Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 150 / 246 oldal |
goldwomen: nekem 3 és fél hét után írták jóvá, mire elfogyott inden, amire be szerettem volna váltani..
ráadásul hétfőn újabb adagot küldtem be és még azok sem
" alt="
">
" alt="
">nekem 3 hét alatt sem sikerült, háromszor hívtam őket, már elvesztek a postán szerintem
" alt="
">
" alt="
">Kedden beküldött Kinder pontjaim ma jóvá lettek írva
" alt="
">
" alt="
">Aréna Plaza - Nike üzlet: segítőkész eladók, és jó választék.
Szó nélkül elfogdtak 15-nél több utalványt egyszerre, és + a Glamour-os kupont.
Megérte 250 km-t utazni
" alt="
">
Szó nélkül elfogdtak 15-nél több utalványt egyszerre, és + a Glamour-os kupont.
Megérte 250 km-t utazni
" alt="
">Ez vásárlási utalvány, nem kedvezmény, többet is beválthatsz egyszerre, egy könyvre. Ha az eladó mást mond, tudatlan v. bepróbálkozik, kérd a főnököt!
Könyvklubon két utalványt nyertünk, A Forma-1 krónikáját akartam megvenni. Az eladó azt mondta, két külön utalvány, nem lehet összevonni, ezért fizessek rá. Mondtam, hogy ez sehol sincs leírva, de akkor viszek mást. 5 perc múlva szólt, a másik eladóval megbeszélte és kivételesen elvihettem. Majdnem negatív lett...
Zeg-en az Interspárban van már Heinekken, de vigyázat van még régi is!
Csillagos ötöst adok a Camera kft-nek! Jóval garanciális időn túli /5 éves/Canon fényképezőgépem elromlott. Szerdán eljuttattam hozzájuk Budapestre,,csütörtökön délelőtt telefonáltak, hogy készen van a gépem, megjavították!!!!Ma futárral el is küldték! hozzám!! És mindezt ingyen /javítás, szállítás/ mert CCD-hibás volt a fényképező,ami gyári hibának minősül!!!! A mai világban ritkán találkozok ilyen hozzáállással!!!! Köszönöm Nekik!!!
Nekem az Avonnál S .E. nagyon pozitív ,kedves , segítőkész és gyors . Köszönöm a tegnapi segítségét !
Múlt héten reklamáltam a Libressnél, küldtem képet, meg gyártási számot, azonnal reagáltak, ma kaptam postán 2 csomag Libresse-t kárpótlásként.
Abszolút pozitív a hozzáállásuk
" alt="
">
Abszolút pozitív a hozzáállásuk
" alt="
">Egy nagy pirospont a HPS-nek a Snicky lebonyolításáért és a postázásért. Minden cuccom (nem kevés) rendben megérkezett, nem nyúltak le semmit sem, már csak egyetlen egy pendrive hiányzik és kész vagyok. Tartottam tőle hogy gondok lesznek de minden okés.
11-én postán feladott SZJA-at a mai reggel folyamán kiutalták!
" alt="
"> Hiper gyorsak voltak!
" alt="
"> Hiper gyorsak voltak!12-én feladott kinderpontjaimat feltöltötték, és regisztráltak. Most meg nem tudom eldönteni melyik gépre váltsam be.
kinder..
péntek 13.án simán feladott pontjaimat MOST írták jóvá.
még egy szakadt is vot amit a maxirol másképp nemtudtam levenni ezt oda is írtam és azt is jóvá írták
" alt="
">
ha ezek után valaki szidja őket..
" alt="
">
péntek 13.án simán feladott pontjaimat MOST írták jóvá.
még egy szakadt is vot amit a maxirol másképp nemtudtam levenni ezt oda is írtam és azt is jóvá írták
" alt="
">
ha ezek után valaki szidja őket..
" alt="
">Nem is tudom, hova írjam félig neg. félig poz.
A talmatrenden egy kicsit vannak megzavarodva, ma jött egy talmapóló, de a februári nyerteslistán nem vagyunk fent. De a januári se lehet, mert akkor fent voltunk ugyan, de azt a pólót meg is kaptuk. Szóval azért örülök a pólónak, csak már nem bírom követni, hogy mikor mi van.
" alt="
">
A talmatrenden egy kicsit vannak megzavarodva, ma jött egy talmapóló, de a februári nyerteslistán nem vagyunk fent. De a januári se lehet, mert akkor fent voltunk ugyan, de azt a pólót meg is kaptuk. Szóval azért örülök a pólónak, csak már nem bírom követni, hogy mikor mi van.
" alt="
">ja igen mhelyi
" alt="
">
" alt="
">mhelyire v. freere, mert a mhelyit ma nem látom...
paintuci írtam
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
A hotelesek nekem azt írták vissza rendszerkarbantartás volt. Ezért állt a rendszer. Most müködik???
A hotelesek nekem azt írták vissza rendszerkarbantartás volt. Ezért állt a rendszer. Most müködik???