Sziasztok!
Nekem írtak jóvá pontokat, még nem volt gondom a beérkezésekkel. Igaz, például egy 18-án feladott ajánlott levelem 25-én érkezett meg a címzetthez. Ha gyalog elindulok, akkor is odaértem volna vele ennyi idő alatt ....
:-(
Edit
" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 21 oldal |
Volt olyan akinek a napokban írták jóvá a beküldött vonalkódjait? úgy látom nemcsak nekem mondták azt, hogy nem ért be a levele, pedig az enyém ajánlott feladás volt!
Több mint 1 hete küldtem el egy csomó vonalkódot.
Mivel nem töltötték fel, megkérdeztem egyáltalán megérkezett-e.
A válasz számomra szomorú: sajnos nem érkezett be a küldeményem.
Nem tértivevényesen küldtem, így reklamálni sem tudok sehol.
Nekem már volt egy hasonló esetem, nyertem valamit, be kellett küldeni a blokkot amellyel vásároltam az árucikket. A postás aki a postán belül levő levélszekrényből szedi ki a levelet, felbontotta a levelem, feladta a blokkomat a saját nevét és címét megjelölve. Mindez akkor derült ki amikor keresni kezdtem a nyereményt . A küldő cég elmondta, hogy kinek küldte ki a nyereményt , hát kinek másnak, mint kisvárosunk egyik postásának. A cég még a postás által beküldött borítékot is elküldte fénymásolatban a a blokkommal együtt. Valószínüleg a beküldött nescafés kódjaimmal most is egy postás játszik.
Mivel nem töltötték fel, megkérdeztem egyáltalán megérkezett-e.
A válasz számomra szomorú: sajnos nem érkezett be a küldeményem.
Nem tértivevényesen küldtem, így reklamálni sem tudok sehol.
Nekem már volt egy hasonló esetem, nyertem valamit, be kellett küldeni a blokkot amellyel vásároltam az árucikket. A postás aki a postán belül levő levélszekrényből szedi ki a levelet, felbontotta a levelem, feladta a blokkomat a saját nevét és címét megjelölve. Mindez akkor derült ki amikor keresni kezdtem a nyereményt . A küldő cég elmondta, hogy kinek küldte ki a nyereményt , hát kinek másnak, mint kisvárosunk egyik postásának. A cég még a postás által beküldött borítékot is elküldte fénymásolatban a a blokkommal együtt. Valószínüleg a beküldött nescafés kódjaimmal most is egy postás játszik.
wiikkii: a Nestlében én sem csalódtam még soha.
Ha valami gond volt az ajándékkal, vagy törötten érkezett és jeleztem nekik akkor mindig pozitívan álltak hozzá. Kicserélték, rendezték. Csakis jókat mondhatok .
" alt="
">
Ha valami gond volt az ajándékkal, vagy törötten érkezett és jeleztem nekik akkor mindig pozitívan álltak hozzá. Kicserélték, rendezték. Csakis jókat mondhatok .

Most kaptam a Nestletől egy szuper ajándék csomagot
" alt="
">
El sem hiszem,hogy ilyen van(bár én eddig még sosem csalódtam a Nestleben).
Múlt héten küldtem be 1 borítékban 2 kis boríték vk-ot 2 különböző névre.Valami oknál fogva mégis 1 névre töltötték fel az egészet.Mikor kértem,hogy nézzenek utána,mert ez nekem így nem jó,akkor pár órán belül feltöltötték a másik névre az odajáró pontokat.Aztán írtam nekik,hogy köszönöm szépen,de ha már oda feltöltötték,akkor tőlem vonják le a nem hozzám tartozóakat.Erre tegnap du 3-kor felhívtak,hogy köszönik,hogy szóltam és ezért szeretnének 1 kis ajándékkal meglepni
" alt="
">
Kaptam 1doboz Frappét,1 doboz Green Blend,1cs 150g-os Nescafet és 1 10db-os 3:1-ben kávét
" alt="
">
" alt="
">
Imádom a Nestlet!!!

El sem hiszem,hogy ilyen van(bár én eddig még sosem csalódtam a Nestleben).
Múlt héten küldtem be 1 borítékban 2 kis boríték vk-ot 2 különböző névre.Valami oknál fogva mégis 1 névre töltötték fel az egészet.Mikor kértem,hogy nézzenek utána,mert ez nekem így nem jó,akkor pár órán belül feltöltötték a másik névre az odajáró pontokat.Aztán írtam nekik,hogy köszönöm szépen,de ha már oda feltöltötték,akkor tőlem vonják le a nem hozzám tartozóakat.Erre tegnap du 3-kor felhívtak,hogy köszönik,hogy szóltam és ezért szeretnének 1 kis ajándékkal meglepni

Kaptam 1doboz Frappét,1 doboz Green Blend,1cs 150g-os Nescafet és 1 10db-os 3:1-ben kávét

Imádom a Nestlet!!!
sada!köszönöm
andi1963
Cím: „Rokonok” 1438 Budapest, Pf. 555.
l. itt:
http://href.hu/x/ho0u
Cím: „Rokonok” 1438 Budapest, Pf. 555.
l. itt:
http://href.hu/x/ho0u
5 után 99%-ban nálam is 6 rokon jön
" alt="
">

szeretném kérdezni,hogy milyen cimre kell küldeni a kódokat
szerintem kicsit változtattak a programozáson, korábban 6, 7 beérkezett rokonra még bőven engedett párat és meglett a 10, vagy a 9... mostanság 5 rokon után is 6-ot engedett, 6, 7 rokon után már nem is merek többet beengedni, ahányszor megpróbáltam, többen jöttek mint kellett volna...
*van = jön
mindenkinek aki nyert már valamit a rokonokkal, grat!
" alt="
">
mi a véleményetek, teljesen véletlen, hogy hány rokon van, vagy van benne valami rendszer?
" alt="
">

mi a véleményetek, teljesen véletlen, hogy hány rokon van, vagy van benne valami rendszer?

lolita85! ügyi vagy, gratula!
" alt="
">
már én is szeretnék vmit nyerni
" alt="
">

már én is szeretnék vmit nyerni

Pár perce nyertem egy törölközőt
" alt="
">

Köszönöm a válaszokat! :-)
mariann
Be.
Be.
mariann0517
Igen, többet is küldhetsz !!!!!!!!!!!! Sőt én egy nagy borítékban egy kisebbet is beletettem a férjem adataival és kódjaival Leragasztottam és elfogadták
" alt="
"> , ( bélyeg spórolás ) de az adatokat mindenképpen tüntesd fel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Név, cím, tel., és főleg az e-mail címét.
Sok szerencsét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, többet is küldhetsz !!!!!!!!!!!! Sőt én egy nagy borítékban egy kisebbet is beletettem a férjem adataival és kódjaival Leragasztottam és elfogadták

Sok szerencsét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Egy borítékban több vonalkódot is be lehet küldeni?
Egy borítékban több vonalkódot is be lehet küldeni?
én is már nagyi kedvence vagyok, de eddig csak ittak és semmit nem hoztak...
" alt="
"> remélem majd akkor, amikor már ház ura leszek
" alt="
">

Gratulálok a szerencséseknek!
400 kávém már oda és csak dínót kaptam.
400 kávém már oda és csak dínót kaptam.