Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 9334 oldal |
A Rossmann nyereményjátékon, ha önkiszolgáló kasszánál fizettem, milyen kódot kell feltöltenem? Azt írja a Játékszabályzat, hogy egy 10 jegyű kód van a blokkon, de én olyat nem találok..
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Spár -Knorr nyertes a Fórumról ?
Köszi
" alt="
"> akkor majd holnap próbálkozom csak
" alt="
"> akkor majd holnap próbálkozom csakAz egész rendszer rossz a Rossmann-nál most.
Ma délután vásároltam és a kártyaszámot sem tudták beolvasni, így a 10%-os kupont sem tudtam érvényesíteni, a vásárlást sem tudták rögzíteni. Kaptam kaparós sorsjegyet, de a nyereményjáték oldala sem működik. Elvileg karbantartás van .
Ma délután vásároltam és a kártyaszámot sem tudták beolvasni, így a 10%-os kupont sem tudtam érvényesíteni, a vásárlást sem tudták rögzíteni. Kaptam kaparós sorsjegyet, de a nyereményjáték oldala sem működik. Elvileg karbantartás van .
Sziasztok.A Rossmann app,azonbelül a kaparós sorsjegyes játék nàlatok működik? Engem ledobál.
Szia!
Mától vannak a DM-ben leárazva a karácsonyi csomagok.
Mától vannak a DM-ben leárazva a karácsonyi csomagok.
Mától van, de csak az üzletben és sajnos nem minden 50%.
Sziasztok!
Tudjátok mikor lesz a DM karácsonyi csomag kiárusítás?
Tudjátok mikor lesz a DM karácsonyi csomag kiárusítás?
Ha olvastad, akkor mi volt a kérdés?
Főleg így, a játék végén, mikor már hónapok óta játszol vele.
" alt="
">
Főleg így, a játék végén, mikor már hónapok óta játszol vele.
" alt="
">Köszi sada
" alt="
">
Igen, ott olvasom /mindkét helyen
" alt="
">
" alt="
">
Igen, ott olvasom /mindkét helyen
" alt="
">
Igen.
Jsz.:
"Amennyiben a Felhasználó egyidejű vásárlás során legalább 3 db promóciós terméket vásárolt, indul a Nyereményjáték 1.000.000 forintos fődíjának sorsolásán."
S fenn van a főoldalon is, több, mint 4 hónapja.
Jsz.:
"Amennyiben a Felhasználó egyidejű vásárlás során legalább 3 db promóciós terméket vásárolt, indul a Nyereményjáték 1.000.000 forintos fődíjának sorsolásán."
S fenn van a főoldalon is, több, mint 4 hónapja.
Szerencseszéf fődíj sorsoláson csak az a blokk vesz részt ,melyre több terméket vásárolok /3 db legalább ?
Coca-spar, loor-spar fődíjas sincs... de lehet még folytatni a sort bőven.
7days-nél is hiányzik a fődíj nyertes, a Lidl pöttyösnél is az összes.
Egy korábbi Lay's játéknál(11.30.-án lett vége) is ahol 15 iphone-t,15 ipadet és 15 sony tv-t lehetett nyerni, több napnál is hiányoznak a nyertesek nevei azóta is és csak lerázós választ adtak rá.
Én értelek, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy valszeg oka van, és nem azért, mert nem korrektek.
Boldog, nyereményekben gazdag évet neked 🙂
Boldog, nyereményekben gazdag évet neked 🙂
Nem értjük egymást. Nem az van kiírva, hogy egyeztetés alatt, hanem kezdetektől kevesebb nyertes van kiírva. Például november 21, december 26.
Valószínűleg ott pótnyertes lesz, ki kell várniuk az időt. Most az ünnepek miatt most mindenhol csúszások vannak.
Azt vágom, látom ki a lebonyolító, ők így szoktak eljárni. Nekem csak az a furcsa, hogy nincs minden nap meg a nyertes és ehhez képest nehéz nyerni. De persze lehet csak nekem nem fekszik a játék.
weber! Törley nagyon korrekt, hetihez blokkot is kér, nem fogad el
Scannelt blokkot, ha minden adatot megkapnak, akkor gyorsan utalnak.
Lehet vele nyerni, ahogy csak a fórumos neveket elnézem , de biztos, hogy sokan játszottak vele.
Scannelt blokkot, ha minden adatot megkapnak, akkor gyorsan utalnak.
Lehet vele nyerni, ahogy csak a fórumos neveket elnézem , de biztos, hogy sokan játszottak vele.