Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 255 oldal |
Irodában használatos dolgokat keresek és széles ragasztó szalagot! Hütőmágneseket,kisebb nyeremény tárgyakat tudnék adni értük!
elcserélném: jégkrémdesszert 5 db,family frost 3 db,kotányi 6 db ,posta 1 db,nivea 1 db,bonduelle 6*1db
keresek:milli,most játszó blokkok,whiskas,
keresek:milli,most játszó blokkok,whiskas,
flori írtam de visszajött.. van még jdesszert mágnesed?
Jégkrémdesszert és Scooby hűtőmágnes van cserére!
Liptont, Millit, Kaiserst vagy Balatont kérek cserébe!
Liptont, Millit, Kaiserst vagy Balatont kérek cserébe!
Flori! Mit kérsz a jégkrémdesszertes mágnesért? Írj privit.
WESTEND lapos hűtőmágnest elcserélném.
Másik mágnes vagy 3 bombi érdekel érte.
Másik mágnes vagy 3 bombi érdekel érte.
Jégkrémdesszert mágnesek vannak pluszban

veecaa!
Köszi,de sport kód nem érdekel érte,esetleg másod nincs?
Írj privit.
Köszi,de sport kód nem érdekel érte,esetleg másod nincs?
Írj privit.
dorika most már lehet! 

veecaa, a szív alakú elsőbbségi mágnesed érdekelne. Nem tudok Neked írn privit, mert nem nyilvános a mail címed!
Van:
1db K&H bankos
1db posta csomagos
1db szív alakú elsőbbségi
1db MilkyWay-es mágnesem csere mágnesre. Privit írjatok, ki milyet ajánl.
1db K&H bankos
1db posta csomagos
1db szív alakú elsőbbségi
1db MilkyWay-es mágnesem csere mágnesre. Privit írjatok, ki milyet ajánl.
Démászos lapmágneseimet dm pontokra cserélném.
Fáreó! A Mc döncis mágnesed helyett küldök neked sport szeletes kódot. Ha jó írj!
Fáreó: Ez baromság.
Mármint, hogy minden lapmágnes matrica. Vannak ilyenek. Pl. a Tchibos az ilyen. Tönkre is ment hamar. Egy jó lapmágnes az nem mágnesre ragasztott matrica.
Mármint, hogy minden lapmágnes matrica. Vannak ilyenek. Pl. a Tchibos az ilyen. Tönkre is ment hamar. Egy jó lapmágnes az nem mágnesre ragasztott matrica.
paint,ez jó!
De,voltaképpen majdnem minden hűtőmágnes(ami lapmágnes) matrica,csak rá van ragasztva 1 mágveses hátlapra,és körbevágva.
Emléxem sokan csináltak hűtőmágnest a babás matricákból is,meg volt 1x akik nyertek ilyen hűtőmágneskészítő gépet,vagy készüléket,miacsudát,szóval aki mágnesőrült, az csinálhat is ilyeneket magának háziag.
De,voltaképpen majdnem minden hűtőmágnes(ami lapmágnes) matrica,csak rá van ragasztva 1 mágveses hátlapra,és körbevágva.
Emléxem sokan csináltak hűtőmágnest a babás matricákból is,meg volt 1x akik nyertek ilyen hűtőmágneskészítő gépet,vagy készüléket,miacsudát,szóval aki mágnesőrült, az csinálhat is ilyeneket magának háziag.

Kinek a pap, kinek a paplan.... 

ízlések és pofonok
szvsz. meg a hűtőmágnesek gagyik,már jópár db-om volt,van,és max 1-2 tetszik csak belőle,amit megtartottam.
Igaz nem vagyok 1 nagy mágnesfan se,de mondom ízlések és....
szvsz. meg a hűtőmágnesek gagyik,már jópár db-om volt,van,és max 1-2 tetszik csak belőle,amit megtartottam.
Igaz nem vagyok 1 nagy mágnesfan se,de mondom ízlések és....
Az nem olyan... 

csináj belőle hűtőmágit,ha van olyan lapod ragaszd rá,vágd körbe és kész! 

Fáreó: az gáz.
Csak a mágnes a jó. 
Csak a mágnes a jó.