Köszi, Nórika!
Na most felírtam, hogy hány órakor pörgettem

" alt="

">
ani-ha
az utolsó pörgetésed után 24 óra múlva tudsz újra pörgetni

" alt="

">
Én most pörgettem 5000

" alt="

">
Nálam most jött fel a szerencsekerék. 2000 pont sikerült.
Szerencsekerekem nem volt, de dézsát töltöttem

" alt="

">
Szerencsekereket pörgettetek már ma?
Nem emlékszem pontosan, hogy tegnap hány órakor jött fel nálam ...
Susa, valóban figyelmetlen voltam, bocsánat!
veta, Tiéd a "szellemi termék"

" alt="

">
Susa, veta írtam e-mailt!
ani-ha
Ha visszaolvasol, akkor meglátod, hogy veta "szellemi terméke" volt a "továbbá" szó. Úgyhogy még ez sem jött nekem be.

" alt="

">
Susa, azt hittem, örülsz, hogy felhasználják a szellemi termékedet. Ezért már fizetést is adnak jobb helyeken!
Viszont így már nem látom be, mi értelme van aug. 14-ig még bárkinek is regisztrálni:
"Az Internetes Játékba regisztrálni 2011. április 20. 00 órától augusztus 14. éjfélig lehet."
Nagyon sajnálom susa! De szerintem még ma ha feladod elsőbbségivel,akkor elfogadják.Szerintem mai pecsét kerül rá.Bár ezt inkább egy postában jártas személy jobban tudja.

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Susa, javították a jsz-ban, amit kifogásoltál: beillesztették a "további" szót

" alt="

">
Így már egyértelmű.
p.nora
"Mind a Játékban, mind az Internet Játékban való részvétel tárgyi feltétele, hogy a Játékos összegyűjtsön a 4. pontban megjelölt Nestlé termékek csomagolásáról** legalább 1 darab vonalkódot"
Lehet, hogy már így van, de eredetileg nem így volt.
A sorsjegy váltásnak nem feltétele a vk beküldés,csak a havi és a fődíjsorsolásnak!(szerintem)
Hát nincs mit

" alt="

">
most már végül is mindegy
mi ez a pár nap a két hónaphoz képest?

" alt="

">
köszönöm a párbeszédet
Én azt tartanám jónak, hogy ha feltétel a vonalkód beküldés is, akkor ha sorsjegyet vesz valaki, ne engedje a gép, jelezzen a program, hogy ez nincs rendben. Írj nekik.
Hát igen a Te eseted egy kicsit már húzósabb.

" alt="

">
oké értem, én „magam” miatt aggódom
van 23020 babszem már - vk beküldés nélkül, ha feltétel a vk beküldés akkor eddig feleslegesen klikkelgettem
bár sorsjegyet vásároltam már...
Az a 3000 pontos törölköző mekkora lehet?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások