Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 1756 oldal |
FINO kötény GLS-sel
Mizo Dessert Selection 4. heti páros mozi belépő kódok emailben.
Kalifa tevék
" alt="
"> nagyon édik
" alt="
">
" alt="
"> nagyon édik
" alt="
">Gillette borotvák
" alt="
">
Toffifee bögre-szett ajándék (kódos) Toffifee-vel
" alt="
">
" alt="
">
Toffifee bögre-szett ajándék (kódos) Toffifee-vel
" alt="
">NiveaQ10 csomag
Tegnap Kotányi fűszercsomag
Tegnap Kotányi fűszercsomag
Kotányi fűszermalom csomag
" alt="
">
" alt="
">kártya / lilliput
Zsuzsa Nr.1. Hozzászólás: 2017. november 09. :: 13:25
Már tegnap megérkezett a HAJDÚ-termékcsomi (területi képviselő hozta) és a Hajdú Powerbank (futár hozta)
" alt="
">
Módosítom a fenti hsz.-t.: NEM a HAJDÚ-termékcsomagot kaptam meg, hanem egy másik játék nyereményét, amit Nádudvari tejtermékekből állítottak össze.
" alt="
">
Már tegnap megérkezett a HAJDÚ-termékcsomi (területi képviselő hozta) és a Hajdú Powerbank (futár hozta)
" alt="
">
Módosítom a fenti hsz.-t.: NEM a HAJDÚ-termékcsomagot kaptam meg, hanem egy másik játék nyereményét, amit Nádudvari tejtermékekből állítottak össze.
" alt="
">Rama süteményes könyv
Magyart termékes bicaj! Csudaszép, még színt is választhattam
" alt="
">
" alt="
">Kubu tolltarto 😂
A heten meg erkezett Oreo torcsi is 😂
A futar leven, hogy nem voltunk otthon bedobta a kapun belulre... a 6 hos goldink pedig magaeva tette 😂🤣
A heten meg erkezett Oreo torcsi is 😂
A futar leven, hogy nem voltunk otthon bedobta a kapun belulre... a 6 hos goldink pedig magaeva tette 😂🤣
Kubu pénztárca .
... futáR
" alt="
">
" alt="
">Már tegnap megérkezett a HAJDÚ-termékcsomi (területi képviselő hozta) és a Hajdú Powerbank (futás hozta)
" alt="
">
" alt="
">Marslakócskák tornazsák.
Az ominózus augusztusi Maxxon által szervezett Shell-Red Bull nyereményjátékon "can holder". Előbb kihirdettek nyertesnek, majd elkérték a májusi MOL-Red Bull nyereményjátékra beküldött blokkomat, erre elküldtem az egyetlen Shell-blokkomat, később levettek a nyertesek listájáról rendszerhibára hivatkozva, most meg elküldték, és a listán is rajta vagyok.
" alt="
">
" alt="
">Silan bőrönd
Megérkezett a könnyű sulis utalvány.
Kométa szörnyes napi
Inecto csomag, még pénteken, szerintem nagyon tartalmas csomag
" alt="
">
" alt="
">