, ami amúgy is kell. Aztán (talán) idővel a Finlandia is észbe kap, hogy máshogy álljon a dologhoz. (Nem tudom, mennyit vásárolunk "fölöslegesen", vagyis a tényleges igényeinken felül, de szerintem aki rendszeresen vesz részt nyereményjátékokban - és szerintem vagyunk páran - nem elhanyagolható mennyiségű összeget költünk per hó).
Nyilván mindkettőtöknek igaza van valamilyen részben, illetve a saját nézőpontjából.
Egyetértek Vágási Ferivel, hogy a Finlandia (amit én sem veszek) szervezője nem túl elegánsan "zárja ki" a fődíj sorsolásból a sokat vásárló játékosokat. Persze ha valaki komolyabban játszik, és "nagy a család" meg tudja találni a módját, hogy a rokonságból még a negyed-ötödági leszármazottak is pontosan 1 db terméket vásároljanak. Attól még gáz, hogy kb. ingyen osztogatott promóciós terméket próbál elsütni a szervező cég heti nyeremény címszóval.
Abban viszont Paintucival értek egyet, hogy ha ez így van, akkor szépen lépni kell tovább azokra a játékokra, amik szót érdemelnek. Amiben jók a nyeremények, vagy olyan terméket kell hozzájuk venni, ami amúgy is kell. Aztán (talán) idővel a Finlandia is észbe kap, hogy máshogy álljon a dologhoz. (Nem tudom, mennyit vásárolunk "fölöslegesen", vagyis a tényleges igényeinken felül, de szerintem aki rendszeresen vesz részt nyereményjátékokban - és szerintem vagyunk páran - nem elhanyagolható mennyiségű összeget költünk per hó).
Az adott héten a kezdeti időpontól 1 percen belül, vagy az adott hét utolsó perceiben kell küldeni, hátha nem nyer.
Nem is veszek Finlandiát, az tuti. Én nem vagyok alkesz és el sem tudnám passzolni.
A Finlandia úgy is "termelhet profitot", ha csak azt a nyugtát zárja ki a Fődíj-sorsolásból, ami nyert filléres sz@rt.
De amit ők csinálnak az egész egyszerűen kib@szás azokkal a játékosokkal, akik több blokkal játszottak és szerencsétlenségükre nyernek egy fantasztikus ajándékcsomagot. Ez nem profizmus, hanem idiotizmus. Ilyen elmebeteg szabályzatuk csak nekik van.
A Finlandia úgy is "termelhet profitot", ha csak azt a nyugtát zárja ki a Fődíj-sorsolásból, ami nyert filléres sz@rt.
De amit ők csinálnak az egész egyszerűen kib@szás azokkal a játékosokkal, akik több blokkal játszottak és szerencsétlenségükre nyernek egy fantasztikus ajándékcsomagot. Ez nem profizmus, hanem idiotizmus. Ilyen elmebeteg szabályzatuk csak nekik van.
Persze megértem te is profitot akarsz termelni, de termelsz is azokkal a játékokkal amelyik jobban fekszik.
Valakinek meg az a játék tetszik amelyik neked nem.
Hála égnek jó sok játék van lehet válogatni.
Valakinek meg az a játék tetszik amelyik neked nem.
Hála égnek jó sok játék van lehet válogatni.
Neked feleslegesnek tűnik, de a cég abból él, hogy minnél többet vásárolnak... persze beírhatná aki elvitte a fődíjat.
A Finlandiánál is az a lényeg, még többet vásároljanak az emberek.
Ezek a cégek tulajdonosai nem a magánvagyonukat akarják szét osztogatni, hanem profitot termeli, és a profitból adni egy kis részt mint nyeremény.
Egyszerű matek, illetve közgazdaságtan.
Sajnos a játékokat meg nem egy ember igényeihez igazítják mert remélik több játékos is lesz, aki még örül is, mondjuk annak, hogy játszhat, annak meg pláne ha nyer.
Ha a játék csupa bosszankodás, akkor nem okoz örömet.
Akkor mással kell foglalkozni, vagy éppen másik játékkal ha van több.
De igazán nem veszekedni akarok, csak ha én nekem lenne egy cégem, akkor profitot szeretnék termelni.
A Finlandiánál is az a lényeg, még többet vásároljanak az emberek.
Ezek a cégek tulajdonosai nem a magánvagyonukat akarják szét osztogatni, hanem profitot termeli, és a profitból adni egy kis részt mint nyeremény.
Egyszerű matek, illetve közgazdaságtan.
Sajnos a játékokat meg nem egy ember igényeihez igazítják mert remélik több játékos is lesz, aki még örül is, mondjuk annak, hogy játszhat, annak meg pláne ha nyer.
Ha a játék csupa bosszankodás, akkor nem okoz örömet.
Akkor mással kell foglalkozni, vagy éppen másik játékkal ha van több.
De igazán nem veszekedni akarok, csak ha én nekem lenne egy cégem, akkor profitot szeretnék termelni.
A nyi-okkal nincs gond, ha NEM Fődíjakra vonatkozik.
Ezért bosszant pölö a Szkrevó mutatványa. Lehet, hogy már elviszik a játék első hetében a Fődíjat de te nem tudod (hacsak nem teszi közzé a nyertes itt a Nyertesek topikban) és veszegeted FÖLÖSLEGESEN a cuccokat.
A komoly nyereményeket mindig a játék végén kellene sorsolni.
És a tuti az lenne, ha olyan játékok lennének, ahol be kell csippantani a kártyát (SuperShop, Penny, Tesco, Auchan) ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS pályázni is kell. Mert a Penny játékokon olyan is nyer, akinek foggggggggggalma sincs, hogy jáczott.
Vagy bonyollítsák meg a játékokat, kelljen venni 2-3 különböző terméket. Ilyet nehét kukázni. (A korábbi években volt ugye a Spar-os 5ezer forintos blokkos játék brutál jó nyereményekért, na, ott aztán ment ezerrel a blokkgyűjtés...)
A Staropramennel is nehéz lesz nyerni, mert csak egyet kell venni. Temérdek páHázat lesz.
Szumma szummárum, lehetnek nyi-os játékok, ha a játék Fődíját/Fődíjait utólag sorsolják.
Szerintem sokkal jobb, ha van még esélyed nyerni és nem bosszantod magad, hogy "vettem egy drága cuccot, bepáHáztam, nem nyertem semmit így buktam az egész mókát, utólagosan sem nyerhetek".
De a leggázabb a Finladnia játéka... Ha veszel hetente 2-3 vodkát és az ucsó héten beesik egy f@stalicska "nyeremény" akkor az összes korábbi blokkod kuka, tehát NEM csak az, amivel nyerted a filléres cuccot. A Finlandia marketingese egy dilettáns embör lehet.
Ezért bosszant pölö a Szkrevó mutatványa. Lehet, hogy már elviszik a játék első hetében a Fődíjat de te nem tudod (hacsak nem teszi közzé a nyertes itt a Nyertesek topikban) és veszegeted FÖLÖSLEGESEN a cuccokat.
A komoly nyereményeket mindig a játék végén kellene sorsolni.
És a tuti az lenne, ha olyan játékok lennének, ahol be kell csippantani a kártyát (SuperShop, Penny, Tesco, Auchan) ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS pályázni is kell. Mert a Penny játékokon olyan is nyer, akinek foggggggggggalma sincs, hogy jáczott.
Vagy bonyollítsák meg a játékokat, kelljen venni 2-3 különböző terméket. Ilyet nehét kukázni. (A korábbi években volt ugye a Spar-os 5ezer forintos blokkos játék brutál jó nyereményekért, na, ott aztán ment ezerrel a blokkgyűjtés...)
A Staropramennel is nehéz lesz nyerni, mert csak egyet kell venni. Temérdek páHázat lesz.
Szumma szummárum, lehetnek nyi-os játékok, ha a játék Fődíját/Fődíjait utólag sorsolják.
Szerintem sokkal jobb, ha van még esélyed nyerni és nem bosszantod magad, hogy "vettem egy drága cuccot, bepáHáztam, nem nyertem semmit így buktam az egész mókát, utólagosan sem nyerhetek".
De a leggázabb a Finladnia játéka... Ha veszel hetente 2-3 vodkát és az ucsó héten beesik egy f@stalicska "nyeremény" akkor az összes korábbi blokkod kuka, tehát NEM csak az, amivel nyerted a filléres cuccot. A Finlandia marketingese egy dilettáns embör lehet.
És még egy apróság: ma (is) voltunk vásárolni. Bolt előtt nénike aprót kér. (Őszintén) mondtam neki, hogy sajna csak ez a 2 db 100-asom van, amit a kocsikba szoktam rakni. De hogy akkor hozzak neki valami kaját. Nincs mit ennie. Mit kér? - kérdeztem. Csirke-aprólékot, meg valamit mellé. Bementünk, vettünk magunknak, amit kellett, és körülnéztünk a néninek is. Volt valami csirke-farhát nevű termék, de nekem nem igazán volt szimpi. Nem volt romlott, vagy ilyesmi, de mondom ebben alig van hús...Ja, annyira nem vagyok fiatal, hogy ne illene tudnom, hogy ez a két termék ugyanaz-e, vagy tök más, de a lényeg, hogy végül ugyanazt vettük a kéregető néninek is, mint amit magunknak: csirke felső-combot. Meg mellé neki dobtunk egy csomag tésztát.
Fizettünk, kimentünk, odaadtuk a néninek a csomagot, és elindultunk hazafelé.
Szóval (és tényleg nem felvágásból írom): az a szomorú, hogy míg nekem kb. meg sem kottyan +2000 Ft kiadás, másnak lehet, hogy ennyin múlik, hogy lesz-e aznap mit ennie...
Fizettünk, kimentünk, odaadtuk a néninek a csomagot, és elindultunk hazafelé.
Szóval (és tényleg nem felvágásból írom): az a szomorú, hogy míg nekem kb. meg sem kottyan +2000 Ft kiadás, másnak lehet, hogy ennyin múlik, hogy lesz-e aznap mit ennie...
A Tesco + Rio Mare + társaihoz:
Szerintem pedig egyáltalán nem gond, ha van ilyen, és olyan játék is! Van, aki adott boltot preferál (pl. közel lakik, ő a pénztáros, vagy a boltvezető, esetleg "csak" a blokkos zsákokat üríti) - ő ezen a játékon indul nagyobb eséllyel.
Van, akinek nagy a családja, és adott terméket szívesen fogyasztanak (sör, csoki, macskakaja, mosogatógép kapszula... - éérted?! :-) szóval hogy ők meg ezeket tárazzák be otthon.
Van, aki meg éjszaka nem tud / nem szeret aludni, és csak álmatlanul forgolódik az ágyában. Hát hagyjuk már meg nekik a nyerő időpontos játékokat!
Engem egyáltalán nem zavar. Pláne, hogy ezeket a halkonzerves dolgokat nem annyira eszegetjük.
Ellenben:
@Vágási Feri: abszolút egyetértek a játékban részt vevő bolt árazásával kapcsolatos véleményeddel. Dúúúrva, hogy mit meg nem engednek maguknak! De mivel sok mindent nem tehetünk ellene, én is azt mondom, hogy engedd el! Nem ér annyit, hogy ezen rágódj...
Szerintem pedig egyáltalán nem gond, ha van ilyen, és olyan játék is! Van, aki adott boltot preferál (pl. közel lakik, ő a pénztáros, vagy a boltvezető, esetleg "csak" a blokkos zsákokat üríti) - ő ezen a játékon indul nagyobb eséllyel.
Van, akinek nagy a családja, és adott terméket szívesen fogyasztanak (sör, csoki, macskakaja, mosogatógép kapszula... - éérted?! :-) szóval hogy ők meg ezeket tárazzák be otthon.
Van, aki meg éjszaka nem tud / nem szeret aludni, és csak álmatlanul forgolódik az ágyában. Hát hagyjuk már meg nekik a nyerő időpontos játékokat!
Engem egyáltalán nem zavar. Pláne, hogy ezeket a halkonzerves dolgokat nem annyira eszegetjük.
Ellenben:
@Vágási Feri: abszolút egyetértek a játékban részt vevő bolt árazásával kapcsolatos véleményeddel. Dúúúrva, hogy mit meg nem engednek maguknak! De mivel sok mindent nem tehetünk ellene, én is azt mondom, hogy engedd el! Nem ér annyit, hogy ezen rágódj...
A Tesco, a Rio Mare és az összes nyi-os játék MONNYON LE!
Feri engedd el ezt a TESCO-s Rio Mare játékot! Amúgy is nyerő időpontos a főnyeremény is, amikre nem szoktál pályázni (az egyiket már meg is nyerték)
Tesco Rio Mare Insalatissime
Még mindig 1.999,- Ft.
Akciósssssan...
Még mindig 1.999,- Ft.
Akciósssssan...
Coca IT nem nem ismeri az órát 12-e, az 12-e éjfél. Nem 11-e.
Írtam neki, az automatikus válasz:
Dear Sender,
Thank you for your email.
Please note that I am on Holiday today, therefore I have limited access to my emails.
Please call me in case of urgency.
Kind regards,
Zsuzsi
Hívni nem fogom, bízzunk a csodában...
Dear Sender,
Thank you for your email.
Please note that I am on Holiday today, therefore I have limited access to my emails.
Please call me in case of urgency.
Kind regards,
Zsuzsi
Hívni nem fogom, bízzunk a csodában...
SPAR - BURN (SZIN) idő előtt behalt...
ZONEPARK visszaírt, hogy nekik semmi problémájuk nincs a lakcím formátum beírásával. De nekem továbbra is van. Sokra mentem velük...