Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 1052 oldal |
nekem is megjött ma a süteményeskönyvem (Rama)
mi küldtünk be egy pályázatot az elején és még az sem érkezett meg a mai napig. meg még egyet az utolsó előtti napon és persze az sem.
osz,
lehet, hogy megvárták az utolsó beküldéseket (okt. 31.), és a pontos igények ismeretében adták csak le az utánrendelést.
lehet, hogy megvárták az utolsó beküldéseket (okt. 31.), és a pontos igények ismeretében adták csak le az utánrendelést.
Rama süteményeskönyv
köszi

birka7
De. És küldtem képet.
De. És küldtem képet.
az az érdekes a fa ajándékban, hogy ha februárban érkezik a távol keletről akkor az most indul. dolgoztam külkerben és 2 hónapig tart mig európába ér egy akkora hajó. már november elején azt írták a henkeltől, hogy hamarosan küldik. de akkor ezt azt akarta jelenteni, hogy a távol keletről indul hamarosan ?
szóval amikor elfogytak az ajándékok akkor rendeltek, még meg is kellett várni a gyártást (azért egy 20 lábas konténernyi cuccot nem gyártanak le két hét alatt, kevesebbet meg nem adnak a kínaiak).
szóval amikor elfogytak az ajándékok akkor rendeltek, még meg is kellett várni a gyártást (azért egy 20 lábas konténernyi cuccot nem gyártanak le két hét alatt, kevesebbet meg nem adnak a kínaiak).miért? nem a telefonbeváltós dologgal kaptad?
Minek? Nem adom el! 

ú, de jó lehet!képed nincs véletlenül róla?
birka7
Aranyos! Nagyon jó minőségű, nem hullószőrű kínai.
25 cm a teste+ 13 cm farok.
Bársonyos tapintású, a teste "babbal" töltött, jól markolászható.
Aranyos! Nagyon jó minőségű, nem hullószőrű kínai.
25 cm a teste+ 13 cm farok.
Bársonyos tapintású, a teste "babbal" töltött, jól markolászható.
sada, milyen az oroszlán? mekkora??köszi!
2 bögre a Huggies pelustól és 2 oroszlán (egy fiú és egy lány) a Nokiától.
No meg egy RobotBoy a t-com-tól. Vmi keresztrejtvényért.
No meg egy RobotBoy a t-com-tól. Vmi keresztrejtvényért.

Fornetti kártya,még egyet várok
Nivea DM levél termékmintákkal
Na meg a gázszámla,ami már járt 2 napja a szomszéd faluban,így jó rövid lett a befizetési határidő,kicsit körbeutaztatták.
Nivea DM levél termékmintákkal
Na meg a gázszámla,ami már járt 2 napja a szomszéd faluban,így jó rövid lett a befizetési határidő,kicsit körbeutaztatták.
Rea, ez fájt
!
!
A férjem biztos kínai. Jan Csi.

Reácska: tudom. Már elgondolkodtam azon is hogy talán én is kinai vagyok-e. 

kitko
Mi kétszer nyertünk a mult-kor-on, a név egyszer a lista elején, egyszer a végén volt. Több havi, többszöri levelezgetés után küldtek 3-3 ősrégi Rubicont. Én is bíztam legalább egy előfizetésben. Azóta nem játszom ezzel a játékkal.
Mi kétszer nyertünk a mult-kor-on, a név egyszer a lista elején, egyszer a végén volt. Több havi, többszöri levelezgetés után küldtek 3-3 ősrégi Rubicont. Én is bíztam legalább egy előfizetésben. Azóta nem játszom ezzel a játékkal.
kitko
Egyszer már nyertem egy féléves ngc előfizetést, nagyon örültem neki.
Egyszer már nyertem egy féléves ngc előfizetést, nagyon örültem neki.