számlánk ...
Vissza a cigikhez:
1.) Nem mondtam senkinek, hogy ne játszon!
2.) Eszem ágában sincs senkit sem feljelentgetni, mert elnyeri az ajándékokat a "becsületes" nikotinfüggők elől.
De...
Ne mondjátok már a feketére, hogy fehér, mert max. szürke!
Szvsz.
És akinek nem inge, az ne öltözzön föl bele!
zsebesbaba
1.) Még sosem kerestem blokkot cserére!
2.) A Koronának eddig mindren játéka boltfüggő volt, kivéve ezt a legutolsót.
3.) Kivétel erősíti a szabályt.
mel6
Ezért kár volt csereberélni!
Mind az összes nyerő kódod beküldhetted volna a céges számla fénymásolatával.
Én is a céges számánk másolatát küldtem be az egyik (Duracell) játékra.
Anikó
Végülis -passzív- dohányos az egész csaldád!
Nálunk a férjem bagózik, a Pall Mallt viszont az egyik (nagykorú) fiam nevében küldjük be. Lelkiismeretfurdalás nélkül, végül is a szűk családban marad. Azért alakult így, mert első alkalommal valami túlélő- vagy raftingtúra volt a főnyeremény, és úgy gondoltuk, ez inkább a gyereknek való. Azóta is ő kapja a névre szóló játékmeghívót, és az ő nevében játszunk.
Egyébként általában az én nevemben küldünk be mindenfélét, függetlenül attól, hogy ki eszi a csokit.

bár nem tudom a blokkok és matricák már hogy függenek össze a pall mallal..
sada
nem feltétlenűl azért kell valakinek a blokk,mert leszedi a boltban a matricát
én pl: sok esetben kidobtam duracellt,kaisert,(igez most nem nyertem vele)adidast,stb mert ugye a Tescoban is csak annyi volt ráírva,hogy "ad" én meg nem is figyeltem
duracellnél,meg vettem jópárat,aztán a cégnél vettek kb 50 kódos elemet,amihez céges szla volt,így ha nyertem blokkot keresnem kellet hozzá....de megérte

Valamint sokat is cseréltem blokk nélkül.És akikkel cseréltem ők sem leszedték.
Hát........... ott a korona tészta, kell a blokk, nem bolt függő, és igazából lelopni sem lehet, bár az tény és való, hogy te ehhez jobban értesz, mert gyakorlottab játékos vagy mint én!
zsebesbaba
A blokk nem a kukázás, hanem
1.) a kódos matrica, stb bolti lelopkodása miatt van.
2.) mert a játék bolt függő:
Szeretnék, ha a vk abból a boltláncból származna, amelyik a játékot szervezi, nem máshonnan.
Ebben nagyon igazad van, bár soha nem gondolkoztam ezen, mert dohányzom , hébe-hóba a férjem is és megvallom öszintén, hogy soha nem jutott eszembe, hogy van aki nem dohányzik, és úgy játszik.
Azért szerintem határozott különbség van a kétféle dolog között:
Vedd meg~ felveszed (vki már úgyis megvette alapon)
ill.
Felszólítanak: nyilatkozz, hogy dohányzol:
és szemrebbenés nélkül ráhazudsz a magnóra.
Sőt, más nevében, akár...
Bocs az egyes szám 2. személyért, nem rólad van szó, hanem bkiről, aki így tesz.
Na én a blokk kérdést nem tudom megoldani........................... A coopban pl akkor sem adnak blokkot, ha kérem!
De mint tudjuk a blokkot is meg lehet oldan. egyébként ne értse senki félre, nem vagyok a kiskapuk ellen, sőt (ha senki nem látja) én is felszedem a földről ha valmi "értékeset" találok.
Igen, de pont a kukázások miatt van az, hogy a legtöbb játékhoz már kell a blokk is! De hozzáteszem: ÉN IS szoktam kukázni!
sada
Nagyon sok játékszabályzat kezdődik úgy hogy VÁSÁROLJ... és küldd be. Szerintem ez magába foglalja, hoyg a beküldő meg is veszi az adott terméket. Nem lelopja a kódot és keres hozzá bvlokkot, nem elcseréli, felszedi a földről, stb.
Persze kiskapuk mindig voltak, vannak és leszenk. aki akarja kihasználja őket.
A különbség csak annyi, hogy a knorr, fa, stb. nem kért tőled nyilatkozatot, hogy knorral főzől, fa-val fürdesz, stb.
A cigis játékokon a regi feltétele, hogy elmúltál 18 és DOHÁNYZOL.
A játékszabály szerint csak nagykorú, dohányzó magyar állampolgárok vehetnek részt a játékokon.
"Imádom" a kettős mércét: vannak játékszabályok, melyeket komolyan kell venni és vannak, melyeket nem- egyesek szerint.
Nem kötelező dohányozni, senki sem kényszerít rá, de cigis cégekkel sem kötelező játszani...
Persze vannak "kiskapuk" itt is, mint mindenütt...
Paint
Ilyen alapon azért is feljelenthetnének mert nem használok Fa tusfürdőt, Knorr leveskockát vagy nem eszem Boci csokit. Akkor tilos mindenfajta csere-bere, rokonoktól gyűjtögetés, kukában guberálás... és még sorolhatnám.
A cigizéshez meg annyit hogy még csak ki sem próbáltam

És ha 28 évig megvoltam nélküle már biztos nem fogom

Ha majd feljelent vki, hogy nem dohányzom, akkor utána majd fogok egy keveset. Én le tudok szokni, mivel rá szokni nem nagyon. Olyan macera a cigizés, mindig elfogy, száll a füst, hamutartót keresgélni, de néha jól esik cigizni, amikor tele a hasam, ideges vagyok, régebben amikor intőt kaptam...stb....

(most már csak a kajáról kellene leszokni.)
sada! Köszi!

Én ezt találtam:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=97
718
dagad a májam

használd ezt az oldalt a link rövidítéásére:
http://href.hu/Default.aspx
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások