Szia!
Arra még nem Gondoltál, hogy Neked azért nincs haverod, mert ennyire
Vergődsz már napok óta????
A GYENGÉBB KEDVÉÉRT MÉG EGYSZER, UTOLJÁRA:
NEKEM EGY PÉNZTÁROS SEM A HAVEROM ÉS NEM ADTAK SE SZELVÉNYT SE BLOKKOT!!!!!!!!!!!!!!!!
És már az 1000 szelvényt is kár emlegetni,az régen volt, amikor dögivel lehetett legálisan kivagdosni!!!
Blokkot pedig 10 vásárlóból 7 otthagyja a kocsikban.
Tehát most már Nyugodjál le és részemről úgy Játszol ahogyan akarsz, szíved joga. Én is gratulálni fogok, de nem ezen a fórumon!
Amúgy pedig nem fogják a Te kedvedért átmolyolni azt a 3 millió szelvényt amit összeöntöttek. A miénk is benne van, ami negyede sincs sz évekkel ezelőtti 1000-nek. Engem nem zavar amiket Írsz, de akkor legalább ne ferdítsd el a korábban leírtakat.
Véleményem szerint aki nem érti amit mondani akarok, az gondolja azt h. én irigy vagyok... meg rosszindulatú...
De hadd ne kelljen nekem is úgy játszanom ahogy ők, azért h. tisztességtelenül nyerhessek...
Mondjuk lehet sajnálkoznom kellene inkább, hogy 1800db emaillel regizik vhová, mert elég fárasztó, és szelvényeket gyűjt egész nap, blokkal együtt, mert az is fárasztó... h. nyerhessen.
Az a cég aki pedig ennyi év után nem tud egy normális korrekt játékot összehozni, na azt aztán még inkább sajnálom.
Meg kell csavarni a játékot, vegyél x fajta rexonát, meg hozzá y szappant, és mellé z akármit, 10-12 v. 14-18 óra között.
Vagy bármilyen nehezítés lehetne alkalmazni, és akkor a pénztárosoknak, és a haveroknak is nehezebb.
Unom h. ebben az országban csak a haverokról szól minden.
Ha tényleges vásárlás van a 346 szelvény mögött akkor ok, de ha 346 szelvény van, és 15 blokk, majd ugyanazt a blokk adatot használja, és a szelvényt meg a haver pénztárostól kapja... azért nem feltétlen jó játék...
Az h. családon belül 1800 email cím van hát előfordul...
Ha 1 kódot egyszer lehet használni, és az illető vesz 867db cukrot, ropit, csokit, kekszet és nyer akkor hajrá... megérdemli...
De akik pofátlanul használnak egy kiskaput nem egyszer, mások játékát elrontva... nem korrekt.
Normális fórumos ha olyan játékot talál ahol csak ap-t kérnek szól a marketingesnek...
Nem normális beküldi 120-szor...
Ennyi irigy és rosszindulatú embert még életembe nem láttam,
régóta figyelem ezt az oldalt és pár ember viselkedésétől hányingert kapok!
Miért irigykedtek és haragudtok rájuk?
Azért nyertek mert szerencsések és meg is érdemelték,ti meg kis kukabúvárok nyomjátok itt a süket szöveget.
Támadjátok a nyerteseket és felnyomjátok a játékszervezőknél,de ezzel ti magatoknak is ártatok!!
Néhány okoskodót meg jól szájba kellene vágni egy óriás szívlapáttal,
hogy lássák az emberek mennyire szeretik őket!!!

" alt="

">
Gratulálok minden kicsi és nagy nyertesnek is,és nyugodtan bekell írni mert ez a fórum azért van,akinek meg fáj kösse be!!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Ebben az országban szokás a csalókat ügyeskedoknek hívni.
Nem kell szépiteni a dolgokat a csaló, az csaló!
Itt is, máshol is!
Szóval akkor 1 blokk adatt több szelvényre ment, ha én is "felírhatom rá..."

" alt="

">

" alt="

">
Csak csoport vagytok... aki ezzel foglalkozik... ami nem baj... ha 2 nagyobb díjért és 10 000 spar utiért ennyit teszel hajrá, engem nem mozgatott meg a játék, sőt az Auchanos sem, hiszen a pénztárosok játéka kéz alatt a szelvény, és a blokk is, ami megmozgat hidd el játszom...
Az h. ki kicsoda... és megtudjuk, sosem árt.
Nagyon jól tudjuk már ti kik vagytok...
Nincs ingyen az alu mert hajolgatok érte én is.... csak nem én viszem vissza... nem feltétlen pénzt kapok érte...
Szióka! Én az aluzós srácoktól veszem, Ők annyit kapnak érte, amennyiért bedobnák... Most hétfőn is megyek venni. Tehát még Ők is nekem segítenek, de ettől még nem vagyunk klán, vagy maffia.....
Örülök, hogy Neked ingyen van alud....
Ízzik a levegő, és nem csak a napmelegtől.....Nem bántam meg, hogy beírtam, mert így ismerni meg, ki kicsoda.
Te is felírhatsz néhány blokkot akármennyi szelvényre, egy hatalmas kupacból úgysem esélyes, hogy kétszer ugyanazt kihúzzák....A lényeg, hogy be tuja mutatni a nyertes....
Ditke2 nagyon aranyos vagy h. felajánlod a spar aludobozos bonjaidat tegnap nekem emailben, de ha akarok játszani kimegyek az udvarra és a hátamra veszek 2 zsákot és elviszem... mert a házunkba külön gyűjtjük az aludobozt, a fát, fémet, flakont 2-3-4n, és viszek a közösből... de ahogy hallom 2 zsák kevés lenne kamionnal kellene vinni.
...és ha összegyűjt 1040db szelvényt v. újságot 1040db blokkot is hozzá... hát ember legyen a talpán aki ezt megcsinálja.... ja és még ki is tölti... mert hivatalosan 1040db blokk is kell(ene)
Ja az Auchanba ugyanaz a blokkszám sok esetben...

" alt="

"> bocsi...
Az a baj a piti ügyeskedők országa ez fent is és lent is.
Lehet ide kerulnek az olyan egyedek,mint mi is szerinted! De az igazi irigyek csak szepitgetnek meg nyaliznak! A hatterben meg : kocsog,mar megint nyert, majd jol fwlnyomom, irok nekik, hogy zarjak ki oket, majd en elintezem, nekem is ez a velemenyem,de nem irok oda (mert en is igy jatszok)! Ilyen szovegek mennek! Korlevelbe

" alt="

"> De akkor lehetne egy olyan topicot is csinalni ahova csak azok irnak, akiknek a nevere van irva egy-egy nyeremeny.... Van egy par ebbol is itt IS!
Egyszerre nincs.
Előbb olvasd végig FIGYELMESEN, mielőtt írsz.
Senki sem mondta, hogy egy áruházban,
s azt sem, hogy áruházban.
Vki rút-t gyűjt, más blokkot, s van, aki kupakokat.
Nincs is 1040db újság 1db Auchanba...

" alt="

">
Figyi Ditke2 ahol 1 kód egyszer játszik, és az illető vesz belőle 678db hát nyerje meg... pl: negro, vagy vapenél a blokk csak egyszer mehet a rendszerbe azzal nincs gond...
De azzal igen... ahol gyűjtős blokkal megy a móka, meg a blokk többször... és néha ilyen piti dolgokért...
Meg egy adatot írunk 600 szelvényre úgyis egyet húznak, és sorolhatnám a többi ügyeskedést...
Meg tavaly a kinder játékon minden héten nyertetek, hát hülyének nem kell nézni a jó népet.
...és nem csak az Auchanba hanem a Tescoban is van összeköttetésetek... nincs ezzel gond... nekem tavaly a pennyben volt... de nem vertem nagy dobra...
Úgyhogy inkább kicsit csendesebben kellene sunnyogni, egyes emberek itt nem hülyék.
Az 1040-es megjegyzés egy régi, újságból kivágott kuponos játékra vonatkozott.
csakúgy megírom: amit eddig nyertem - nem sok - de mind CSAK 1-1 blokk feltöltéssel sikerült

" alt="

"> amikor többel játszottam: semmi

" alt="

"> néha (vagy sokszor?) szerencse kérdése, kár egymást köpdösni
Ez akart lenni..

" alt="

">
Auchan blokkon meg azonos a blokk szám?

" alt="

"> Ritkán járok Auchanba de ezt megnézem...
1040 szelvényhez 1040 blokk is volt? Ennyit vásároltok? Vagy ennyit találtok? Vagy 1 blokk adatot több szelvényre írtok?
Ami Auchan azt viszitek, ez nem véletlen... Dunakeszi Auchanról meg ne is beszéljünk... hiszen a lányod azon a környéken dolgozik...
Új baba??? Anyám borogass még többen lesztek?
Hogy lehet összeszedni 1040 szelvényt?????

" alt="

"> Vagy vmit nem jól olvastam? Vagy az az előzőnél volt, de oda 1040 blokk is kell!!!!!! Na azt hogyan... oda bizony összeköttetés kell v. mentek csoportosan gyűjtögetni?
Az Auchannak meg írni fogok, nem irigységből mert ha nagy család vagytok oda jobban kell a pénz, hanem azért ne rontsátok el mások játékát...!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások