Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 182 oldal |
Nyertem! Egy angyali üdvözletet!
dandi!
Jó, hogy kijavítják a hibát, de mi lesz a nyereményekkel? Aki valóban megnyerte? Én elolvastam újra a játékszabályt, de erről egy szó sem esik! Ugye elfogadjuk a játékszabályt, de hol a nyeremény, amit ők garantálnak?
Jó, hogy kijavítják a hibát, de mi lesz a nyereményekkel? Aki valóban megnyerte? Én elolvastam újra a játékszabályt, de erről egy szó sem esik! Ugye elfogadjuk a játékszabályt, de hol a nyeremény, amit ők garantálnak?
Én csak Print Screent nyomok és később lementem Word-be. Bár szerintem hiába. Ami nem megy azt nem kellene rőltetem.....
Ja, de három egyforma angyalkát kapok állandóan, ha végre megnyitja az oldalt. Érdekes, az angyalkát mindig megnyerjük, akkor a többi ajándékot miért nem????!!!
Elég érdekes, hogy senki sem nyer három egyforma figurával... Kedves Doba Éva biztosan nagyon sajnálja, mert mást úgy sem tud mondani és tenni, hiszen a szponzorok csak bizonyos számú ajándékot ajánlottak fel, a többi Nyertes le van ejtve magasról... Mondtam is neki, hogy átverés az egész és hogy csalódást okoznak sok embernek. Próbál intézkedni, hogy kijavítsák a hibát. Hát nem kapkodják el. Nagyon sajnálja...
Én most azonnal továbbléptem, nem tököltem a mentéssel, arra kattintottam, hogy vissza az előző oldalra.
Természetesen nem lett az enyém, eddig 2-szer kapartam CD-ét és egyszer sem nyertem meg. Nem tudom mit kell csinálni a "gratulálunk cd-ét nyertél" után, hogy tényleg nyerhessek.
Egy Rod Steward CD most sikerült. Kb 15 angyali után... Aki szereti, ezt, vagy a Julio Iglesias-t elcserélném Póka Angélára, mert őt imádom!!
és a tied is lett? akkor gratu.
nálam egy órát kell várni a sorsjegyre és akkor is csak angyali üzit kapok 
nálam egy órát kell várni a sorsjegyre és akkor is csak angyali üzit kapok 
Azt elfelejtettem leírni, hogy kb 10 angyali üdvözlet után 1 CD-ét kapartam
Tévedsz Lille, én az előbb kapartam, nyertem és végül mégsem nyertem. Tehát még nindig van valami probléma a játékkal szerintem. Még az is jobb ha azt írja, hogy "sajnos nem nyertél", annál hogy "gratulálunk nyertél" és mégis más neve szerepel a listán.
Édes angyali üzenetek!
Nekem is eddig csak azt adott, de szerintem ez jó jel, mert talán utánanéznek a reklamálásoknak, és inkább nem adnak nyereményt.
Nekem is eddig csak azt adott, de szerintem ez jó jel, mert talán utánanéznek a reklamálásoknak, és inkább nem adnak nyereményt.
Édes angyali üzenetek!
Ez nagyon aranyos történet. 

Jajj, ezt el kell mondanom
Ideült a négyéves lányom kapirgálni, elmagyaráztuk neki, hogy mit kell nyomkodni, és hogy ha "Sajt" betűt lát, akkor folytassa nyugodtan a kapirgálást, de ha "Gréta" betűt, akkor szóljon, mert akkor nyert
Nagy örömmel visított, hogy G betűt lát, kiderült, hogy Angyali üzit nyert. Elmondtuk, hogy az mit jelent, üzenet, buborék, angyalok, satöbbi, ragaszkodott hozzá, hogy a nevét írjuk bele, mert milyen jó lesz, hoyg akkor majd látja ott felszállni a bubit a nevével, és az angyalok is elolvashatják
Bele is írta becsülettel, hoyg LAURA, szerintem a modik nem engedik át, de legalább gyakorolt
De a negyedik ilyen üzinél már nem volt olyan lelkes, fogta a homlokát, hogy "anya, megint buborékot nyertem", és mondta, hogy akkor most már írjuk bele, hogy az angyalok mondják meg a Jézuskának, hoyg hozzon sok ajándékot neki. Nyerni ugyanis nem sikerül
Ideült a négyéves lányom kapirgálni, elmagyaráztuk neki, hogy mit kell nyomkodni, és hogy ha "Sajt" betűt lát, akkor folytassa nyugodtan a kapirgálást, de ha "Gréta" betűt, akkor szóljon, mert akkor nyert
Nagy örömmel visított, hogy G betűt lát, kiderült, hogy Angyali üzit nyert. Elmondtuk, hogy az mit jelent, üzenet, buborék, angyalok, satöbbi, ragaszkodott hozzá, hogy a nevét írjuk bele, mert milyen jó lesz, hoyg akkor majd látja ott felszállni a bubit a nevével, és az angyalok is elolvashatják
Bele is írta becsülettel, hoyg LAURA, szerintem a modik nem engedik át, de legalább gyakorolt
De a negyedik ilyen üzinél már nem volt olyan lelkes, fogta a homlokát, hogy "anya, megint buborékot nyertem", és mondta, hogy akkor most már írjuk bele, hogy az angyalok mondják meg a Jézuskának, hoyg hozzon sok ajándékot neki. Nyerni ugyanis nem sikerül

nekem nincs okom a panaszra...
Az előbb Princess CD-ét nyertem volna, csak nincs ott a nevem! Érdekes játék.
én is csak angyalit kaptam

A progi nem tökéletes, és most már biztosan rengetegen kaparnak egyidőben is, itt lehet a kutya elásva.
az előző két órában másmilyen sorsjegyet nem sikerült kaparnom,mint angyali üzit. Lassan kifogyok az idézetekből