A napokban küldtem egy rodoszi nyaralással kapcsolatos játékba meghívót egy SZ.J. nevű hölgynek. Nem emlékszem, hogy innen vagy máshonnan került a címlistámba a neve/e-mail címe, de válaszul azt kaptam, hogy ne zaklassam őt ilyenekkel, mert következménye lesz.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 511 oldal |
Rauch-hoz: SMS-ben nem fogadta el nekem a kódot, de utána ugyanazt a kódot az interneten keresztül elfogadta. Én többet az SMS beküldéssel nem próbálkozom.
a gillette játék sms száma szerintem is indokolatlanul drága, én be is telefonáltam a t-mobilnak, reklamáltam a különbözetet, és ha igazam van, akkor elméletileg jóváitrják a különbözetet. Ne hagyjátok magatok, sok kis 20 Ft sokra megy. A dijszabásban nem szerepel a drága számok között, szerintem az új dijszabásban már benne lesz.
Csatlakozzon a negatívumokhoz a Rauch teás játék is: vettem jópár üveg akciós csomagolású Ice teát. Az egyik, bár szintén akciós volt a ráragasztott papír szerint, a kódot elfelejtette tartalmazni 

Olvasgatom a Delikát hivatalost. A 30 és 40 g-os Delikát villámpácok NEM játszanak, csak a Delikát8 fűszerkeverékek. 

én az egyik balatonszelettel jártam így. Eltettem csokisan, el akartam küldeni a kódot, de nem láttam a csokitól. Letakarítottam a csokit, és vele együtt a kódot is... Azóta nem takarítom a csokis csomagolást.
mondjuk az ilyet birom, a kódot mi a francért nem tudják ugy ráfesteni mint bármi mást.Egy szavatossági időt miért nem tudsz le mosni :S
Igen, megtanultam egy időre
De nem hiszem hogy küldik, kérik a kód beküldését
Mindegy, mivel elfogyott veszek még egyet és még véletlenül sem mosogatok
De gondoltam beírom más ne járjon így... Tudod az okos más kárán...
De nem hiszem hogy küldik, kérik a kód beküldését
Mindegy, mivel elfogyott veszek még egyet és még véletlenül sem mosogatok
De gondoltam beírom más ne járjon így... Tudod az okos más kárán...
Nem szabad ennyire preciznek lenni,de reménykedjönk anélkül is megkapod

A Linco-val nyertem egy kötényt, csak most fogyott ki a dobozból a margarin. Gondoltam elmosom hogy ne legyen zsíros és úgy vágom ki a kódot. Nos a mosogatással eltűnt a kód is

Nyerjma.hu-n olyan vásárlási utalványt kaptam, amely már lejárt és az üzlet is megszűnt... Hosszas telefonálgatás után azt mondták küldjem vissza a tízezer ft értékű utalványt, és küldenek helyette mást.
Hát küldtek: 5000 ft értékűt
Vagy ne elégedetlenkedjek?
Hát küldtek: 5000 ft értékűt
Vagy ne elégedetlenkedjek?
bednarik
Lehet, hogy igazad van, de ne felejtsétek el, hogy most már nem feltétlenül jelent t-mobilt, ha valaki 30-as (lehet akár vodás, akár pannonos).
Lehet, hogy igazad van, de ne felejtsétek el, hogy most már nem feltétlenül jelent t-mobilt, ha valaki 30-as (lehet akár vodás, akár pannonos).
éppen azért kerül annyiba mert tmobos vagy, saját ügyfeleit feji.dijszabályzatban benne van hogy ide bizony ennyibe kerül!
én is T-mobilos vagyok,azért érthetetlen a 30-as számról 30-asra mért drágább a gilettnek,volt más 30-as sms-es játék is, az 20Ft volt,meg a 20-asra is 20Ft,most 1sms!
ezt már soxor kitárgyaltuk, azért ennyi mert tmobilos. én vodáról küldöm 19-ért.
A hétvégén beküldött balaton sms kódjaimat,meg nem fogadta el újra hétköznap. 

Érdekes ez a Gilette-Old Spice sms,azt írják nem emelt díjas a szám,még jó,de ez nekem akkor is magas!
Dominó sms csomagban vagyok és mégis 38Ft a 30-as számra,máshova meg 20Ft 1 sms,ahogy a dominó csomi szerint is lennie kell,még a 20-as mobilszámra is! Ezt nem értem.
Karaván,Tihany,pallmall stb. sms játéknál is csak 20Ft-ot von le 1 sms-ért,akkor ez miért ilyen drága,majdnem a duplája!
Dominó sms csomagban vagyok és mégis 38Ft a 30-as számra,máshova meg 20Ft 1 sms,ahogy a dominó csomi szerint is lennie kell,még a 20-as mobilszámra is! Ezt nem értem.
Karaván,Tihany,pallmall stb. sms játéknál is csak 20Ft-ot von le 1 sms-ért,akkor ez miért ilyen drága,majdnem a duplája!

Kolléganőm tavaly az ATV-n feltöltőkártyát nyert. A kártya a postán elveszett, be is jelentette. Mégis adózik a "nyeremény" után.
Valamilyen játék van a pöttyösön?
tegnap néztem a pöttyöst, hogy hol tart. Akkor 374-en állt. Erre ma felkerekedtem és feladtam az összes papírkámat nekik, persze reménykedve a tollban is. Erre most nézem, hogy túl van az 500-on. Ennyit a gyors feldolgozásról. Úgysem hiszem, hogy ma hirtelen 200 csomagolást kaptak. Szóval kidobtam egy tucat pénzt, amin én is vehettem volna ajándékot valakinek.