Ünnepi jókívánságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 328 oldal |
Paintuci és Pityesz sok boldogságot kívánok! " alt="">
Paintuci és Pityesz! Sok örömet, boldogságot, esztendőre apróságot!!!
Paintuci! Simán " alt=""> " alt="">
Paintuci és Pityesz, nagyon sok Boldogságot kívánok!
Köszönjük... lesznek még képek... íme az első...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=196914312
3129566&set=a.186393504737879&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=196914312
3129566&set=a.186393504737879&type=3&theater
Paint&Pityi
Mi is kívánunk NEKTEK sok, boldog együtt töltött évet!
Mi is kívánunk NEKTEK sok, boldog együtt töltött évet!
Paintuci sok boldogságot Nektek!
Olyan sokáig fizessek/sünk villanyszámlát? " alt="">
Paintuci és Pitesz!
Sok boldogságot kívánok,éljetek szerelemben legalább 100 évig!!!
Sok boldogságot kívánok,éljetek szerelemben legalább 100 évig!!!
Köszi-köszi...
P&P, gratulálok és sok boldogságot kívánok én is! Nyerjetek sokat immár P-Teamben! " alt="">
Paintuci és Pityesz! Hosszú boldog életet, sok örömet, boldogságot és rengeteg nyereményt kívánok nektek!!!!
Pityesz Paintuci! Ismeretlenül is nagyon sok örömet, boldogságot, nyereményt kívánok nektek!!!!
P&P!
"Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig"
(Madách Imre)
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok!
"Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig"
(Madách Imre)
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok!
Paintuci és Pityesz, nagyon sok boldogságot kívánok!!!
De tételezzük fel 5év múlva ha visszatérünk erre a dologra minden oké lesz, de pont beszéltük tegnap, ha vállunk, akkor is rendezünk bulit, és lesz tombola is... " alt="">
...köszi... " alt="">
Az a gáz az egészben már 2008ban egyik régi kedves fórumos társunkkal (csaj) beszéltük, Pityit fel kéne csípni... " alt="">
Szóval amikor találkoztunk először csak annyit kérdezett Pityi, mit vártunk eddig?
Hát nem tom... " alt="">
Egyik legnagyobb kincs az életben az idő... az bizony itt a Földön véges. Senki sem hallhatatlan.
Nem mondom azt h. én pazaroltam volna, mert kitöltöttem, jó dolgokkal, de mindig éreztem, vhol van vki, aki hasonló mint én. Aki nem 80-90% hanem 98-99%...
...és h. ellentétek vonzzák egymást, szerintem a fizikában jó.
De az életben egyforma hobbi kell, v. legalább elfogadd neki mi az, ha szereti a sportot neked is szeretni kell, ha gyereket akar te is akard, ha vega megértsd és stb... sorolhatnám.
Ez a kapcsolat egy dolgon csúszhat el, kicsit simulékony a fickó, és egy kedves női mosoly tekintet, és stb... (van az a régi mondás f... feláll ész megáll...) " alt="">
Ó de nem lesz ilyen... (ilyet már hallottam...)
Szóval lányok bárki felcsíphette volna. " alt="">
Én meg ilyen esetben, mert már volt ilyen régebbi kapcsolatoknál, segítek csomagolni.... " alt="">
De egyébként utálok csomagolni...
Az a gáz az egészben már 2008ban egyik régi kedves fórumos társunkkal (csaj) beszéltük, Pityit fel kéne csípni... " alt="">
Szóval amikor találkoztunk először csak annyit kérdezett Pityi, mit vártunk eddig?
Hát nem tom... " alt="">
Egyik legnagyobb kincs az életben az idő... az bizony itt a Földön véges. Senki sem hallhatatlan.
Nem mondom azt h. én pazaroltam volna, mert kitöltöttem, jó dolgokkal, de mindig éreztem, vhol van vki, aki hasonló mint én. Aki nem 80-90% hanem 98-99%...
...és h. ellentétek vonzzák egymást, szerintem a fizikában jó.
De az életben egyforma hobbi kell, v. legalább elfogadd neki mi az, ha szereti a sportot neked is szeretni kell, ha gyereket akar te is akard, ha vega megértsd és stb... sorolhatnám.
Ez a kapcsolat egy dolgon csúszhat el, kicsit simulékony a fickó, és egy kedves női mosoly tekintet, és stb... (van az a régi mondás f... feláll ész megáll...) " alt="">
Ó de nem lesz ilyen... (ilyet már hallottam...)
Szóval lányok bárki felcsíphette volna. " alt="">
Én meg ilyen esetben, mert már volt ilyen régebbi kapcsolatoknál, segítek csomagolni.... " alt="">
De egyébként utálok csomagolni...
Sok boldogságot nektek: Paintuci, Pityesz
P&P " alt=""> Sok boldog éveket együtt ! " alt="">
Paintuci és Pityesz, nagyon sok boldogságot kívánok!!! " alt="">