Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 891 oldal |
Köszi,
szentesiné,írok.
Sos keresek valaki ismerőst ,aki a Vaterán regizve van.Köszi
sada! Usa!
Eddig nem volt dolgom a vámmal- de az új szabály értelmében 22 euro fölött fizetnem kell. csak azt nem tudom, h kozmetikai termékekre mennyi%-ot kell számolnom.
Eddig nem volt dolgom a vámmal- de az új szabály értelmében 22 euro fölött fizetnem kell. csak azt nem tudom, h kozmetikai termékekre mennyi%-ot kell számolnom.
Honnan?
Sziasztok!
Külföldről rendelt termék elvámolásában kérnék segítséget!
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene!
Külföldről rendelt termék elvámolásában kérnék segítséget!
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene!
Galéria: VIII. ker Tömő utca a szemklinikával szemben... most már kiírós...
2 db kubu kódot szeretnék sürgősen
mit kérsz érte?
mit kérsz érte?
Szeretnék segítséget kérni, ha valaki ismer kiírós Coop boltot ezen kerületek valamelyikében, kérem küldje el nekem, Csepelen sajnos nincs. Itt hátha van: XI., XII., IX., VIII., VII., III., II., XX., XXII. Előre is köszönöm!
Valakinek volt problémája mostanában vadi új led tv-vel?
Sziasztok!
Néhány %-al még le vagyunk maradva.
légyszi segítsetek az idei esküvős játékban, hogy bejussunk a döntőbe. ma este 8-ig lehet szavazni. Részletek a szavazás topikban! KÖSZI!
Néhány %-al még le vagyunk maradva.
légyszi segítsetek az idei esküvős játékban, hogy bejussunk a döntőbe. ma este 8-ig lehet szavazni. Részletek a szavazás topikban! KÖSZI!
Fenn van pdf-ben, az nem jó?
www.gtt.hu/dolcela/Puding_promo_A6_OK_v2.pdf
www.gtt.hu/dolcela/Puding_promo_A6_OK_v2.pdf
Szeretnék egy dolcela szórólapot szkennelve. Tudna nekem valaki átküldeni? Köszönöm!
Köszönet entének a játékért!
És köszönöm azoknak is akik felajánlották a segítséget.
És köszönöm azoknak is akik felajánlották a segítséget.
Könyörgöm valaki játsszon le nekem 6 pontot az actimelcsapat játékon! Már nem bírom!! Annyira béna vagyok, hogy csak elvesznek a pontjaimból, és nem adnak.
Ha tudsz segíteni kérlek írj, holnap lehet játszani, mert ma már lemerült az actimelizátorom.
Ha tudsz segíteni kérlek írj, holnap lehet játszani, mert ma már lemerült az actimelizátorom.
Egyik bnőm albérleti szobát keres, 20-25ft körül, Budapesten Soroksár vonzáskörzetében....
Egyik takinéni meg új munkahelyet, vmi takarítósat... v. könnyebb fizikai munkát... 58 éves, jól kinéző, kedves takinéni...
Egyik takinéni meg új munkahelyet, vmi takarítósat... v. könnyebb fizikai munkát... 58 éves, jól kinéző, kedves takinéni...
Sziasztok!
Megy valaki holnap a Holdviola koncertre? Kérdésem lenne
kérlek írj priviben! Köszönöm
" alt="
">
Megy valaki holnap a Holdviola koncertre? Kérdésem lenne
kérlek írj priviben! Köszönöm
" alt="
">Szükségem lenne még egy népszabadságból kivágott Volvo kódra.
9 darabom van és még egy kellene a pályázathoz.
Lenne valakinek kód ezekből a sorszámokból: 1,5,6,11-15,17-21 vagy 23nál nagyobb?
9 darabom van és még egy kellene a pályázathoz.
Lenne valakinek kód ezekből a sorszámokból: 1,5,6,11-15,17-21 vagy 23nál nagyobb?
Akár 2-3 hét, sőt ...
A fapontokat mennyi idő után irják jóvá a beküldéstől számitva?