Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 174 oldal |
edit, ckm tegnap hajnalig volt szerintem, ezért nem nyertél ma.... és 1 telóról csak 1x próbálkozhatsz, és 1/2 perc sok idő... az elmúlt napokban kb 8 mp alatt fogyott el a 20 borotva
Szerettem volna nyerni a ckm-mel, de sajnos ma sem jött össze, és már nem is fog. Pedig fél percenként küldtem sms-t, és a férjem is küldött a saját telójáról.
" alt="
">
" alt="
">
CKM-nél 00:00:03 -kor küldtem az sms-t, és nem nyertem sajnos.
Rengeteg játék semmi nyeremény?Nem jó ez így.
Junius óta Fortuna nem néz le rám. Mi lesz így a karácsonyi ajándékokkal?
Már nagyon elkeseredett vagyok.
Már nagyon elkeseredett vagyok.
törpi: ahol ilyen sok a nyeremény ott nem lehet hogy ne nyerjünk. Én is nyertem tálat igaz én készletet jobban szerettem volna, remélem lesz valakinek eladó.
" alt="
">
" alt="
">remélem így lesz és olyan jól megérzed ezt a nyereményt nekem,mint a Soproni lasztikat
" alt="
">
" alt="
">törpi: az nem gond náluk. A Cocco játéknál ahol a köntöst, macit lehetett nyerni én sorozatosan csak kódokat küldtem és elfogadták, nyertem pedig elvileg ott is kellett név / cím.
a próféta szóljon belőled!
Bár megjegyzem,az elején küldtem,a beírt sms minta alapján,tehát irányítószám nélkül
" alt="
"> majd mire valaki beírta,hogy így nem jó újra küldtem,de azt vagy elfogadták vagy nem
Bár megjegyzem,az elején küldtem,a beírt sms minta alapján,tehát irányítószám nélkül
" alt="
"> majd mire valaki beírta,hogy így nem jó újra küldtem,de azt vagy elfogadták vagy nemtörpi: a Knorr Pennyvel tuti biztos vagyok benne hogy nyertél csak eléggé le vannak maradva az értesítésekkel, sok embert kell kiértesíteni. Engem is csütörtökön hívtak okt. 23-i miatt.
nekem nem ennyire negatív,hiszen sokat nyertem velük idén,de vannak olyan játékaik amivel semmi,pedig sok nyertes van: pl. Cif kódom volt egy csomó,mert vettem és cseréltem is,mégsem jött össze 1 szakácskönyv sem. Signallal játszottam,mindhárom üzletben,nem kevés blokkal 1db 10000-es utalvány jött össze. Knorr.-Penny játékra is volt blokkom,semmi ,most a Baba,Domestos is semmi. De azért sem adom fel!
" alt="
">
" alt="
">15-20 ezer 1 játékra??????
Ez nekem sok, én ennyivel sose játszom.
Ez nekem sok, én ennyivel sose játszom.
Törpi, Én azért vagyok csalódott, mert hiába próbálkozok már több mint egy éve, és nem kis összegeket költök a termékeikre (domestost most egy évig biztos nem kell vennem, és így jártam a signál fogkrémmel is). Egyszerüen már nem tudom, hogy mennyi az az összeg, amivel bejönne, mert úgy néz ki, hogy 15-20 e forint sem elég egy játéknál. Most már csak a coccolinoban bízom. Az általad említett dolgok (külön blokkoltatás, magyarázkodás, stb...) miatt már tisztára hülyének néznek a városban, ha bemyegyek egy üzletbe, az eladók már össze néznek és mosolyognak. Kisváros vagyunk...
Kiskati: tudom,hogy nem vígasztal,de egyre többen játszunk. nekem is sok blokkom volt,nem gondoltam,hogy a legkisebbet sem nyerek eggyel sem. Legalább az üzemanyag-költség visszajött volna. Meg mennyit magyarázkodhattam,hogy ne álljanak mögénk a sorba,mert sok külön blokkunk lesz.
Domestos blokkom is volt,de az nem olyan sok,hiszen,az számomra kevésbé fogyó áru
Domestos blokkom is volt,de az nem olyan sok,hiszen,az számomra kevésbé fogyó áru
Asszem unileverrel többet nem játszok. Mintha feketelistán lennék náluk
" alt="
">
" alt="
">iterika 2008-11-15 :: 00:09
00:00:08-kor nekem sem sikerült.
00:00:08-kor nekem sem sikerült.
myrjam08 2008-11-15 :: 00:05
00:00:10-kor, és semmi...
" alt="
">
Food 2008-11-15 :: 00:04
Én 00.00.05 -kor küldtem és nem nyertem, pedig egyet nyertem már ekkor
" alt="
">
cica81 2008-11-15 :: 00:04
én sem nyertem a ckm-mel, szerintem már vége lett.
cappucci 2008-11-15 :: 00:04
00.00.08-09-kor küldtem és nem nyertem.
00:00:10-kor, és semmi...
" alt="
">
Food 2008-11-15 :: 00:04
Én 00.00.05 -kor küldtem és nem nyertem, pedig egyet nyertem már ekkor
" alt="
">
cica81 2008-11-15 :: 00:04
én sem nyertem a ckm-mel, szerintem már vége lett.
cappucci 2008-11-15 :: 00:04
00.00.08-09-kor küldtem és nem nyertem.
TH Hozzászólás - 2008. november 15. :: 00:04
00:00:03-kor küldtem...és nem nyertem
" alt="
">
szabina357 Hozzászólás - 2008. november 15. :: 00:03
00.00 30-kor küldtem az smst a CKM-re és nem nyertem.
Van aki előtte nyert?
00:00:03-kor küldtem...és nem nyertem
" alt="
">
szabina357 Hozzászólás - 2008. november 15. :: 00:03
00.00 30-kor küldtem az smst a CKM-re és nem nyertem.
Van aki előtte nyert?
ma sem jött össze a CKM
" alt="
"> másik számról...
" alt="
"> másik számról...zizii
Köszi
Köszi