a Mozilla magyar nyelvű, és segítek, persze
menjünk át privibe
nem tudom, de én úgy láttam a toplistát, hogy jó, ha 10-20 ember játszik éjfél körül

czd: tanácsod, mint a tegnapiak nagyon jó, de nekem "egyedül nem megy", a nyelv nemtudás miatt. Úgyhogy segítséggel valamikor, egyszer megoldom.
Egyébként köszönöm!

picit le kell lépnem, egy órán belül visszajövök
Az előző mondatom a képbeillesztésre vonatkozott!

még mindig nagyon javasolnám mindenkinek a Mozilla Firefox használatát az Internet Explorer helyett
nagyjából ugyanúgy néznek ki, semmi olyan különbség nincs, amit egy felhasználó kényelmi szempontból másnak ítélne meg
viszont megelőzne egy csomó bosszankodást, pl. az ilyeneket
és nem száll el, miközben a 623. oldalon jársz, és fél órába telne ugyanoda visszatalálnod

én is gondoltam erre, de azért engem zavart, pláne, amikor kapásból tudtam a választ.
Nem mindenki van úgy vele, hogy ha segítségre szorul, akkor azt valahogy viszonoznia kellene, minimum egy köszönömmel!
Erja! nem pöccenek be, már túlvagyok rajta, csak ezt a stílust nem csípem egyáltalán!
"Ha tudja valaki, akkor küldjétek el mailen", papucs!

Dorati! Lehet sokan várják éjfélkor az új kérdéseket, és mivel akkor túl sokan lehetnek, valószínű, hogy a szerver nem bírja! De ez csak egy tipp!
dorai: nekem nem volt ilyen
igazándiból sosem volt problémám a képek beillesztésével
nem tudom, én talán észre sem veszem az ilyet
hiszen ki tudja azt számon tartani, hogy kinek írt, meg kinek nem
nagyon ki kell hegyeződni erre, hogy bosszantson, nem?
czd!
éjjel nektek is volt olyan, hogy a képrészlet előttem, bökögetem és nem tudtam bejutni a képre, ki kellet lépnem teljesen, újra be, legalább háromszor fordult elő velem.
itt vagyok még, csak lassu a netem, meg feltartanak az ügyfelek

tényleg ne

úgy látom, jó kis tanpálya ez a fórum!
Be ne pöccenj újra

jé, ez valami új jelenség?
e-mailben sem köszöni meg senki???
fura...
Azután, még vissza sem néz, hogy történt-e valami!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások